CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 8820|Reply: 60

Dr Amalina Perkenal Kekasih Mat Saleh, Kacak Dan Tinggi Lampai Orangnya!

  [Copy link]
Post time 8-5-2018 05:25 PM | Show all posts |Read mode




Siapa tidak kenal Dr Amalina Bakri, pelajar cemerlang dari Malaysia yang kini bertugas sebagai doktor di London. Amalina semakin menjadi perhatian kerana dia dilihat sebagai ikon dalam bidang kedoktoran oleh rakyat Malaysia kerana sering kali berkongsi informasi terutama berkaitan kesihatan kepada netizen.







Dia juga sering melayan netizen yang bertanya dan ingin berbual dengan jawapan sopan dan mesra. Sikap Amalina ini membuatkan ramai orang mengaguminya.


Bagaimanapun, sering mengemas kini status sedang bertugas jam 2 pagi dan pulang ke rumah lewat malam tidak menghalang doktor muda ini daripada bermadu kasih.





Foto: Twitter Dr. Amalina






Baru-baru ini, Amalina dilihat bergambar mesra dengan seorang lelaki menyebabkan pengikutnya bertanya siapa gerangan jejaka itu. Amalina tanpa berselindung mengakui bahawa dia merupakan kekasihnya. Sempat juga beberapa orang pengikutnya bergurau dengan Amalina tentang ketinggian kekasihnya.





Foto: IG Dr Amalina





Rata-rata memuji kecomelan pasangan itu kerana perbezaan ketinggian yang ketara serta ada juga yang mendoakan supaya Amalina cepat berkahwin.


Amalina sebelum ini pernah berkongsi mengenai kesukaran kekasihnya menginap di sebuah hotel berbentuk kapsul kerana tubuhnya yang  tinggi lampai. Kelihatan seperti Amalina merindui kekasihnya ketika jejaka itu ke Tokyo kerana urusan perniagaan.  


Wah, beruntung tuan punya badan. Sudahlah bijak, memiliki karier yang hebat, kekasih pula boleh tahan kacaknya! Semoga sampai ke jinjang pelamin hendaknya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:27 PM | Show all posts
tgh pk tang mane comel nye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
#pastisenak  
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Boipren ko yang tinggi ke ko yang katik doktor? Anyway, moga ke jinjang pelamin. Boleh dapat anak comel.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:51 PM | Show all posts
good that she has time for herself ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cant see muka doctor laaa
Mcm muka "kuat"
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ngan dokotor ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
That guy yg lucky kot..dapat perempuan bijak and successful mcm Dr amalina Ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelesnya aku.....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bf dia senyum sgt la sweetttt..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 06:27 PM | Show all posts
Kali ni dah tak terkejut tgk muka doc amalina. Lipstick warna lembut. Kening dah tak garang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ensem laa..galah panjang sgt..untuglaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm. Biasa je..lg hensem doctor mike yg kacak lg bijak lg witty
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
makin cerah nampak doktor ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh keruk2 anak tekak ni...{:sing
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa dr amalinaa,boypren pun handsomeee tunglaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 8-5-2018 09:45 AM
#pastisenak

kalau ikut teori jari, sepertinya enak, plump gittuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Stress2 bole cium ketiak boipren
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Most of her pix kat IG dia senyum katup mulut.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2018 09:38 PM | Show all posts
chazey replied at 8-5-2018 04:46 AM
Boipren ko yang tinggi ke ko yang katik doktor? Anyway, moga ke jinjang pelamin. Boleh dapat anak co ...

teringat akak forummer dekat sini yang kahwin half french,
dia separuh tinggi husband dia aje...
hari ini dia paling rendah dalam family, even anak anak dia lagi tinggi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 03:24 PM GMT+8 , Processed in 0.132922 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list