CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3263|Reply: 17

‘Euuwww Fashion Apa Ni?’ – Neelofa Sekali Lagi Dikritik Netizen, Pakaian Macam B

  [Copy link]
Post time 30-3-2018 12:10 AM | Show all posts |Read mode
‘Euuwww Fashion Apa Ni?’ – Neelofa Sekali Lagi Dikritik Netizen, Pakaian Macam Banduan?



Kalau sebelum ini, isu pelancaran tudung Neelofa di Zouk teruk mendapat kritikan netizen. Walau bagaimapun, pihak Neelofa sudah membuat pemohonan maaf secara terbuka.
Terbaru, sekali lagi Neelofa telah melancarkan koleksi tudung terbarunya sempena Aidilfitri. Apa yang menarik perhatian netizen kali ini adalah pakaian usahawan ini yang dikatakan pelik.




Menerusi beberapa keping foto yang diambil di sosial media, Neelofa menggayakan baju belang bersama topi dan turban. Ramai yang merasakan pakaian itu kelihatan pelik. Walaupun seluar digunakan Neelofa cukup besar, namun ianya tetap dianggap tidak bersesuaian dengan imej muslimah.
Ramai kecam

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Malas aku nak carut kat tuan rumah... Bapak gelojoh...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 12:19 AM | Show all posts
TT nak apply jadi reputz porem cari ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Buta huruf x reti membaca pun ada hati nak bukak benang kat porom.com ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkajang dah pasal topik ni....naik ketapi arang batu ke hape tt ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hidup lagi arnab buaya
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku yakin yg dia happy bila org kritik dia. Sbb bg dia apa yg pntg, limelight yg org bg.. Bkn isi kpd limelight itu....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Deyyyyy  ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg buruk....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 02:26 PM | Show all posts
aaiiyooooo
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
macam katik je pkai lagu tu..merepek
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kikikikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 10:42 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:50 AM | Show all posts
Lobenak kata Hajjah antara 10 wanita tercantik di dunia.....










katek ayam.....tapi mau berfesyen catwalk runaway.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:28 PM | Show all posts
macam-macam dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada red riding hood la kat meletop mlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2018 01:44 AM | Show all posts
most recent gi nengok pic dia time launch cyberbullying campaign.. oh my..   
i nak cakap je. Kalau tak ada height, tak perlu nak ber'gown' sangat...
no long legs to show. rupa budak kindergarten, tapi muka dah taraf makcik dah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2018 01:47 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 3-4-2018 09:50 AM
Lobenak kata Hajjah antara 10 wanita tercantik di dunia.....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.096306 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list