CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6763|Reply: 33

(VIDEO) Mulut Lancang Mengutuk Isu Tahfiz, Selebriti Sekarang Langsung Tiada Se

  [Copy link]
Post time 21-9-2017 11:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MRO at 21-9-2017 06:06 PM


Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Kelly Choong Ching Mun | Suntingan Visual Oleh Kelly Choong Ching Mun and Angie Ling|



Dari dulu sampai sekarang, tak sudah-sudah artis jadi bahan kutukan ramai dek kerana mulut sesetengah darinya yang begitu lancang dalam melontarkan kata-kata.


Contohnya tragedi tahfiz terbakar dan puluhan nyawa melayang baru-baru ini menyaksikan selebriti Malaysia termasuk Naz Rahman, Sharnaaz Ahmad dan Saiful Nang dihentam kerana dikatakan tidak sensitif dalam berkata-kata.


Tidakkah berdiam diri itu lebih baik daripada memandai-mandai menjatuhkan hukum dan mengguris hati ramai pihak? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2017 12:31 PM | Show all posts
btol! diorg ni mmg x sensitif lgsg. menyalak lebih tp xde sumbangan pape pn
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg si nazz ckp betul ape..yg rmai butthurt sgt nape eh?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful nang tu artis ke?? Kalau aku yea artis
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Naz ckp tu betullah.. tu pendapat dia.. yg lagi 2 ekor tu baru laser..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:36 PM | Show all posts
oo..saiful nang pun ada kuar statment ke....xtau plak aku...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-9-2017 01:36 PM | Show all posts
oo..saiful nang pun ada kuar statment ke....xtau plak aku...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
iols tak tau nk comment ape, sbb tertengok comment seorang ustaz ni pun duk bercakap pasal sistem tahfiz ni..harap2 pusat tahfiz amek iktibar laa dr kejadian haritu...retiss pun jgn la lancang sgt smpai keluar "bangsat" tu semua, cakap elok2 dahhh....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2017 02:14 PM | Show all posts
sepul tu retis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 02:26 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 05:02 PM | Show all posts
tiga-tiga tu aku syak either tak sekolah agama or sekolah agama tak abis or ponteng sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 05:50 PM | Show all posts
pa salah komen naz?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa naz tu bkn mengutuk tahfiz tu..tp kutuk management nye..
Shanaz plak marah penjenayah tu..bkn kutuk tahfiz tu..
Sepul nang, xigt apa isu dia bangkitkn
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:38 PM | Show all posts
ohh saiful nang tu retis panye...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful Nang bunyi isu laung azan waktu kebakaran. Dia prefer mic tu digunakan utk kejut org sekeliling alert n bantu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Time isu hangat cmni peluang artis sendu nak curi limelight..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 21-9-2017 04:57 AM
Apa yg si nazz ckp betul ape..yg rmai butthurt sgt nape eh?

konsepnya, perlu beritahu seluruh alam ada bagi sumbangan baru boleh komen. memandangkn nazz tak buat pc/post ig buat sumbangan, harus semua butthurt. katanya deep gittuh.

izinkan meolls rolls eyes yach.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendpt x slh..tp dgn adab..nak2 isu melibatkan benda2 yg meragut nyawa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen je la elok..tak payah nk bangsat2 sgt.. Sepol nang tu plak mmg attention seeker..org semua x betul die je la betul.. Memula dulu aku follow die..pastu aku tgk die jenih suka kecam dan x boleh trima pendapat org lain... So x kuasa nk follow org mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2017 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepul nang mmg over noksssss
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 09:09 PM GMT+8 , Processed in 0.074741 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list