CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinopower

[Tempatan] Celcom Network Problem: time nak suh bayar bil laju

  [Copy link]
Post time 13-6-2017 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai umobile dah masuk 4tahun. Alhamdulillah line tak pernah problem
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2017 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 13-6-2017 01:29 PM
Ala maxis pun sama. Dah lah data dia siap separate kan youtube & data internet. Percuma 2gb hujung m ...

Dah tukar kan skang?
Dia bg tros free 30gb free/bulan atau 10gb free/ minggu...terserah nk buat apa pun dgn data tu
Untk plan fast 4g tu stiap hari dpt 1gb (walaupun dpt gne sejam je)
Sabtu ahad kne 4g je.. meols kt luar rimah bru dpt 4g so mmg xleh mereput dlm rumah la lalau nk gne free tenet tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingatkn aku x bayar bill.rupanya...line problem.lama pulak tu::
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 05:36 PM | Show all posts
celcom ni kuat mkn data ke.. padahal xde tengok u tube pon / tengok on9 movie. kejap je dah habis data..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la line webe iols mcm hamjad pagi ni. Padahal baru je bayar bil. :
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
semua mvno yg guna pencawang celcom teruk terjejas bila celcom teru
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Servis hampeh bil mahal
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 13-6-2017 03:42 PM
bengong.. dua2 nset ak x bfungsi. nasib baik x beli fon baru undersport! lainkali inform la awal2 we ...

Undersport ke on the spot?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la uolssss jd pengguna kena bijak hokkay.. hadap sgt Celcom #kelengtongkawkaw
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Maxis jgk la yg laju.. biar mahal asal laju..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 06:37 PM | Show all posts
EncikRhoma replied at 13-6-2017 12:33 PM
Ingatkan line kena barrred sebab lewat bayar bil. Rupa-rupanya memang ada problem. Nasib baik pukul  ...

Sama laaa


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesaper yg mengalami gangguan talian bukan sbb x bayar bill, boleh buat aduan ke skmm utk tuntutan.
Bagi pengguna prepaid, sila check baki credit anda setiap kali menerima sms drpd shortcode 5 angka. Eg 22262.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pengguna maxis sjk zmn bljr hingga dh keje...thn lepas ujung thn pindah ke kwsn jauh sket drp org ramai....kwn2 dok ckp line celcom je elok kt kg tu..aku cepat2 tukar ke.line celcom...sekali kau bila tukar menyesal...lg teruk drp maxis...last2 bln 3 thn ni kembali kpd maxis..celcom ni kalau kita lmbt byr sket terus slow line tenet n tkleh guna langsung..pdhal bil tk smpi pn lg tarikh akhir pembayaran....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jilakerrr punya celcom..!!!dr pukul 7am - 12pm baru ada line...time caj bkn2..area aku asal mlm je cnfrm xde line..jgn berangan la nak layan youtube ke ig..lately asyik problem je line celcom..nak pakai line lain xda siaran pulak area aku..sinlahanat celcom je ok2 d kwsn ni..sedehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jilakerrr punya celcom..!!!dr pukul 7am - 12pm baru ada line...time caj bkn2..area aku asal mlm je cnfrm xde line..jgn berangan la nak layan youtube ke ig..lately asyik problem je line celcom..nak pakai line lain xda siaran pulak area aku..sinlahanat celcom je ok2 d kwsn ni..sedehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la rata2 pgguna celcom mroyan kt fb pg tadi...siap ada yg buat ikon simbol corn.. Celcorn..sempena isu smlm...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-6-2017 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shalom replied at 13-6-2017 09:43 PM
Patut la rata2 pgguna celcom mroyan kt fb pg tadi...siap ada yg buat ikon simbol corn.. Celcorn..sem ...

mau tak meroyan.... servis cam taik.... pagi2 lak tu  
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 13-6-2017 09:54 PM
mau tak meroyan.... servis cam taik.... pagi2 lak tu

Padan muka korg
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah no service. Ingatkan hp yg peoblem ke apa. Rupanya 1 malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Celcom sekarang line teruk betul.. kat umah ni line asyik 1 bar je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.097375 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list