CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAMS

Buat Apa Bayar Mahal, Rawat Kulit Dengan Face Spray Air Mineral Saja!

[Copy link]
Post time 1-6-2017 03:32 PM | Show all posts
Kena cuba nie.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Teringat ada member beria2 spray muka dia guna member lagi sorang punya spray, dia ingat face mist. Bila tanya owner, apa benda tu, dia cakap air mineral. Hahaha. Dia punya gaya masa spray tu, acah je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 03:03 PM | Show all posts
Ada orang JOHOR kat sini? JDT
=================
KHAS! ISTIMEWA! UTAMA!
Utk wanita yg ingin mecantikkan diri tp tak tahu kat mana nak cari.
Utk wanita yg segan ke Spa Boutique di luar sana.
Utk wanita yg mencari budget facial treatment service.
Utk memberi surprise pada isteri-isteri yg trsayang.
Utk wanita yg sibuk menjaga anak
Sesuai utk Housewife, Student, tak kisah asalkan wanita.
=================

Anda boleh pilih sendiri
Kami menyediakan 3 jenis Facial Treatment seperti berikut:
Basic Skincare - Scrub & Mask (RM50)
Deluxe Treatment - Urutan Detox & Lifting (RM80) *POPULAR*
Luxury Treatment - (RM120)
=================

Kami juga akan memberi sedikit tips solekan flawless & semulajadi
selepas facial treatment secara PERCUMA dengan produk yg kami sediakan.
=================
Hanya perlu telefon / whatsapp pada kami utk buat appointment.
013-7699842 (Hana)
013-7598998 (Azah)

Lepas buat appointment, hanya tunggu pada hari tersebut kerana
kami akan personally ke rumah anda. Senang je kan?
Tak perlu risau siapa nak jaga anak, tak ada kenderaan, suami xbg keluar rumah, bla bla bla... ...

Tunggu apa lagi? Cepat booking sekarang~
Note:
Appointment Bulan 8 FULL
Appointment Bulan 9 OPEN NOW!
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 05:08 PM GMT+8 , Processed in 0.232358 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list