CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16230|Reply: 103

Edisi Meniru Tapi dapat Naib Juara ? Shiro Tiru Mark Angel Comedy ?

[Copy link]
Post time 8-5-2017 12:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by tintalangit at 8-5-2017 11:15 AM

sebelum tu. iols cuma nak cakap yang iols minat ngan shiro.... Tapi masa malam final, iols cam kecewa sikit...pasaL, nampak macam tiru Mark Angel yang bahagian 2000 patah perkataan tu.... Motif meniru? Sampai bab bunyi siren pun tiru?

apa pun iols terhibur bab Shiro tiru gaya Bang Jib cakap tu...
Tak caya tengoklah dan bandingkkan sendiri. Tapi kalau nak banding lawak, tentulah Mark Angel ni terlebih2 lawaknya...bersahaja tanpa perlu nak jadi slapstik...iols suka tengok video2 mark angel....






Siapa2 nak layan video2 Mark Angel boleh klik link bawah ni.... pasti hidup chuols akan ceria2 selalu...

https://www.youtube.com/user/MarkAngelComedy/videos



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2017 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Haah waktu tengok shiro hari tu ade perasan dia tiru lawak orang lain tapi tak ingat lawak siapa. Dah kekeringan idea kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
So boleh tarik balik ke hadiah? Kalo ajl dh kena kick dh
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sahih meniru lawak orang lain kena tarik blik la hadiah ... mana aci orang lain perah otak kau org senang lenang je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 8-5-2017 12:49 AM
sebelum tu. iols cuma nak cakap yang iols minat ngan shiro.... Tapi masa malam final, iols cam kecew ...


Shiro tahla dr dlu xbape tcapai akalku dgn lawak2 drg..n trademark shahrol kot dr zaman dlu sk tiru2, xde idea sendiri.

Tp sumpah wehh lawak mark tu mmg kelakor..mampos aku gelak xsudah dah tgah2 mlm ni..search google how to sell my uncle..jual kat ebay discount 60%..last price usd4...kahkahkah hadoiii kelakor giler  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 01:07 AM | Show all posts
Edited by tintalangit at 8-5-2017 11:12 AM
imanda replied at 8-5-2017 01:01 AM
Shiro tahla dr dlu xbape tcapai akalku dgn lawak2 drg..n trademark shahrol kot dr zaman dlu sk t ...

kan...iols pun guling2 gelak kalau tengok video2 mark angel ni..... boleh hilang stress.... lawak dia jenis bersahaja... effortless jer...

p/s - part cikgu dia bagi markah pun iols tak leh tahan tengok muka cikgu dia...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-5-2017 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 8-5-2017 12:49 AM
sebelum tu. iols cuma nak cakap yang iols minat ngan shiro.... Tapi masa malam final, iols cam kecew ...

Shiiro byk tiru... tp hshahahahah kelakar la yg mark angel tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Final thn ni semua peserta x best, sampai x boleh agak sapa jd jore
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-5-2017 01:14 AM | Show all posts
Edited by tintalangit at 8-5-2017 01:18 AM
brainbiru replied at 8-5-2017 01:09 AM
Shiiro byk tiru... tp hshahahahah kelakar la yg mark angel tu

chuols belum tengok yang ni lagi....




Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala dulu jozan pun ada tiru lawak dari jpanase.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa part tulis 2000 patah perkataan tu sync lgsung dgn content dorang.. Tetiba najib nak tolong tulis 2000 patah perkataan.. Part tu iols krik2.. Tp part najib tanya berapa?? Berapa??  tu iols berdekah gelak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 8-5-2017 01:14 AM
chuols belum tengok yang ni lagi....

Hahahahahahhahaha gila aku x penah tau psl mark.angle ni..... lawakkkk siot
.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Obviously tiru part tu

Nanti iols nak layan la bideo mark tu. Sedap jugak english dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2017 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 8-5-2017 02:19 AM
Obviously tiru part tu

Nanti iols nak layan la bideo mark tu. Sedap jugak english dia

tu english pelat nigeria. mark angle ni kira popular gak kat youtube tu, kalau combine penonton video dia ratus juta juga.


subscriber youtube chanel dia je dah lebih 900k orang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu layan mark angel nih. I love emanuella tuh. Cheeky betul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cm buat thesis la adapt and adopt..asal xlebih 30% ikut turnitin..dbolehkan lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2017 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 8-5-2017 12:49 AM
sebelum tu. iols cuma nak cakap yang iols minat ngan shiro.... Tapi masa malam final, iols cam kecew ...

   lucunya..thanks for sharing...
So not fair menang ceduk idea orang..
Kasihan yang lain2 peras otak nak cari idea...
Not fair...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 08:30 AM | Show all posts
terperasan gak sebelum ni diaorg penah tiru idea org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ong! Emanuella ze best!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 08:32 AM | Show all posts
shiro lain kali kalo nak menang .. jangan le buat lawak
wakil rakyat gila tu lagi .. bosan ,,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:26 AM GMT+8 , Processed in 0.073865 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list