CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 31894|Reply: 183

Edisi Tak Pandai CoverLine - Bekah - I was pushed into the pool - Hek eleh, yang

[Copy link]
Post time 18-4-2017 08:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tintalangit at 21-4-2017 03:56 PM

Bekah try cover line kah?


Bawah ni yang lama
Ok iols malas nak tulis panjang2 bolehlah tengok sendiri....
Amboiiii Bekahhhhh, jagalah hati encik somi tu sikit. Kut yer pun nak bergurau....
Berpeluk dah macam nak bergusti iols tengok....
Yang jantan tu pun satu, dengan Bekah pun kalah... Harap badan chuols jer besar gedabak.
Kena tolak ngan bekah pun boleh terhumban dalam kolam itu...

Untuk bekah, memanglah chuols tak share video ni, tapi kawan2 chuols tu bukannya diorang kesah pun... kan dah bertebaran video. Ingatlah chuols tu retis....walaupun suam2 kuku...tapi tetap retis...tetap fofular....


Part 1
http://scontent-sit4-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/17971486_279260652523909_6884837789578297344_n.mp4


Part 2
http://scontent-sit4-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/17971529_1848907055369210_3231810010879098880_n.mp4



SELINGAN

Ok ini selingan yang terjadi tanpa sengaja.
Credit untuk @EvieWanKenobi sebab bagitau nama kuda Bekah adalah Duki.
Hayatilah drama yang terhasil dari maklumat yang disampaikan oleh @ernniey Berkenaan dengan Bekah yang ada 4 orang Maid. Drama ni ada kat posting no #42. Tapi iols saja tepek kat depan ni.... sebab macam best plak...ada sesiapa yang nak sambung


ernniey replied at 18-4-2017 09:59 PM
Ala apa nk heran...mmg selendang buat hiasan je tu.cuti sekolah bln 3 baru ni jumpa dia anak beranak dgn maid 4 org youuuu.holiday kat penang kebetulan stay hotel yg sama.tp masa tu rambut dia agak blonde gitu,kat vid ni hitam pl

maid 4 orang chuols? Kalau macam tu iols kena buat skrip barulah sebab ada penambahan watak. Gigih iols buat drama ikut format skrip TV

Scene 1

Ext : Laman Rumah Bekah - Tetengahari Buta

Bekah membelai-belai kuda baka keldai sheols yang dibeli dari Kerajaan Papua yang mendonia.

Bekah

Duki! Duki! See Mama Duki....Duki.....


Bekah kemudian menoleh dan memanggil orang gaji kesayangan sheols

Bekah

Zara....! Tolong ambilkan makanan Duki. Kesian dia lapar.....


Zara ( Orang gaji 1 )

Baik Ibu.


Zara jalan tergedek2 pergi ke dapur


Cut to:



Scene 2

Int : Dalam Rumah Bekah - Dapur - Tetengahari Buta

Sally (Orang gaji 2 ) dan Ramona ( Orang gaji 3 ) tengah memotong bawang. Mereka terkejut melihat Zara yang berlari2 anak ke dapur.

Sally

Ngapainnnn lu ribut2 Zara?


Zara

Itu Ibu. Biasa dia mau kasi makan si Duki tu....


Ramona

Emangnya kenapa?


Zara

Waduhhhh kamu ini Ramona kayak baru mulai kerja aja. Itu si Duki kalau sampai dia Lapar, bisa susah kita.


Sally

Dia kan mulai kerjanya semalam. Dasar sinting ( gila ) lu. Anak baru jangan dibuli Zara. Mikir...mikir. Cepatan itu makanannya si Duki itu dibawa ke depan. Jangan sampai Ibunya ke mari. Bisa2 saja kita yang bakalan di hencap.


Zara

Sejak kapan kamu bisa bicara Hencap - Hencapan ini? Bahasa macam apa itu?


Ramona

Makanya jadi orang itu biar bisa gaul sama masyarakat Zara. Itu kan bahasanya Acik2 Epot dan acik2 Bodgos.


Intercut Scene 1

Bekah

Zara! Why lambat sangat. Kesian Duki dah kebulur ni.  


Resume Scene 2

Zara

Ya! Ya! Udah datang ini. Sebentar! Sebentar!


Ramona

Mahu saya bantu apa ngak?


Zara

Ngak apa2. Nanti saya minta Elly ( Orang Gaji 4 ) Bantu saya. Dia kan lagi ada di setor.


Cut to:

Scene 3

Zara dan Elly mengangkat guni berisi makanan Duki secara bersama. Bekah hanya memandang dari jauh. Riak wajahnya cemas .

Bekah

Cepatan...cepat. Nanti Duki nya mati kelaparan.



Elly

Baik Ibu...baik.



Bekah

(Sambil membelai Duki )

Duki sayang.... Duki.....


Elly membawa bekas berisi makanan Duki. Secara tidak sengaja, Kakinya tersadung dan makanan Duki berterbangan di angkasa dan bertaburan bagaikan hujan menghambur ke tubuh dan wajah Bekah.

Bekah

Duki....! Oh *uki Duki....*uki Mak kau berjambul. ehhhh...ehhhh Duki ...ki...ki....*uki....eh...eh... ( Sambil Bekah memegang2 kepalanya. )





Zara dan Elly hanya ketawa riang melihat gelagat majikan mereka yang memang kaki latah itu



Cut to:



Tamat Drama 3 Scene


P/s Micheal Ang you dah boleh hire I jadi penulis skrip Drama you



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2017 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow syiok la main peluks2
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
lelaki tu pondan ke?tu yg bekah xkisah kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham situasi, namun ni pvt function kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
seronoknya they all...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok juga video tu..

tak tau nape kena bergurau
macam tu..

btw, boleh ke bela kuda dalam kawasan perumahan? bukan dia duduk ranch pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala sheols pun bkn bertudung hatta tutup aurat pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gurau senda di dalam air
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-4-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-4-2017 08:37 PM
tengok juga video tu..

tak tau nape kena bergurau

kat mana kuda chuols? iols tak nampak pun ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 18-4-2017 08:43 PM
Ala sheols pun bkn bertudung hatta tutup aurat pun..

dan tetiba rupanya lelaki itu adalah adik or abang dia kan.... matilah iols  
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-4-2017 08:45 PM
kat mana kuda chuols? iols tak nampak pun ?

try tengok video kat ig dia..
nama kudanya Duki..

elok je lepak kat laman rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-4-2017 08:46 PM
dan tetiba rupanya lelaki itu adalah adik or abang dia kan.... matilah iols

tak mungkin lah abang sado tu
adik beradik dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik kot...mohon delete jela video bengong ni..plg x suka pmpuan msk dlm air pakai baju putih..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-4-2017 08:49 PM
try tengok video kat ig dia..
nama kudanya Duki..


Kuda ke..x silap dulu dia penah ckp keldai..ke aku salah  
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:53 PM | Show all posts
kuat lelaki tue peluks becca...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-4-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-4-2017 08:49 PM
try tengok video kat ig dia..
nama kudanya Duki..

ya ampun nama duki ?

cuba kalau hurup d ganti dengan huruf p. agak2 jadi duki lagi tak ?

ataupun huruf u tu ganti dengan huruf a  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2017 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 18-4-2017 08:53 PM
Kuda ke..x silap dulu dia penah ckp keldai..ke aku salah

kuda la u..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tintalangit replied at 18-4-2017 08:53 PM
ya ampun nama duki ?

cuba kalau hurup d ganti dengan huruf p. agak2 jadi duki lagi tak ?   ...

harap anak2nya tak pelat menyebutnya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka show off camel toe dia tu.. bangga sgt tayang camel toe kt org
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 18-4-2017 08:55 PM
kuda la u..

Oh yeke..haha.mungkin keldai tu jiran dia yg bela    
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 11:03 AM GMT+8 , Processed in 0.134400 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list