CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9945|Reply: 61

Stacy Dan Akim Dedah Gambar Anak, Iras Muka Stacy Atau Akim?

[Copy link]
Post time 3-4-2017 10:34 AM | Show all posts |Read mode




Setelah hampir dua bulan menimang cahaya mata pertama mereka, akhirnya Akim Ahmad dan Stacy mendedahkan wajah anaknya kepada umum.


Memetik portal hiburan Rotikaya, perkongsian gambar anaknya, Eshaal menerusi akaun Instagram itu menunjukkan keluarga bahagia Akim dan Stacy bersama dua anak mereka, Beyya dan Eshaal.





“Assalamualaikum semua, hari ini Eshaal sudah 44 hari usianya. Sekarang ini, Eshaal kuat minum susu dan tidur saja kerana nak besar seperti Beyya. Terima kasih yang mendoakan kesihatan dan kesejahteraan anak kami. Muka Eshaal banyak ikut mummy atau daddy,” tulisnya.






Seperti sesetengah selebriti lain, Akim dan Stacy juga turut membuka akaun Instagram untuk anak mereka.



Jadi buat peminat Stacy dan Akim yang ingin mengetahui perkembangan tentang Eshaal, bolehlah "follow" Instagram @eshaal_1717. - CARI






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2017 10:40 AM | Show all posts
mcm akim jer
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:41 AM | Show all posts
chomelll banget
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:42 AM | Show all posts
muka akim
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:43 AM | Show all posts
comel..

hidung mcm stacy mulut mcm akim

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:49 AM | Show all posts
akim sangat, putih ikut stacy
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-4-2017 10:51 AM | Show all posts
mulut Akim
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:58 AM | Show all posts
i nampak muka stacy..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2017 11:01 AM | Show all posts
alololo comel nyer!!!

dlm gambar atas sekali tu stacy & akim ada iras each other
and baby tu ada iras dedua sekali
kadang tgk cam akim
kalih lagi tgk cam stacy pulak
masa baby x nampak jelas lg ngikut sapa...nnt dh besar skit baru jelas nampak ikut sapa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:03 AM | Show all posts
Comeyyy!! Muka Akim + Stacy begabong sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hihihi,muka Akim laa,baby girl ikut muka ayah sejuk
Comel yer, c Eshaal tu tido
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis ikut Akim..
Baby Girl ikut muka ayah,sejuk...
Comel c Eshaal tido
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:20 AM | Show all posts
COMEI NYA....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:21 AM | Show all posts
comel... tak dela comel caucasion ke hape.. tapi dah cukup comel...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:22 AM | Show all posts
aduhhh..comelnye
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:23 AM | Show all posts
tak reti nak tengok muka macam sapa..
tapi memang comel..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2017 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka akim kot. Tapi baby ni dah besar sikit nanti berubah muka
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Comelnye lahai...



Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupa si akimm
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 12:05 PM | Show all posts
comel sgt
muka sabahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.173098 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list