CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3680|Reply: 15

Pelik-Pelik Trend Terkini, Berani Cuba Fesyen Rambut Glow In The Dark Ini?

[Copy link]
Post time 1-3-2017 02:15 PM | Show all posts |Read mode
Bagi anda yang mengikuti perkembangan fesyen semasa, pasti sudah cukup pelik dengan pelbagai gaya dan trend rambut termasuklah Galaxy Hair, Rainbow Hair dan Pastel Hair yang diperkenalkan sebelum ini.


Pada tahun 2017 ini pula ada satu lagi trend rambut terkini yang boleh anda cuba dikenali sebagai Glow In The Dark Hair.


Foto: Guy Tang


Sesuai dengan namanya, warna rambut ini akan kelihatan 'menyala' dengan terang semasa anda berada dalam kegelapan.


Dicipta oleh seorang penggaya rambut bernama Guy Tang, gaya rambut ini sebenarnya belum lagi mudah untuk didapati.


Tambahan pula anda tidak boleh melakukan proses untuk mewarnainya sendiri di rumah, tidak seperti pewarna rambut yang biasa.


Foto: Guy Tang



Hanya profesional sahaja yang boleh melakukannya kerana rambut perlu melalui proses bleaching terlebih dahulu.


Selepas itu baru rambut anda akan diwarnai dengan cat rambut neon. Sedikit 'highlight' dan 'ombre' akan menjadikan rambut semakin menarik perhatian.


Bayangkan sahaja melangkah ke pesta dengan gaya rambut sebegini, pasti anda yang makan menjadi tumpuan utama.

Foto: Guy Tang


Bagaimana, ada yang berani mahu mencubanya? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2017 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Leppas tu bleh la shoot musik video 80s
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:52 PM | Show all posts
cantik gak.
tapi tak berani le nak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:14 PM | Show all posts
cantik ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 06:28 PM | Show all posts
tak dan nak cuba..sbb pakai serkup kepala
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 06:40 PM | Show all posts
pelik2 la nok. takyah la sesusah. rambut natural lg santekkk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2017 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Keluar saloon cantik la. Sok pagi dah cuci, haaaaa..tengok rambut dah serupa penyapu!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tp kalo kt msia alamat kena kecam je la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2017 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 1-3-2017 06:44 PM
Keluar saloon cantik la. Sok pagi dah cuci, haaaaa..tengok rambut dah serupa penyapu!

Hahaha setujuuuu.. keluar salon selalunya rasa cun gile lah.. lepas dah mandi, cun tu dah hilang ke mana..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:13 AM | Show all posts
cantik. suka tgk je. tapi tak minat nak color2 rambut ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 11:24 AM | Show all posts
Cantik! Tapi zaman bleach rambut dah lama berlalu. Rosak habis rambut.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 01:24 PM | Show all posts
Sesuai untuk yang dalam entertainment industry atau fashion industry
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:27 PM | Show all posts
klu nak g lua dlm keadaan gelap...
bercahaya ke nih
xyah pki lampu suluh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 11:25 PM | Show all posts
Cantekk la..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2017 03:10 PM | Show all posts
cantik ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cntkkkk, kalau soo wincci buat ni seswaiii sgt ngn muka dia tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.063744 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list