CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5480|Reply: 25

Peluk Dan Bersandar Pada Dada, Foto Varun Dhawan Dan Alia Bhatt Keterlaluan?

[Copy link]
Post time 24-2-2017 04:23 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya nama kedua-dua selebriti Bollywood ini sedang meletup-letup diperkatakan. Apatah lagi apabila mereka berdua digandingkan bersama untuk berlakon dalam filem terbaharu berjudul Badrinath Ki Dulhania.


Sibuk mempromosikan filem tersebut, Varun Dhawan dan Alia Bhatt sangat cocok dan mesra bila bersama.


Foto:


Menurut Indian Express, baru-baru ini peminat kecoh apabila foto kemesraan antara mereka berdua diikatakan agak panas.



Selain berpelukan, mereka juga saling menatap wajah masing-masing seolah-olah api cinta saling membara dalam diri masing-masing.



Bukan itu sahaja, apa yang membuatkan foto tersebut lebih panas adalah pose Varun meletakkan mukanya di atas dada Alia.


Foto: IG Varundvn


Namun kebanyakannya mengatakan foto tersebut tidak keterlaluan bahkan memberikan pujian atas keserasian mereka berdua.


Memang sama cantik dan sama padan. Semoga karier seni mereka berdua terus berjaya di masa hadapan. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2017 04:31 PM | Show all posts
Selepas menonton Varun  Dhawan ni dalam Dilwale, pendapat aku setakat ni ialah lakonan beliau kayu. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:34 PM | Show all posts
patut tajuk Peluk Dan Bersandar Pada Buah Dada
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kaspar0v replied at 24-2-2017 04:34 PM
patut tajuk Peluk Dan Bersandar Pada Buah Dada

Bahahahaha......  
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi, huntong la varun tu ye.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 07:03 PM | Show all posts
Tak kenal .. iol kenal srk and kajol je
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 07:13 PM | Show all posts
Satu gambar tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Varun dhawan ni level fatah amin je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2017 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
over ke? Iols ingat kt bollywood lbh teruk dr tu.. Setakat letak muka kt tetek ape la sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 05:31 AM | Show all posts
binisupir replied at 24-2-2017 07:03 PM
Tak kenal .. iol kenal srk and kajol je

khennn nampak sgt ler kiter dh tua...

x kenai langusng retis baru bollywood...

harapkan kajol, karina kapoor sentiasa muda jah....rajinikanth dah tua pon rilek je berlakon wtk muda...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Biase jah pose tu bagi meols
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah...sikit je tu..kalau hindustan bukan ada yg lg dasyat ke..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:15 AM | Show all posts
untung la...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:46 AM | Show all posts
Cantiknya Alia Bhatt
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 11:31 AM | Show all posts
alooo.. pose biasa2 je tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:51 PM | Show all posts
x kenal ..saya kena;

kajol
karisma
sonali bendre
tabu
manisha
madhuri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2017 04:04 PM | Show all posts
sandarkan pada kenangan
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 01:12 PM | Show all posts
tu bukan pose biase je ke bagi bollywood????
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpenah suke alia bhatt..sori peminat alia bhat..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2017 03:54 PM | Show all posts

cantek kan kan kan ? petite je

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 12:22 PM GMT+8 , Processed in 0.218446 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list