CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5456|Reply: 32

Bercuti Ke 8 Destinasi Paling Fotogenik Di Dunia, Pasti Mengujakan!

[Copy link]
Post time 4-1-2017 05:46 PM | Show all posts |Read mode
Bercuti? Siapa yang tak suka bercuti, bukan. Hanya menunggu ruang dan masa sesuai, serta bajet mencukupi, maka berlepaslah anda ke destinasiidaman! Bila dah ke tempat orang tu, pastilah banyak momen menarik terakam oleh kamera mahupun kamera telefon pintar anda.


Ramai juga pelancong memilih destinasi yang memiliki pelbagai lokasi dan panorama menarik untuk dirakam sebagai kenangan. Purewow.com menyenaraikan beberapa destinasi yang pasti akan tampil fotogenik di hadapan lensa kamera. Nak tahu di mana? Jom tengok!




1. Taman Negara Gunung Mulu, Malaysia


Sumber foto: http: //anekatempatwisata.com






2. Cappadocia, Turki

Sumber foto: http: nationalparksofturkey.com





3. Positano, Itali

Sumber foto: http://www.positano.com







4. Ha Long Bay, Vietnam

Sumber foto: www.tripadvisor.com.my





5. Palawan, Filipina

Sumber foto: The Huffington Post





6. Santorini, Yunani


Sumber foto: Shutterstock





7. Burano, Itali

Sumber foto: The Huffington Post





8. Annecy, Perancis

Sumber foto: Bon Traveler




Bagaimana, anda tertarik? Walau bagaimanapun, di Malaysia juga terdapat banyak lagi tempat menarik dan cantik. Jika anda belum meneroka tanah air kita, apa kata jadikannya destinasi percutian anda seterusnya? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2017 07:12 PM | Show all posts
Opismet aku ada la dh smpai santo ..halong bay..knfem mulu xdak org nak p..x oberc okeh..

halong tu kira trip wajib la kalau sapa kata nk p viet..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 11:08 PM | Show all posts
ek eleh..fotogenik sgt..sampai jek sana..nan ado!
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ioll lebih tertarik nak ke pahang sbb dlm iklan mcm best..haha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 10:33 AM | Show all posts
ambik pic background gunung kinabalu pun cantik...mcm lukisan jer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni saya ingatkan batu kt taman negara mulu tu besar2 macam bukit, rupanya alahai paras bahu je...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-1-2017 11:39 AM | Show all posts
la yeke epis. hahaha kecik je la ek
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 02:45 PM | Show all posts
seramado replied at 5-1-2017 11:39 AM
la yeke epis. hahaha kecik je la ek

aah kecik je..nasib si @epis cakap..kalu x selama ni aku ingatkan tinggi sangatla mende tu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-1-2017 02:16 PM | Show all posts
palawan mu tgu aku dtg
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2017 07:47 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 04:11 PM | Show all posts
Agreed with Santorini
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 05:36 AM | Show all posts
wow nice tx for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 05:36 AM | Show all posts
wow nice tx for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 05:36 AM | Show all posts
wow nice tx for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 05:36 AM | Show all posts
wow nice tx for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 05:36 AM | Show all posts
wow nice tx for sharing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 11:15 AM | Show all posts
saladin780 replied at 5-1-2017 02:45 PM
aah kecik je..nasib si @epis cakap..kalu x selama ni aku ingatkan tinggi sangatla mende tu

nmpk mcm giant tourist tu semua



Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:15 AM | Show all posts
nimiz replied at 3-2-2017 05:36 AM
wow nice tx for sharing

5x post je ke



Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 01:53 PM | Show all posts
Itali tu kalau pergi taknak balik kot. Tengok gambar je pun rasa macam nak peluk gambar masuk dalam mimpi
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Turki mmg lawa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 10:40 PM GMT+8 , Processed in 0.079419 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list