CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4178|Reply: 21

Sensasi Sandwich Dan Snek Lazat, Tarikan Di Beat Eat Cafe Shah Alam

[Copy link]
Post time 19-12-2016 06:02 PM | Show all posts |Read mode
Penggila sandwich di luar sana jangan berlengah lagi untuk berkunjung ke Beat Eat Cafe kerana konsep ala-ala restoran Subway ini pastinya menepati citarasa anda semua.



Foto: FB Beat Eat Cafe



Pelbagai pilihan sandwich dan snek ditawarkan yang membolehkan anda pilih sendiri roti dan intinya.


Antara pilihan roti yang ditawarkan ialah 'panini', 'croissant', 'cheese baguette' dan 'wholemeal baguette'.


Isinya pula ada ayam, (hirisan ayam, ayam teriyaki, ayam 'tex-mex'), daging ayam belanda, daging lembu ('pepperoni', 'supa ballin', 'bulgogi beef', 'streaky beef', 'tex-mex beef', 'philly cheesesteak'), makanan laut  termasuk tuna Aisuka, Mak Tok's Sardine dan telur.




Foto: FB Beat Eat Cafe





Selepas itu pelanggan boleh pilih sayur dan sos untuk sandwich tersebut. Pendek kata ambil sahaja mana-mana yang berkenan untuk menghasilkan sandwich mengikut citarasa anda sendiri.


Foto: FB Beat Eat Cafe


Selain sandwich, kafe yang mempunyai hiasan dalaman yang cantik ini juga menawarkan pilihan pasta dan snek lain seperti kepak ayam, gegelang bawang dan kentang goreng.



Foto: FB Beat Eat Cafe



Pencuci mulut pula ada puding mentega, muffin pisang, blueberry dan coklat.

Foto: IG Beat Eat Cafe


Dengar pun sudah lazat, apatah lagi bila merasakan sendiri kenikmatannya kan? Ayuh, ramai-ramai serbu Beat Eat Cafe!


Alamat:
AAG/30, Ground floor, Block E, Jalan Plumbum AA7/AA, Pusat Komersial Seksyan 7, 40000 Shah Alam, Malaysia


Facebook: https://www.facebook.com/beateatcafe


Waktu operasi: Setiap hari (11AM - 11PM)


Nombor telefon: 03-5524 3316


-CARI



Foto: Beat Eat Cafe



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2016 06:11 PM | Show all posts
Sedap gilaaa. dah dekat sgt dengan rumah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:40 PM | Show all posts
Sedapnyaaaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bleh lah berkuntum kat sini plak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:40 PM | Show all posts
Boleh le cuba kalau gi area sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
siskepoh replied at 19-12-2016 06:11 PM
Sedap gilaaa. dah dekat sgt dengan rumah ni...


Dah cuba ek? Sedap gila ko kata. Sos dia jenis banjir ke kering? Kalau banjir aku tak nak lah. Sayang type roti bagus bagus kalau buat banjir hancur.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-12-2016 08:50 AM | Show all posts
suka sandwich cmni
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:24 AM | Show all posts
sederet dengan murni rasanya kedai ni, dengan nasi kak wok. akak selalu berkuntum makan kak wok dekat tapak jual durian syeksyen 7 tu, dengan makan pecel lele kt syeksyen 16, kalau jumpa kak say hi lah.. boleh kak belanja makan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2016 11:01 AM | Show all posts
ada yg dah cuba ke? review please..hehehe. Meols dalam usaha nak sokong produk tempatan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 11:14 AM | Show all posts
mahal gk ek, baik aku beli subway trus, murah lg sub-of-the day
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 11:16 AM | Show all posts
kenapa la yang best-best semua kat kl
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 02:08 PM | Show all posts
alaaa malasnye nk ke shah alam..dulu2 blh la, lps pick up or hntr adik kt uitm mmg sllu je sggh kwsn tu..tp adik pon dh grads..aiyooo..btw,review please klu ade sesiapa yg dh prnh try ni..worth it x klu i nk drive from kl semata-mata nk makan sandwich ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 02:46 PM | Show all posts
munchkin replied at 19-12-2016 05:32 PM
Dah cuba ek? Sedap gila ko kata. Sos dia jenis banjir ke kering? Kalau banjir aku tak nak lah. S ...

Samalah kita
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 05:05 PM | Show all posts
macam sedap je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 20-12-2016 11:14 AM
mahal gk ek, baik aku beli subway trus, murah lg sub-of-the day

tu la kan..better subway lagi..

tgk sos tu macam banyak semacam...sure bun jadi lembik je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sos burger gerai je drg guna..meols xsuka sos n mayo banjir2..klu beli burger gerai mst xnk sos cili..will choose bbq sos instead(tu pun suh buh 3 titik je)n mayo pun ckt jek..penjual burger mst gelak everytime meols beli burger..

Btw,meols tertarik ngn menu med rice with bulgogi beef itu..nmpk cm sedap je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2016 01:21 PM | Show all posts
alaaa...jauh dari area umah kakak aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 03:51 PM | Show all posts
nyum2 .. sedapnye
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 03:51 PM | Show all posts
nyum2 .. sedapnye
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 03:51 PM | Show all posts
nyum2 .. sedapnye
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-12-2023 06:22 AM GMT+8 , Processed in 0.046455 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list