CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4358|Reply: 41

Tak Sangka "Setia" Tersenarai Sebagai Finalis - Elizabeth Tan

[Copy link]
Post time 14-11-2016 06:51 PM | Show all posts |Read mode
Diumumkan finalis Anugerah Juara Lagu ke-30 (AJL30) menerusi lagu Knock Knock, Elizabeth Tan tahun ini sekali lagi akan berentap di pentas berprestij itu dengan lagu Setia ciptaan Faizal Tahir, Mike Chan dan Ezra Kong.




Sumber foto: IG Elizabeth Tan




Tidak menyangka namanya akan tersenarai sebagai finalis, Elizabeth bagaimanapun gembira apabila lagu Setia, ciptaan Faizal Tahir berjaya ke AJL31.


“Ketika membuat persembahan pada Separuh Akhir Pertama Muzik Muzik 31, saya rasa ada beberapa kekurangan dalam nyanyian saya. Berbanding Knock Knock, genre untuk lagu Setia lebih berat dan serius.

“Kalau dilihat daripada senarai lagu yang bertanding, persaingannya sangat sengit kerana semua lagu ada kekuatan tersendiri,” katanya kepada Harian Metro.




Sumber foto: Malay Mail




Kejayaan kali kedua ini sememangnya menyemarakkan lagi semangat Elizabeth untuk terus memperkukuh kerjaya dalam industri muzik tanah air yang dimonopoli penyanyi Melayu.


Sementara itu, penyanyi itu turut giat mempromosikan single baru ciptaannya bersama Audi Mok dan Shazee Ishak, Tabah yang turut menjadi bualan peminat. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ai pon ta sangka...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau dia x sangka kita lagilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:16 PM | Show all posts
ai lagi tak sangka
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I mmg da agak, Lizzy. U r talented and pretty.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Last year lizzy mnyesal dgn showmanship sheols masa final ajl. This year, dont make same mistakes lizzy! All the best!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2016 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck lizzy..apa2 pn..iols likeee lagu setia versi solo FT..very ohsem lor..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu ni best tau...suka part selamat pagi sayang...apa khabar dirimu...mcm bgn pg bkk mata je terus igt org yg tersayang....mgkn org tu bkn milik kita..huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
meols suka lagu Tabah sheols! classssyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
meols suka lagu Tabah sheols! classssyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyanyi mxm hauk.. ajl nie pertandingan lagu bagus n penyanyi nyanyi bagus atau lagu famous.. muskil cara penjurian...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
isu penyanyi hauk di pntas AJL ni dah lapuk....sejak zaman Raja Ema, Erra Fazira tarik diri lagi....even zaman Fauziah Latif tercungap2 lagu sahabat, Saleem menyanyi Juwita x keluar suara, Ana rupali kehaukan x cukup nafas, suara terkucil anuar zain,  Amy mastura kehaukan lagu Akan Datang hinggalah je Nek Ziana yg hausss syurga di hati kita serta persembahan kutip madu lebah Alyah sesal separuh nyawa....tp kehaukan penyanyi di pentas AJL x le seteruk amatur....pentas masih prestij....anugerah utama masih anugerah penciptaan lagu...vokal sekadar anugerah sampingan jah.... so?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 09:54 PM | Show all posts
cikmouse replied at 14-11-2016 07:52 PM
Good luck lizzy..apa2 pn..iols likeee lagu setia versi solo FT..very ohsem lor..

sama... FT sentuhan dia sedap
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck lizzy..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
haukke? iols dgr ok je dia nyanyi compare dgn lagu hang pi mana. paling tak puas hati kenapa Ezad tak dapatt
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu pebret iols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu pebret iols
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:37 PM | Show all posts
Ehh bestla lagu nii..tgk bideo klip dia pun ala2 tragis..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kenapa bukan FT yg nyanyiii. Nak tgk dia perform
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-11-2016 11:30 PM
haukke? iols dgr ok je dia nyanyi compare dgn lagu hang pi mana. paling tak puas hati kenapa Ezad ta ...

Iols pun. Kenapa lagu tu tak terpilih. Melodi lirik sedap. Sore pun sedap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 05:40 PM GMT+8 , Processed in 0.066934 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list