CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3873|Reply: 23

Lelaki Hilang Sejak Dua Bulan Lalu, Rangka & Tengkoraknya Dijumpai!

[Copy link]
Post time 28-10-2016 05:50 PM | Show all posts |Read mode
sumber foto: Sinar Harian



Memetik laporan Sinar Harian, rangka tulang dan tengkorak yang ditemui penduduk kampung sekitar jam 6.30 petang di kawasan paya Felda Palong disahkan milik Mohamad Sham Harun yang sebelum ini dilaporkan hilang.


Pengesahan itu dibuat oleh adik mangsa melalui proses pengecaman di lokasi kejadian atas arahan pihak polis.


Menurut Ketua Polis Daerah Jempol, Superintendan Noorzainy Mohd Noor, pengecaman berdasarkan kepada tali pinggang, seluar dan motosikal yang ditemui di lokasi kejadian.              
                     
"Mayat mangsa ditemui dalam keadaan tidak sempurna dan hanya tinggal rangka sahaja disebabkan mangsa telah meninggal dunia hampir dua bulan lalu."


Tambahnya, tengkoraknya pula dijumpai dalam kawasan kebun getah dan kelapa sawit, iaitu kira-kira 25 ke 30 meter dari lokasi rangka badannya ditemui.


Berdasarkan lokasi barang-barang dan motosikal yang ditemui adalah berbeza jarak, maka dipercayai mayat mangsa telah dihanyutkan oleh air sungai.


Kes tersebut diklasifikasikan sebagai mati mengejut dan kesemua rangka dan tengkorak dibawa ke Hospital Jempol untuk tindakan selanjutnya. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah,kesiannya.. Lama 2 month
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah.
teringat drama korea smlm di channel 8tv. 'bring it on, ghost'. ayah kpd bong pal ditemui mati akibat patah leher. kes bunuh...rupanya dibunuh oleh professor joo.



mesti kes bunuh gak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. ...cane hilangnye
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah.. Simpati pd keluarga arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi..lama benar baru jumpa..xde org perasan or diorang dah habis ikhtiar nak cari kt mana...kesian arwah..
Innalillahi wainna ilaihirrojiun..
Allahhumagfirlahu warhamhu...waafihi..wa'fuan hu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-10-2016 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 28-10-2016 06:43 PM
takziah.
teringat drama korea smlm di channel 8tv. 'bring it on, ghost'. ayah kpd bong pal ditemui  ...

Camne cite bong pal blh masuk sini  
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 07:49 PM | Show all posts
sofiazara replied at 28-10-2016 10:43 AM
takziah.
teringat drama korea smlm di channel 8tv. 'bring it on, ghost'. ayah kpd bong pal ditemui  ...

khannz.haruslah mention drama feveret di sekalian alam kan sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 08:00 PM | Show all posts
ada juga pengakhirannya.

family arawah pun aku rasa mungkin sudah bersedia dengan kemungkinan ini dan barangkali juga sedikit lega sekurang2nya dapat memberikan beliau a descent burial.

takziah.

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 28-10-2016 06:43 PM
takziah.
teringat drama korea smlm di channel 8tv. 'bring it on, ghost'. ayah kpd bong pal ditemui  ...

Mlm nie last episode ker?? Beshh cte nie..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
atekome replied at 28-10-2016 12:04 PM
Mlm nie last episode ker?? Beshh cte nie..hehe..

belum last episod lg sis
rasa nk je tgk kat youtube cemana final   
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sofiazara at 28-10-2016 02:40 PM

double post excited.

haruslah tgk citer seram korea ni sis boleh increase iq aku dari tgk citer suri rumah dan pilot buat iq jd low   @famri7
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
berita ni xlengkap la.. arwah umur bapa pun xbgtau..muda ke,tua ke... wartawan ni klu xdetail point penting pun xde..klu dah terlajak detail nama saksi,keje saksi,kg saksi pun dia bgtau.attach lg gmbr saksi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sofiazara replied at 28-10-2016 10:36 PM
belum last episod lg sis
rasa nk je tgk kat youtube cemana final

Hehe sib baek tk final lg sbb odw blk kpg..hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi dia mmg rongak byk tempat ke atau patah kena kena belasah right before dia mati
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 11:36 PM | Show all posts
Apo tojadi jang ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 11:43 PM | Show all posts
Kesiannya... Takziah utk keluarga arwah
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kepada keluarga. Ada sesuatu terjadi masa bekerja ke apa agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 12:21 AM | Show all posts
Atata replied at 28-10-2016 11:19 PM
Gigi dia mmg rongak byk tempat ke atau patah kena kena belasah right before dia mati

tengkorak patut ada gigi ka takde?...


Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2016 06:51 AM | Show all posts
sofiazara replied at 28-10-2016 06:43 PM
takziah.
teringat drama korea smlm di channel 8tv. 'bring it on, ghost'. ayah kpd bong pal ditemui  ...

shit   uols dah gila dgn citer sepet k pop
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.088933 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list