CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 10022|Reply: 70

Capai Hajat Naik Karavan, Nabila Huda Kerja Sambil Bercuti Bersama Suami

[Copy link]
Post time 28-10-2016 01:35 PM | Show all posts |Read mode
Teruja! Itulah perasaan digambarkan pelakon, Nabila Huda, anak kepada vokalis Search, apabila impian bercuti menaiki karavan bersama insan tercinta terkabul.








Nabila yang mesra dengan penggilan Abil, kini sedang menjalani dua penggambaran program televisyen bersama suami, Mohd Izwan Johar, 32, di Australia dan dijangka berada di sana selama 30 hari.


"Sudah lama saya menyimpan impian untuk bercuti menaiki karavan bersama orang tersayang. Alhamdulillah, ia berjaya dicapai pada tahun ini. Kami boleh diibaratkan seperti bekerja sambil bercuti sepanjang berada di negara ini.

"Kami melawat tempat-tempat menarik di Australia dengan menaiki karavan bersama beberapa kru produksi. Malah, kami juga ada kala menukar arah perjalanan pada saat akhir, jika masing-masing bersetuju," katanya kepada BH Online.


Tambah Nabila, mereka masih perlu mengunjungi 11 lagi lokasi untuk program travelog itu.




Sumber foto: IG Nabila Huda




Seperti sambil menyelam minum air, Nabila dan suami turut menjalani penggambaran program Romantika ketika berada di negara itu.


Nabila dan Izwan selamat diijabkabulkan pada 25 Disember 2015, di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.


Bertuah dapat bekerja sambil bercuti. Lebih hebat, bercuti bersama insan tersayang, kan? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini rare..
Nak buat jugak hujung tahun nnti..
Semoga aku tak ditomoi oleh beliau..
Hahahahahaha...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MAL replied at 28-10-2016 01:35 PM
Teruja! Itulah perasaan digambarkan pelakon, Nabila Huda, anak kepada vokalis Search, apabila impian ...

Sheolss ni ada aura positive
Tgk iklan dia kt cte apa rasa dgn chef ismail tu rasa happening je
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 02:15 PM | Show all posts
hubby she chef ka..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-10-2016 02:09 PM
Sheolss ni ada aura positive
Tgk iklan dia kt cte apa rasa dgn chef ismail tu rasa happening je

Jgn ckp fgm chef ismail jah...dgn jehan aritupon berseri2 rancangan tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka pulak tengok nabila and husband semenjak kawin.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-10-2016 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnye jln naik caravan. Teringin sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnye jln naik caravan. Teringin sgt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 02:50 PM | Show all posts
Abil sejak nikah baru ni nmpk semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Waahh!!naik caravan...best!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 03:46 PM | Show all posts
Best Nye ..

30 hari kat OZ.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila ni kalau dlm talkshow ka apa mmg nmpak happy go lucky n xnmpak sombong..kiranya terus jd meriahla talkshow tsbut..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnya nabila.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 03:56 PM | Show all posts
allshares replied at 28-10-2016 02:36 PM
Bestnye jln naik caravan. Teringin sgt.

betui. aku pon sukaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 04:00 PM | Show all posts
kalau nak pi melancong jalan2 mmg kena cari jenis mcm Abil ni.
jenis ceria dan tak merungut kot kalau ada prob masa travel.
cool je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 04:40 PM | Show all posts
bestnyaa kerja sambil bercuti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2016 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-10-2016 02:09 PM
Sheolss ni ada aura positive
Tgk iklan dia kt cte apa rasa dgn chef ismail tu rasa happening je

Sheols siap ajar chef mael masak ikan masak taucu.

Lovely abil.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols selalu kompius laki sheols dgan laki nad zainal
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 28-10-2016 04:54 PM
Sheols siap ajar chef mael masak ikan masak taucu.

Lovely abil.

Sebelum episod nabila tu..meolss ada nampak artis jemputan lain..

"Saya seekor kambing"  

Yg tu penuh negativity auranya haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-10-2016 02:09 PM
Sheolss ni ada aura positive
Tgk iklan dia kt cte apa rasa dgn chef ismail tu rasa happening je

Akak pun suka karakter sheols, konsep buat hal dan cara swndiri dan tak perlu ikut resmi acik.kepam.forum dan ig  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 01:49 PM GMT+8 , Processed in 0.089668 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list