CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 37676|Reply: 411

[Tempatan] Manusia ke iblis ni - Staff SPRM mendera isteri & anak2? UPDATE : Statement

[Copy link]
Post time 27-10-2016 02:23 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CrowneGlory at 28-10-2016 04:05 PM





Suaminya yang juga seorang muallaf masih belum cukup lagi mendalami ilmu agama. Malah wanita ini mendakwa suaminya itu uga telah 3 kali melafazkan cerai di mahkamah namun suaminya itu menafikan dengan membuat lafaz akad sumpah.

Seorang wanita telah memuat naik satu status di facebook bagi mempertahankan tindakannya yang telah diperlakukan dengan zalim oleh suaminya yang juga seorang pegawai SPRM.


Di bawah ini adalah luahan wanita tersebut :

            Bismillahirrahmanirrahim. Selama ni aku diam membisu seribu bahasa kau hina, fitnah, herdik, cerca keluarga aku. Hina aku. Pukul aku separuh nyawa. Kau ambil parang ketak kat leher aku. Nak sembelih aku.
Tapi hari ini Allah swt beri aku kekuatan untuk bongkarkan kebenaran.

Setahun perkahwinan kita. Dalam tempoh itu aku di pukul bagaikan binatang berkali2 tanpa belas kasihan langsung sehingga anak sekecil adam yg baru 2 tahun merayu melutut kat kaki kau untuk berhenti pukul aku. Sampai pecah gusi anak aku kau tendang wahai suami dayus. Kau pukul aku guna besi buai. Kau campak aku dari ruang tamu ke dapur. Kau hempas kepala aku dgn laptop.
Kau pijak perut aku masa aku dalam pantang anak kedua. Kau paksa aku layan nafsu binatang kau. Sampai aku terpaksa buat opret sebab luka pd faraj aku.
Masa mengandung kau duduk atas perut aku yg dh 7 bulan lepas tu cekik aku. Yang lebih kejam kau main dgn betina kat luar siap rakam fan balik tunjuk pada aku. Betapa kejamnya kau wahai suami tak guna.
Nafkah kau bagi rm200 lepas tu kau minta balik. Kau paksa aku hisap KON*K anak aku Adam depan kau. Paksa aku jilat tapak kaki kau lepas aku dibelasah seperti anjing. Kau main aku macam pelacur.
Allahuakbar. Terlalu banyak penderitaan yang kau beri pada aku selama setahun aku jadi isteri kau yg bodoh. Kau kunci aku dan anak dlm rumah bila kau pergi kerja tanpa sebarang makanan. Terlalu byk peluang aku bagi pada jantan macam kau! Sampaikan skrg ni kau tuduh bapak aku culik aku & anak2. Kau cakap aku sekeluarga berajaran sesat.
Kau sedar x baru 3 tahun kau masuk islam? Mengucap pun x pandai. Ngaji pun kau x tahu. Kononnya belajar agama tapi wayang di fb semata2. Main betina. Hisap batu.
Pukul bini & anak. Islam mana kau ikut? Suka2 kau kafirkan bapak aku. Bapak aku pun kau panggil padil pukimak. Mak aku pun kau panggil sampah? Apa jenis menantu kau ni? 3x kau lafaz cerai tp bila di mahkamah kau siap angkat sumpah xnak ngaku. Aku silap & benar2 silap pilih kau sebagai pelindung aku.
Rupanya kau manusia paling zalim & kejam di muka bumi ni. Kau pegawai #SPRM tp tatatertib kau mana? Hisap batu. Mabuk. Allah menjadi saksi segala yang engkai lafaz & lakukan. Demi anak2 tak sesekali aku kembali pada kau & aku tak kan maafkan kau. Dh sebulan buat report tapi x ada apa2 tindakan diambil. Aku serah pada Allah shj.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2016 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
so ape kesudahanye lepas bongkar ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:31 PM | Show all posts
Aku baru baca... sampai part hisap tutt anak, terkedu sekejap. Dasar gila seks sampai anak kecil pon dah jadi mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:31 PM | Show all posts
..yang penting nama ada Muhammad....

turut bersimpati dengan si isteri & anak, semoga tabah
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:32 PM | Show all posts
akak ni ada buat report polis tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:36 PM | Show all posts
vavi sangat perangaiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2016 02:40 PM | Show all posts
Edited by CrowneGlory at 27-10-2016 02:51 PM



acah2 gengster taik kucing


sessi main wayang fefeling suci murni...ada plak zam2 alakazam tolong bakar semangat lahanat



ramai la sokongkan ...kekonon mualaf...



Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:41 PM | Show all posts
harkktuih replied at 27-10-2016 06:32 AM
akak ni ada buat report polis tak?

Kalau baca kat FB mmg ade report & gambar kecederaan. Rasanya lebih kurang sebulan lepas dia buat report.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2016 02:42 PM | Show all posts
dah ade orang lain kot... sebab tu tergamak buat bini macam tu.. tp bab isap K***k anak tu ape motip die. duduk atas perut bini yand dah 7 bulan ngandung.. kene layan nafsu sampai kene operate..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:43 PM | Show all posts
Kejamnya. Mesti anak trauma tgk bapak dia pukui mak dia gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
I cant bring myself to read the whole. Some people deserve mampos dr kecik
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:45 PM | Show all posts
perverrrrrrttt ... siap suruh isap tutttt anak ... INCEST cilaka
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:45 PM | Show all posts
muka menakutkan la laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
babi punya jantan..kenapa tak mampus je kecik2 dulu..dah tua buat naya kat orang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2016 02:47 PM | Show all posts
shanshero replied at 27-10-2016 02:29 PM
so ape kesudahanye lepas bongkar ni

semoga kesudahanan yg baik2 saja untuk mereka... doa org teraniaya tiada hijab...cepat atau lambat je balasannya pada yg menganiaya....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:48 PM | Show all posts
Teruk betul perangai... harap dia akan terima balasan. jahat sangat ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-10-2016 02:49 PM | Show all posts
Ya Allah, ni bukan suami. Ni binatang
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:52 PM | Show all posts

Berapa lama boleh menyorok... kalau isteri kau solat pakai niat sekalipon, xkan la sampai lebam2 belasah? Ajaran mana dia ikut pon aku x tahu. Kawan2 yang sokong pon mesti geng2 pukul bini. Zaman sekarang ni semua nak tunggu viral baru kes boleh cepat selesai agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2016 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sebulan buat report, kenapa tindakan masih tak dibuat kat jantan lahanat nih?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2016 02:53 PM | Show all posts
dlm bulan ni byk pulak kes yg buat sesak nafas...sedih2 belaka...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.236177 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list