CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6086|Reply: 69

Kisah Hidup Chong Wei Ke Layar Perak, Siapa Paling Layak Galas Wataknya?

[Copy link]
Post time 19-10-2016 08:00 PM | Show all posts |Read mode



Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Danny Ng | Suntingan Visual Oleh Yen Jean Siang  l Suara Latar Oleh Myra Rozi





Datuk Wira Lee Chong Wei telah bersetuju untuk memberikan hak kepada CB Pictures bagi mengabadikan kisah tentang dirinya di dalam sebuah filem yang dijangka bakal keluar pada tahun 2018.


Acara Menandatangani Perjanjian Hak Penerbitan Filem tersebut telah berlangsung di Mandarin Oriental kuala Lumpur baru-baru ini. -CARI




Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
See Yew Soon
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eLiaD at 19-10-2016 08:19 PM

buat biografi utk TV dah le
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tauke dlm ola bola
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
scene kak ros peluk jgn dilupa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ika syazwani - perempuan yg viral muka mcm lee chong wei
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 19-10-2016 08:38 PM
scene kak ros peluk jgn dilupa...

Dun worry. Kita ada dekat2 2 juta rakyat malaysia yang obes, so x susah nk pilih calonnya.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg tgok drama chinese kat ntv..ramai jgk plakon yg ok..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ciksom kenal sys je dlm ome dan aaron kwok. takkan aaron kwok pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 08:47 PM | Show all posts
ivan toh tukang baca berita rtm1 pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:15 PM | Show all posts
siapa pulak nak jadi lin dan? watak lin dan confirm ada sebabak dua.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baki dj sinarfm dulu, bleh lah terus jadi dj/pengacara. Tapi bukan dalam filem diatas. Okay ini ot semata.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:27 PM | Show all posts
kalau olimpik ari tu dapat gold

boleh buat happy ending ....


selepas beberapa kali dapat perak di olimpik
akhirnya dapat gold

tapi cerita dia akan tamat dengan dapat silver juga...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lin dan boleh x???
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:42 PM | Show all posts
pemenang pingat perak olimpik je pon. terasa mcm angkat org yg gagal plk. malu kat lin dan
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nicol ann david pun patut ada filem.dia dah banyak berjasa.ayah suka tengok bila dia smash...

Harap david teoh baca komen ayah ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh la.. kene salute sbb mampu buat kita sakit jantung tiap kali tgk dia main important game huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2016 10:11 PM | Show all posts
Aku dah agak tred ni lawakkk...adoiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.087649 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list