CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1853|Reply: 6

Go Guarded Bantu Wanita Elak Risiko Dari Dirogol

[Copy link]
Post time 12-10-2016 04:39 PM | Show all posts |Read mode




Sesetengah wanita memang suka berjogging tapi selalu membatalkan niat mereka kerana takut melakukannya sendirian. Lagi-lagi bila dengar banyak kes jenayah yang melibatkan kes serangan seksual atau macam-macam jenayah yang lain.


Namun sekarang jangan susah hati lagi sebab cincin anti-serangan ini adalah alat yang paling sesuai bagi diri anda.


Cincin yang direka khas ini dipanggil Go Guarded dan merupakan sejenis senjata plastik yang mempunyai gerigi seperti pisau dan boleh disarungkan di jari.




Ia boleh dikeluarkan dengan mudah dari tangan anda dan berfungsi seperti alat anti serangan lain seperti 'mace', 'pepper spray', dan 'rape alarms'. Go Guarded akan memberi peluang untuk anda melawan penyerang semasa berada dalam keadaan yang merbahaya.


Menurut laman web produk ini, "Go Guarded adalah pilihan terbaru bagi wanita aktif untuk mempertahankan diri mereka. Anda akan secara semula jadi menggunakan tangan untuk melawan balik dari sebarang serangan. Dengan adanya Go Guarded di jari, tahap keberkesanan dalam melepaskan diri dari serangan adalah tinggi."



Sumber: goguarded.com


Go Guarded dicipta dari seorang pelari untuk pelari yang lain, dan fungsi lubangnya memudahkan wanita untuk menyesuaikannya dengan saiz jari masing-masing.



Konsepnya adalah warna pink dan sekali pandang ianya tidak nampak seperti alat untuk mempertahankan diri tapi sebaliknya macam cincin yang sangat cantik. Pembelian boleh dibuat melalui laman web https://goguarded.com/ -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2016 06:31 PM | Show all posts
elok sangat lah benda ni ada. jangan tumbuk kat muka. tumbuh kat bawah tu haa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 11:34 AM | Show all posts
Bagus juga benda ni setiap wanita harus ada simpan satu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 06:37 PM | Show all posts

setakat benda macam tu tak ada kesan kat perogol ayah rasa. macam kena gigit semut je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ayahmasihkuad replied at 13-10-2016 06:37 PM
setakat benda macam tu tak ada kesan kat perogol ayah rasa. macam kena gigit semut je

tak juga... tengok lh tempat yg di ajukan tu.. klu kena kat mata, boleh buta jg
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2016 03:48 PM | Show all posts
Miming2 replied at 13-10-2016 08:42 PM
tak juga... tengok lh tempat yg di ajukan tu.. klu kena kat mata, boleh buta jg



harap2 yang pakai ni sempat la aju ke mata perogol. tidak kalu, habislah perogol aju gobird dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak kecik and easy to carry, so can be as a tool lah nak lawan perogol. Mana nak dapat benda ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.081214 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list