CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azimodin

Borak2 Bawang Lakorn: ketandusan idea, bakalan follow jejak sinetron.

  [Copy link]
 Author| Post time 10-9-2016 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 10-9-2016 04:57 AM
iolls sllu tgk lakorn sbb jalan cerita pastu terminat lak dengan hero tu
time Neung Nai Suang & P ...

U lalang, i ni rambang mata.. Tapi x semua la yg i royan - Tik kertu, Mike, andrew, Push, Aum amd Toomtam. Nadech masuk list selingkuhan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-9-2016 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 9-9-2016 11:27 PM
Iolls no komen psl Yaya sbb mmg tgk DJA tu je .. len cite dia x tgk lg sbb tgh cari mood lg lps GR ...

Baru tengok ep 1 je mikalla. Xsedih pon.. Biasa la citer thai kan x melodrama sgt. Sailab tu citer klakar action ke? Nampak subs kat dailymotion tapi tunggu cuti hari malaysia la baru start
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 11:12 PM | Show all posts
azimodin replied at 10-9-2016 08:43 PM
Nampak ade subs tapi lum start lagi. Share la benang two spirit love chuols tu. Nanti pas I habis  ...

http://mforum.cari.com.my/forum. ... ;page=6#pid63181296

weolls dua org ja tinggal moyan kat situ,
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 11:16 PM | Show all posts
azimodin replied at 10-9-2016 08:47 PM
U lalang, i ni rambang mata.. Tapi x semua la yg i royan - Tik kertu, Mike, andrew, Push, Aum amd  ...

disebabkan cuti hari ni, 2 lakorn iolls ripit tgk

siang td tgk Soot Saai Paan, 1st lakorn iolls tgk xkenal siapa pelakon dia
ni bru ja habis tgk Raeng Pradtanah, cute nadech time ni

tik kertu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2016 08:17 AM | Show all posts
azimodin replied at 10-9-2016 08:55 PM
Baru tengok ep 1 je mikalla. Xsedih pon.. Biasa la citer thai kan x melodrama sgt. Sailab tu citer ...

Nnt nk tgk gak la. Sailab tu lawak and romatik .. mmg iolls suka cite2 camtu

Iolls pun rasa lps raya ni br bolh sambung balik tgk ... raya ni byk mende nk buat pulak aihh

Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2016 08:18 AM | Show all posts
alien88 replied at 10-9-2016 11:12 PM
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1014277&page=6#pid63181296

weolls dua or ...


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2016 08:20 AM | Show all posts
Selamat hari raya buat korang berdua @azimodin @alien88 ... hehe, takpe wish awal sehari kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2016 12:28 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 11-9-2016 08:20 AM
Selamat hari raya buat korang berdua @azimodin @alien88 ... hehe, takpe wish awal sehari kan :loveli ...

Selamat hari raya juga utk uolls & @azimodin
xpe wish awal.. kot esok busy xsmpt nk singgah sini


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-9-2016 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 10-9-2016 03:16 PM
disebabkan cuti hari ni, 2 lakorn iolls ripit tgk

siang td tgk Soot Saai Paan, 1st lakorn iolls ...

Ssp pon feberet meouls sbb khun thiti   tapi x sempat nak download.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2016 08:38 PM | Show all posts
azimodin replied at 12-9-2016 04:52 PM
Ssp pon feberet meouls sbb khun thiti   tapi x sempat nak download.

khun thiti tu memula buat iolls geram ja, dok confuse dgn gaandamani, gaandawasi
dekat last baru npk credibility dia as a hero
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2016 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 12-9-2016 12:38 PM
khun thiti tu memula buat iolls geram ja, dok confuse dgn gaandamani, gaandawasi
dekat last baru  ...

Sakit hati kan.. Gigih nak dua2 padahal hati dah saspek gi Nee tu jahat. Rasa nak lempang je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2016 07:47 PM | Show all posts
azimodin replied at 13-9-2016 08:57 AM
Sakit hati kan.. Gigih nak dua2 padahal hati dah saspek gi Nee tu jahat. Rasa nak lempang je. :lol ...

ya2.. uolls dh tgk drama yg Toomtam jd kembar? ala yg heroin view jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 12:15 AM | Show all posts
Hi Hi Hi! Uish .. den raya sakan eh, x nyempat nk borak2 kat sini

Letih beraya ... letih makan ... letih travel .. adoiii . Hari ni baru rilek sikit. Esok ada lagikk program .. huhu

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 12:18 AM | Show all posts
azimodin replied at 12-9-2016 04:52 PM
Ssp pon feberet meouls sbb khun thiti   tapi x sempat nak download.

Iolss pun x sempat abih dload kat YT aritu. Nk cari tempat lain, x trcarikk . Rasanya ada la jugak lagi simpan yg mana sempat download tu ... tp x buka2 smpai ke la ni.



Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 12:24 AM | Show all posts
alien88 replied at 13-9-2016 07:47 PM
ya2.. uolls dh tgk drama yg Toomtam jd kembar? ala yg heroin view jugak

Tajuk apa ?  ...

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2016 08:27 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 15-9-2016 12:15 AM
Hi Hi Hi! Uish .. den raya sakan eh, x nyempat nk borak2 kat sini

Letih beraya ... letih makan . ...

itu la, uolls cuti lma.. jeles iolls

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2016 08:39 AM | Show all posts

ngao jai.. uolls minat Toomtam jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 07:41 AM | Show all posts
alien88 replied at 15-9-2016 08:39 AM
ngao jai.. uolls minat Toomtam jugak ke?

Iolls try tgk je .. kalau best, iolss follow

Mcm TSL, x minat pun Mario asal asal tu ... x pernah2 nak tgk pun cite mamat tu. Haa skang tgk apa jadikk
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2016 09:29 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 16-9-2016 07:41 AM
Iolls try tgk je .. kalau best, iolss follow

Mcm TSL, x minat pun Mario asal asal tu ... x per ...

haha.. cm iolls juga la.. layan ja lakorn yg ada eng sub
lepas tu tersuka lak dekat hero tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2016 10:33 PM | Show all posts
Mak aii .. line tenet slowwwoooo sehari dua nihh   

Bercintaaa nk masuk forum  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.309345 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list