CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azimodin

Borak2 Bawang Lakorn: ketandusan idea, bakalan follow jejak sinetron.

  [Copy link]
Post time 8-9-2016 12:35 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 7-9-2016 08:17 PM
Hiii ...

Iolls tgk dia org dlm DJA je .. nk tgk GRGR tp dh terhilang clips video yg iols ...

iolls gigih download, last2 tgk first ep ja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2016 12:36 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 7-9-2016 08:32 PM
Rasanye Minnie kena warning kut ... sbb tu dia privatekan video dia. Pernah dah dia buat dulu .. x ...

itu la.. kesian kt kita yg xdpt tgk ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:47 PM | Show all posts
azimodin replied at 8-9-2016 10:27 AM
Xde nak kecamnya kat sini chuols.. kita bertiga je dalam benang ni. Agak2 sampai page 100 pon stil ...

ya2.. xda dikecam aih, hehe
kalau jumpa yg sub pon kalau hero/heroin ada fans ramai
itupon masuk utube kena block

iolls suka tgk yg tv3 punya drama tp yg latest jgn hrp la dpt jmpa yg eng sub
yg drama dari GMMTV xberapa menarik perhatian iolls, macam uolls cakap diorg ikut citer korea/japan punya style

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 07:13 AM | Show all posts
azimodin replied at 8-9-2016 10:29 AM
Botun Gleep tu citer yg macam drama lama2 sikit tu kan.. I tengok sikit je. Malam nanti cari balik ...

Suka gak tgk BGS.. sbb nye beza ngan JLR so x boring la tgk Aum-Aff pegang watak2 lain2 pulak.

Hm.. tetiba rindu lak nk tgk diorg berlakon sama lg..

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 07:24 AM | Show all posts
@azimodin  @alien88
Tu laa, Iolls bc komen/reviews kata diorang kat Thai duk adapt drama jepun/korea cam Kiss Me, Full House etc ...

iolls pernah try tgk dua2versi Korea ngan Jepun cite Kiss Me tp tak leh hdam lepas tk smpai setgh jam. Dgr kata versi Thai ni okay banding dua2 yg len tu. ya ke ?

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 07:28 AM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 9-9-2016 07:29 AM
alien88 replied at 8-9-2016 12:35 PM
iolls gigih download, last2 tgk first ep ja

GRGR ?  Lorr.. awat nya ? Rasanya cite tu Yaya hilang ingatan kn ...


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 07:34 AM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 9-9-2016 07:54 AM

Jumpa gmbar lama Aum-Aff .. nostalgia la pulak  



Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 07:45 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 7-9-2016 06:14 PM
cite thai best jugak la

cuma x se mainstream mcm korea je

Bg iolls cite Thai ke Korea ke Jepun ke .. ada yg best ada yg biasa2 ada yg boring gak.. Mana best, blh layan..

Eh, ada ke cite Thai kat TV ? Rasa cam x de tyg dh la ni.. dulu2 je ada

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2016 08:24 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 9-9-2016 07:28 AM
GRGR ?  Lorr.. awat nya ? Rasanya cite tu Yaya hilang ingatan kn ...

ha'ah.. yg yaya hilang ingatan.. xtau la sebab apa stop lepas 1st ep tu, hehe
smpai skrg mood nk sambung tgk belum datang lg
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 08:31 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 9-9-2016 07:24 AM
@azimodin  @alien88
Tu laa, Iolls bc komen/reviews kata diorang kat Thai duk adapt drama jepun/kor ...

kalau Kiss Me, iolls suka versi Taiwan & Jepun lagi
versi Thai, sebab iolls tgk sikit2 ja.. ok la
tp iolls suka lg Aom-Mike dlm Full House
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2016 08:52 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 8-9-2016 11:24 PM
@azimodin  @alien88
Tu laa, Iolls bc komen/reviews kata diorang kat Thai duk adapt drama jepun/kor ...

Kalau Kiss Me, I lebih suka versi taiwan sbb lead punya chemistry sgt superb (sampai mak hero siap suruh anak dia kawen dgn heroin, tapi heroin dah kawen dgn orang lain. Versi taiwan lebih kelakar. Versi thai comses second sebab I mmg suka Aom/Mike & background perkenalan lead lebih details. Versi korea sgt kesampahan. yang jepun, I tengok yg original ages ago. yang baru tu I x tengok.
Full House, I suka dua2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2016 08:59 AM | Show all posts
alien88 replied at 9-9-2016 12:24 AM
ha'ah.. yg yaya hilang ingatan.. xtau la sebab apa stop lepas 1st ep tu, hehe
smpai skrg mood nk  ...

Aci tak kalau I skip terus GRGR ke episode terakhir. X tahu la, I mmg x brapa hadam lakonan Yaya walaupon Nadech sgt rembesan.

Sekarang I baru nak start Wimarn Mekkala (Mekkala's Paradise). Ade Andrew Gregson



Tapi as ususal, ade scene amnesia. X kisah la, asalkan ade abam Andrew walaupon Heouls dah Chubby.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 09:38 AM | Show all posts
azimodin replied at 9-9-2016 08:52 AM
Kalau Kiss Me, I lebih suka versi taiwan sbb lead punya chemistry sgt superb (sampai mak hero siap ...

Kiss me.. versi taiwan sangat2 best, iolls gigih beli dvd
yang jepun iolls tgk versi baru ok jugak, heroin comel
korea kalau buat remake mmg hampeh cth HanaKimi, in time with you..

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2016 09:43 AM | Show all posts
azimodin replied at 9-9-2016 08:59 AM
Aci tak kalau I skip terus GRGR ke episode terakhir. X tahu la, I mmg x brapa hadam lakonan Yaya w ...

sma la.. iolls tgk 1st ep then terus ke ending, pastu terus masuk dlm hardisk, hehe

yaya ok je iolls tgk msa Neung Nai Suang tp time tu fokus lebih dekat james jirayu

iolls cam nak try tgk Wimarn Mekkala gak sbb drama Bella before ni iolls suka
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 07:20 AM | Show all posts
azimodin replied at 8-9-2016 10:27 AM
Xde nak kecamnya kat sini chuols.. kita bertiga je dalam benang ni. Agak2 sampai page 100 pon stil ...

Haa aa kita bertiga je ek ... uish, kat thread Two Spirits Love ada iolls berdua dgn alien88 je     uolls dh tgk  belum TSL ? Jomle join kta org kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 07:27 AM | Show all posts
azimodin replied at 9-9-2016 08:59 AM
Aci tak kalau I skip terus GRGR ke episode terakhir. X tahu la, I mmg x brapa hadam lakonan Yaya w ...

Iolls no komen psl Yaya sbb mmg tgk DJA tu je .. len cite dia x tgk lg sbb tgh cari mood lg lps GRGR yg iolls dload tu hilang.

Wimarn Mekkala ni cite sedih2 ke ? Iolls kureng skit sedih2. Now ni tgh tgk Andrew gak -- cite lawak2 Sailab Rak Bpuan. Tp risau gak teruskan nih .. subber br smpai ep. 6 .. huhu, harap sambung  cepat2 aihh ..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2016 07:36 AM | Show all posts
alien88 replied at 9-9-2016 09:43 AM
sma la.. iolls tgk 1st ep then terus ke ending, pastu terus masuk dlm hardisk, hehe

yaya ok je  ...

Amboi.. peminat JamesJi ka ? Iolls tgk dia comel gak dlm SBJ ... tp x habis lg cite KC Pat. Satunya sakit hati dgn n'rai.. satu lg sbb KC Rachanon x sempat abih dload. Huhu .. nmpak gaya kena abaikan n'rai tu .. hihi. Mau bg abih jugak SBJ tu.

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 12:50 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 10-9-2016 07:20 AM
Haa aa kita bertiga je ek ... uish, kat thread Two Spirits Love ada iolls berdua dgn alien88 je    ...

itu la @azimodin tgk la TSL pastu moyan bersama2 dekat thread TSL
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2016 12:57 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 10-9-2016 07:36 AM
Amboi.. peminat JamesJi ka ?  Iolls tgk dia comel gak dlm SBJ ... tp x habis lg cite KC Pa ...

iolls sllu tgk lakorn sbb jalan cerita pastu terminat lak dengan hero tu
time Neung Nai Suang & Padiwarada moyan betul dgn James tu, lepas tu tgk Tarm Ruk Keun Jai moyan lak dgn Nadech

lalang sgt kan

nk tgk gak SJ tu sbb ada Grate & 2 James tp mls lak nk download, hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2016 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 9-9-2016 11:20 PM
Haa aa kita bertiga je ek ... uish, kat thread Two Spirits Love ada iolls berdua dgn alien88 je    ...

Nampak ade subs tapi lum start lagi. Share la benang two spirit love chuols tu. Nanti pas I habis rerun ngao jao, i join.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 07:09 AM GMT+8 , Processed in 0.319016 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list