CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7082|Reply: 81

Seksi Itu Ciptaan Tuhan, Jangan Terlalu Teruja- MB Selangor

[Copy link]
Post time 20-7-2016 11:48 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO







Pemuda PAS tidak perlu terlalu peduli soal seksi atau tidak penyanyi terkenal Selena Gomez yang bakal mengadakan konsert di Malaysia minggu depan.


Demikian kenyataan Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berhubung gesaan pengerusi Biro Dakwah Pemuda PAS menyekat kehadiran Gomez yang boleh “merosakkan akidah, ibadat dan akhlak umat Islam”, selepas menghadiri majlis rumah terbuka Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) semalam.


“Seksi adalah ciptaan Tuhan. Apa kita boleh buat? Ia ciptaan Tuhan.”


“Ada orang seksi, ada yang tidak seksi. Ada orang cantik, ada yang tidak cantik. Ia biasa sahaja tetapi jangan terlalu teruja tentang hal itu."


Portal-portal Berita Harian dan Free Malaysia Today, yang memetik laporan Sin Chew Daily, juga melapor kenyataan yang seumpama ini.


Memetik laporan portal New Straits Times, beliau berkata adalah wajar sesorang itu menilai lagu dan lirik penyanyi Amerika Syarikat itu — yang dijadual mengadakan konsert “Revival Tour” di stadium tertutup Shah Alam pada 25 Julai ini.


Isnin lalu pengerusi Biro Dakwah Pemuda PAS menggesa Majlis Agama Islam Selangor (Mais) mengeluarkan kenyataan bantahan atau surat rasmi bagi menyekat kehadiran Gomez, 24, bekas bintang kanak-kanak Disney.



Difahamkan, setakat ini permohonan untuk mendapatkan permit bagi penganjuran konsert ini telah diterima oleh MBSA dan permit kelulusan telah pun dikeluarkan.- CARI




sumber info: www.themalaymailonline.com
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 11:51 AM | Show all posts
“Seksi adalah ciptaan Tuhan. Apa kita boleh buat? Ia ciptaan Tuhan.”
Hohohohho... tunggu la akibat mulut ko ni nanti...
Just wait n see pengakhiran karier politik ko mcm mana..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan siapa yang komen,Azmin Ali rupanya?.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesiapa paksa org islam pergi konsert tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:08 PM | Show all posts
pemuda pas dan konsert berpisah tiada...cuba sekali sekala komen pasal 1mdb ka bank negara new ruling ka...baru la pelbagai sikit
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:13 PM | Show all posts
Maka tamatlah genjatan senjata antara PAS dan Pakatan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-7-2016 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow....mb min...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:27 PM | Show all posts
mcm Harga barang naik adalah ketetapan Allah tu la..  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 12:27 PM | Show all posts
ganas ar komen dia keke
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I'm sexy and I know it!

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
selena ni seksi mcmana pon xnampak cm seksi ..  haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini ke statement dari bakal PM malaysia andai pakatan menang PRU14 kelak
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 12:40 PM | Show all posts
I love you like a love song baby, it goes beep beep.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
namirulmukminin replied at 20-7-2016 11:51 AM
Hohohohho... tunggu la akibat mulut ko ni nanti...
Just wait n see pengakhiran karier politik  ...

Apa lah dia ni kannn.......
Baik org dah suka pentadbiran dia nanti pasal ni blh jd isu le pulal....

Azmin...Azmin...ingat kau cerdik...rupanya mulot mcm Azwan

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 01:43 PM | Show all posts
shernazz replied at 20-7-2016 12:32 PM
selena ni seksi mcmana pon xnampak cm seksi ..  haha

Selena ni babyface sangat. Seksi macamana pun still nampak macam bebudak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 01:46 PM | Show all posts
Tang mana yg seksi budak kecik ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pas bodoh
dari aku kecik sampai dewasa perjuangan dia anti konsert artis barat je
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 02:09 PM | Show all posts
habislah...x semua org berpemikiran cam wak labib...boleh terima musik dan masyarakat luar dtg ke sini...

bagi mereka, wanita hendaklah berpakaian sopan dan musik2 barat itu haraaammmm...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 02:20 PM | Show all posts
pas bodo
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 20-7-2016 01:27 PM
Apa lah dia ni kannn.......
Baik org dah suka pentadbiran dia nanti pasal ni blh jd isu le pulal. ...

Dah adik beradik
Azwan ali tu bukan bodoh pun.. Ambil law kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.079161 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list