CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4102|Reply: 26

8 Suspek Ditahan, Selesai Kes Tembak Mati Agen Hartanah Di Taman OUG- KPN

[Copy link]
Post time 20-7-2016 10:26 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO






sumber foto: Twitter Khalid Abu Bakar



Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar, pagi tadi melalui laman twitternya mengumumkan, pihak polis telah berjaya menyelesaikan kes tembak mati seorang wanita yang berlaku di Taman OUG, Jalan Klang lama ketika hari pertama cuti Hari Raya Aidilfiti.


Menurut beliau, Pasukan Unit Khas STAFFOC telah berjaya menahan 3 orang lelaki dan seorang wanita berbangsa Cina serta 4 orang lelaki berbangsa India dalam serbuan di sekitar Kuala Lumpur dan Perak pada malam kelmarin.


Dalam lapan orang yang ditahan itu, ianya termasuk lelaki Cina yang merupakan perancang utama dan seorang lelaki India yang berperanan sebagai penembak.


Dalam pada itu, pihak polis turut memperolehi pistol yang digunakan untuk menembak si mati ketika proses penangkapan.


Biarpun hasil sisatan, pihak polis telah mengetahui motif sebenar suspek bertindak mengupah orang untuk melakukan pembunuhan, tetapi ianya tidak akan dikemukakan secara terbuka.- CARI



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 02:50 PM | Show all posts
justice for the family
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:06 PM | Show all posts

suke avatar u, kylie jennernye lipstick kan?
i x minat pun lipstick2 ni tp suke design packaging tu, nampak yummy mcm bleh makan



Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:23 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 20-7-2016 03:06 PM
suke avatar u, kylie jennernye lipstick kan?
i x minat pun lipstick2 ni tp suke design packaging  ...

la.. u tepek kt sini.. hehe..

a ah kylie j... design dia cute
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:45 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 20-7-2016 07:23 AM
la.. u tepek kt sini.. hehe..

a ah kylie j... design dia cute

yang meleleh berjurai-jurai kat bibir tu apa? semen?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 03:57 PM | Show all posts
Themilo replied at 20-7-2016 07:45 AM
yang meleleh berjurai-jurai kat bibir tu apa? semen?

ish jgn ckp mcmtu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-7-2016 03:59 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 20-7-2016 04:00 PM
nut.legacy replied at 20-7-2016 03:23 PM
la.. u tepek kt sini.. hehe..

a ah kylie j... design dia cute

ooops! . i mmg nk tegur before this kat thread len tp lupe pulak.

so bile agaknye kite bleh dpt update kenapa org cina suspek tu upah org india tu utk bunuh mangsa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 04:03 PM | Show all posts
hebat pdrm, syabas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 04:19 PM | Show all posts
Iols pakai lipstik avon jew....
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:02 PM | Show all posts
suaminya kah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Scary. Dahla dekat je OUG ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:08 PM | Show all posts
Wah takde details ke siapa penjenayah nya?
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:09 PM | Show all posts
kwn chinese iolls cerita  , this women n his husband  ada   buat scam   kat CHina
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:49 PM | Show all posts
Sesuatu sgt motif pembunuhan nak sorok2...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:55 PM | Show all posts
buat jahat jgn sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ni tred kosmetik ke jenayah?

eh cantik la plak lipstick tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-7-2016 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pr3ttytw33ty replied at 20-7-2016 05:57 PM
ni tred kosmetik ke jenayah?

eh cantik la plak lipstick tu

Jenayah tu pakai lipstick.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2016 11:29 PM | Show all posts
Themilo replied at 20-7-2016 03:45 PM
yang meleleh berjurai-jurai kat bibir tu apa? semen?

komen u lawak
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PongKang at 21-7-2016 12:51 AM
manjalara_01 replied at 20-7-2016 03:06 PM
suke avatar u, kylie jennernye lipstick kan?
i x minat pun lipstick2 ni tp suke design packaging  ...


ada new colour tau maliboo, ginger, kristen. aku pakai candy k, koko, dgn exposed. okla layan matte kaler dia cuma aku rasa rugi sbb xpakai lip liner tu sbb aku malas nk lukis guna lip liner.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 21-7-2016 12:50 AM
ada new colour tau maliboo, ginger, kristen. aku pakai candy k, koko, dgn exposed. okla layan ma ...

Berapa rm satu? Ot puler.

Syabas pdrm, moga cepat dibawa suspek ke muka pengadilan & terima hukuman setimpal.  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.066479 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list