CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
Post time 26-7-2016 01:56 PM | Show all posts
9teen replied at 26-7-2016 12:11 PM
Cerita 12 ni tak melibatkan aku sama sekali. Maksud aku kata tak melibatkan?

Means aku tak ingat  ...

Arghhhh!!! Mcm dah makin seram dah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-7-2016 01:58 PM | Show all posts
cepat @9teen sambung..!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 9teen at 26-7-2016 03:54 PM
cik.amy replied at 25-7-2016 05:10 PM
Dik, nape cite no 4 takde? adekah kau mcm tokey hotel yang taknak letak tingkat 4 sebab takut berh ...


Terima kasih!

Cerita 4 & Cerita 13 memang tak akan ada dalam thread ni. Aku cuma akan keluarkan bila dirasakan perlu je. 2 cerita ni aku simpan erat erat.
Saja tak nak letak. Mehlah baca sampai cerita 12 (intro) kalau sudi

Ampun beribu ampun kalau tak seram...   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
bidacool replied at 25-7-2016 05:12 PM
no 4 tu kan suwei... kena la skip.

Cerita No 4 & 13 memang aku tak nak letak. Saja suka suka.
Mehlah makan brownies baru siap masak ni.

Terima kasih sudi beraya rumah setinggan      
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Siputjelly replied at 25-7-2016 05:15 PM
selama ni aku SR je, menanti tt update lagi. bagus susunan ayat kau dik, senang faham. keep it up

Terima kasih!

Meh makan brownies jom?
Sudi jugak beraya rumah setinggan ni erk?      
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 26-7-2016 01:52 PM
saspen.....sambung lagi dik

Macam mana dia tahu ada benda dah songsang?

Cinta cucu saudara yang songsang & terlarang ke?
Apanya yang songsang?      
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 02:21 PM | Show all posts
best cerita ko T.T!

cepat sikit sambung!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 26-7-2016 02:21 PM
best cerita ko T.T!

cepat sikit sambung!!!!

Terima kasih sudi baca Cerita 1 sampai Cerita 12 (intro)

Cerita 4 & Cerita 13 memang tak ada. Jangan carik pulak...
Meh makan brownies baru siap masak ni.
Kalau kurang sedap, jangan marah teruna sunti ni ya?        
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-7-2016 02:35 PM | Show all posts
9teen replied at 26-7-2016 02:16 PM
Macam mana dia tahu ada benda dah songsang?

Cinta cucu saudara yang songsang & terlarang ke?
...

choyyyy sambung cita jgn sambung persoalan, kang tak sudah2 cita ko


Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 02:41 PM | Show all posts
9teen replied at 26-7-2016 02:23 PM
Terima kasih sudi baca Cerita 1 sampai Cerita 12 (intro)

Cerita 4 & Cerita 13 memang tak ada.  ...

senang hadam citer ko T.T
syok je baca
sambung cepat!!!!

abah ko navy ke?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 26-7-2016 02:35 PM
choyyyy sambung cita jgn sambung persoalan, kang tak sudah2 cita ko

Marah! Marah! Marah!      
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:06 PM | Show all posts
farihada replied at 26-7-2016 01:37 PM
kite pun suke..
tantek.. klasik gitteww

Hehehe... Tingkiu gok awk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:40 PM | Show all posts
9teen replied at 26-7-2016 02:08 PM
Terima kasih!

Cerita 4 & Cerita 13 memang tak akan ada dalam thread ni.

agak superstitious jugak mu ni dik. ahaha... takpe la, akak sudi je baca. sambil2 mengimbau kenangan zaman sekolah dulu.

kata open house, nasi tomato takde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana sambungan nye tt...tak sabar ni nk baca
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.amy replied at 26-7-2016 03:40 PM
agak superstitious jugak mu ni dik. ahaha... takpe la, akak sudi je baca. sambil2 mengimbau kenang ...

Cerita 4 & Cerita 13 kusimpan erat erat. Tak ada kaitan dengan karut marut kak @cik.amy.

Bila tiba saat tertentu, kan ku seru!      
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:53 PM | Show all posts
9teen replied at 26-7-2016 03:48 PM
Cerita 4 & Cerita 13 kusimpan erat erat. Tak ada kaitan dengan karut marut kak @cik.amy.

Bila  ...

ok dik, kalau nak seru jangan lupakan beliau




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-7-2016 03:58 PM | Show all posts
FizahZainal replied at 26-7-2016 12:29 PM
Hihihi... tingkiu... santekkan Puteri ni..

Cantik..
Ni kalau nampak kat member misteri nusantara aku ni, mau dia kupas asal usul puteri ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:59 PM | Show all posts
Baca dekat office. Bila semua orang balik aku pun kelam kabut kemas barang cabuttttt!!!
Kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 04:02 PM | Show all posts
cik.amy replied at 26-7-2016 03:53 PM
ok dik, kalau nak seru jangan lupakan beliau

tokojot denn ni haaa. Teruihh nak poie koncing
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2016 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
3bidadara replied at 26-7-2016 03:58 PM
Cantik..
Ni kalau nampak kat member misteri nusantara aku ni, mau dia kupas asal usul puteri ni  ...

Yang bersilat tu kah?
Kalau aku, husnudzon je mula mula (sebab dengan izin Allah mungkin tu semua berlaku, tapi tak diizinkan terjadi pada kita).

Bila rasa tak penting, just dengar je seolah olah macam nak dengar, tapi sebenarnya tak dengar & ambik port pun.

Just bagi dia ruang untuk menceritakan segala galanya      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.089138 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list