CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 9teen

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

  [Copy link]
 Author| Post time 23-7-2016 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
arrowtotheknee replied at 23-7-2016 10:17 AM
Wey hapdet cepat cite kau, bro. Cite lu memang besttt

Aku seram baca part hantu2 tu dok tem ...

Abang Aan tu abang angkat aku dulu.

So, of courselah aku cerita. Dia pun ada cerita tambahan. Singgah #139 kalau nak tahu extra story.

Baca je, nak percaya atau tak, terpulang...      
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak tanya shark tau ke cite pasai dia

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak tanya shark tau ke cite pasai dia

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
BONDAFAD replied at 23-7-2016 04:32 PM
Baru nak tanya shark tau ke cite pasai dia

@BONDAFAD

Sebelum ni dia tak taw.
Tiba tiba dia tanya, kau ada kutuk apa apa ke tentang aku?

Hahahahaa...So terpaksalah explain yang ada share cerita dekat sini
Aku tak mention sekolah mana & exact nama sebab Shark yang mintak aku samar samarkan    
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice story TT.

Baru cerita F1 ni kan? Ke berlarutan sampai F5?

Aku stay asrama dari F1 sampai F6 sampai Uni.., tak pernah ada cerita seram yang menimpa...huhu! Bila dah kerja ni, baru merasa masa masuk hutan dengan kengkawan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 23-7-2016 05:49 PM
Nice story TT.

Baru cerita F1 ni kan? Ke berlarutan sampai F5?

Aah, ni semua cerita tentang Shark & aku - Ice masa kitorang Form 1.

Shark ni misteri bagi Aku masa kitorang Form 1 je. Misteri bagi aku sebab start masuk sekolah tu & kenal Shark lah semua ni jadi. Masa sekolah rendah, aku ni tak kena apa apa pun.

Tapi azab penampakan & kena cop Gay tu berlanjutan...Redha je lah

Tak semua benda yang aku cerita dalam ni tentang kitorang. Ada yang dari Abang Aan (abang angkat aku), Kak Share & orang orang lain sepanjang kitorang sekolah sana.    
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt.msorry aku baru ikut cter ko ni..gamelan ada banyak alat...which one alat yg ko ckp makhluk berbaju merah tu tjk??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Best citer ni..

Tapi... tapi... tapiii

Argh takpelah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 23-7-2016 06:40 PM
Tt.msorry aku baru ikut cter ko ni..gamelan ada banyak alat...which one alat yg ko ckp makhluk berba ...

Kalau tak silap nama dia bonang. Yang kena ketuk tu       
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lorelai replied at 23-7-2016 07:08 PM
Best citer ni..

Tapi... tapi... tapiii

Terima kasih. Tapi apakah?

Kalau tak nak share sini. Apa kata PM tepi?

Kat thread ni setakat ni ada Cerita 1 - Cerita 9 je
(Cerita 4 memang aku tak letak)   
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
9teen replied at 23-7-2016 07:52 PM
Kalau tak silap nama dia bonang. Yang kena ketuk tu

Ok..aku dah boleh imagine...mmg berantu ckit alat gamelan ni..bini aku main masa ko - k u dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 23-7-2016 08:46 PM
Ok..aku dah boleh imagine...mmg berantu ckit alat gamelan ni..bini aku main masa ko - k u dulu

Owh I see. Ada 2 je dalam mimpi tu. Ada maksudnya.

Terima kasih sudi baca Cerita 1 sampai Cerita 9 (Cerita 4 memang takde)   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 21-7-2016 10:26 PM
jangan2 mcm cite siam. shark tu roh budak yg melepak kt sekolah asrama tu. eii nextyear anak nk masu ...

Setakat ni Shark masih hidup. Dah bertahun Aku berkawan dengan dia.

Tujuan Aku share cerita cerita ni pun just nak share je. Tak berniat nak menakutkan ke apa ke.Tak semua budak budak sekolah asrama akan jumpa yang pelik pelik. Nasib nasib je. Cuma kalau senior cerita kisah kisah seram tu biasalah.    
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
9teen replied at 23-7-2016 04:35 PM
@BONDAFAD

Sebelum ni dia tak taw.

Bhahahaha... Bila Tuan punya badan tanya tu memang tak boleh mengelaklah... Nasib  baik Shark ok2 aje.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Inezkhalidi replied at 23-7-2016 11:42 PM
Bhahahaha... Bila Tuan punya badan tanya tu memang tak boleh mengelaklah... Nasib  baik Shark ok2  ...

Aku pun tak tahu macam mana Shark boleh tahu aku share tentang benda benda ni semua. Aku akan keep on sharing selagi mana cerita cerita ni semua belum habis. Just share. Nak percaya atau tak percaya, terpulang masing masing.

Yang penting, dia bagi greenlight untuk share. So aku teruskan cerita dengan samar samarkan tempat kejadian & watak wataknya since dia mintak macam tu   
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruskan bercerita... Aku dok menanti dengan sabarnya ni. Memang adatlah benda yang susah nak dihadam dek minda ni tak semua orang boleh terima tapi jujurnya aku lebih rela membaca kisah orang daripada melalui pengalaman yang tak diredhai ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Inezkhalidi replied at 24-7-2016 12:13 AM
Teruskan bercerita... Aku dok menanti dengan sabarnya ni. Memang adatlah benda yang susah nak dihada ...

Siapa lah yang suka benda benda ni jadi kat diri sendiri        
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
9teen replied at 23-7-2016 03:27 PM
CERITA SEMBILAN - SURAU

Ingat lagi Cerita Tujuh : Sickbay tak? (kalau tak silap aku lah)

Di mana2 ada jek makhluk alam lain tu...senior aku dulu penah pi qiamulail yg dah dicancel but dia nampak surau meriah jek...n ada ustaz ni ad sorsng bdk kt selatan tnah air jgk ada six sense, dia nak solat kat surau skali nampak plak hulubalang dunia lain numpang skali...ngan pedang bagai..tak tenang dia selg hijab terbuka..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 9teen at 24-7-2016 01:09 AM
honeybee1802 replied at 24-7-2016 12:39 AM
Di mana2 ada jek makhluk alam lain tu...senior aku dulu penah pi qiamulail yg dah dicancel but dia ...


Terima kasih sebab sudi baca Cerita 1-Cerita 9 yang aku share dekat thread ni.

Terima kasih jugak sudi share cerita.
That's why aku ambik jalan husnudzon je.

Pengalaman yang aku & Shark kena pun tak semestinya orang percaya.
Sebab kita masing masing ada hak nak percaya atau tak percaya. Kalau jadi kat diri sendiri tu nak tak nak memang kena hadap & percayalah...      
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2016 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasti kalau hari ni dapat update apa apa. Apa apa pun terima kasih pada yang sudi singgah & baca & komen. Tak kisahlah yang aktif atau yang SR je.

Rumah ni rumah setinggan je. Belum mampu beli rumah yang grand. Hehehehe.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:07 AM GMT+8 , Processed in 0.080585 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list