CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4495|Reply: 16

~@Chit Chat Kedah Perlis V12~ Warna Warni Kehidupan

 Close [Copy link]
Post time 18-7-2016 10:19 PM | Show all posts |Read mode








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-7-2016 10:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:22 PM | Show all posts
@amiraira
ishhh

ain tukang umah ni dh nk ghoboh nih


ain takmo tukang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:23 PM | Show all posts
@NaylaArisha
betul3..

aqua lom ada umah baru ke dah seratus ni


takde sape tukang, ingatkan ada yg nak buatkan
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2016 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
saya masukkkkk...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:24 PM | Show all posts
@spankee_fili
bila lepas 6 bulan tu parents deols antar baby sitter...
sebab mil akak tu jalan bertongkat..
so kalau budak2 dah start merangkak tu memang tak dapat dia nak kejar..
ada jugak adik ipar yang tinggal situ...
yang sekolah menengah..
so dorang ni la jadik baby sitter part time...

ok la tu, anak pun dah kasar, dah biasa dgn udara dunia
mak iols panggil kasar= dah besar, tulang start kuat dah masa tu
awl2 kalau exposed kat open crowded mcm nursery pun tak bagus gak
tp mana2 parents yg keje, pas 3bln nak tak nak kena gak hantar kan

Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 18-7-2016 10:26 PM | Show all posts
@Tashu



Apa salahnya kalo aqua tt tetap kt bod sdri pun

terpaksa la dah takde org nak tt
kita nak bg tacang pun taknak huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:28 PM | Show all posts
@Tashu


Buji pun ada berlakon tp x tau iklan/drama apa...ke movie terus x tau ler  

Belum release lagi kot hasil keje bujibu


untung le jadi tucen retis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-7-2016 10:30 PM | Show all posts
@Tashu


Pernah sekali tu cerita psl hetty sarlene dia cedok dr sini tp x bagi kredit, pas kene hencap baru reti nk kredit hasil usaha org.


ada aritu kes mende ntah,tp bukan nara, budak2 nara yg post
pree nara sekali kena sbb tak bg kredit walaupun yg taip tu budak2 dia
tak salah rotimiskin pun pernah curi gak artikel sini
sbb tu informer selalu rekues RA tinggi tp mod leh kasi takat RA2 je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:31 PM | Show all posts
@amiraira


kannn
kalau boleh mengelak
elak
tu yg terbaik


mmg elak pun,buat sakit hati je dok amik tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:31 PM | Show all posts
@amiraira
ramai sgt attitude yg aqua ckp ni

mana 2 pn ada kan

salah satu kt sini la


sini mmg ramai perangai camtu
acah2 victim, dia buat org takpe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:32 PM | Show all posts
@amiraira
kalau abah x tanya lagi x pe la
kalau tanya tu yg x sanggup kn
mcm kita x nk wat la pulak


abah ada tanya,pastu mama marah kata ape tanya camtu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:33 PM | Show all posts
@amiraira
tu kekdg malas nk ckp kn
pasal x de apa2 leh x dapat lak
knapa org lain ok je
kita ada certain2 lak yg x dapat
mencikkk tul




tu la, bila dorang kena baru dorang tau seksanye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:34 PM | Show all posts
@amiraira


kalau masalah teknikal

tentu semua kena

tapi ni certain org je kn


tu la, tak semua kena
mcm kaka@sfhzuraz masalah tak boleh tag
mira notis hilang, aqua kena gak kdg2
tp masalah aqua tag jarang dpt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2016 10:36 PM | Show all posts
@amiraira
biar la org tua dgn abah mama je

kita x yah campo lagi baik kn


mmg pun, aqua ni kategori org muda
tu pasal tak sedap nak menempel sekali borak dgn dorang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2016 12:06 AM | Show all posts

sila2

nnt reply #6
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2016 09:15 AM | Show all posts
lavender_aqua replied at 18-7-2016 10:21 PM
@Tashu @amiraira @NaylaArisha @spankee_fili @ciksurie @Fantagiro79 @oharyaty @novelloverzz @sunquick ...

                                        cekking innnn
                                    




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 05:42 PM GMT+8 , Processed in 0.157982 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list