CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: LabuLabi69

Kisah Sedih, Isteri Diceraikan Ketika Lawan Kanser Tahap 4

[Copy link]
Post time 30-6-2016 02:15 PM | Show all posts
setiap kejadian ade hikmahnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2016 02:47 PM | Show all posts
salwani911 replied at 30-6-2016 12:50 PM
betul2. kdg2 terfikir, suami hanya utk ditaati, bukan utk dicintai separuh mati sbb kita xtau apa  ...

yup...klu sepenuh cinta pun dkt parents dgn anak2 je...itupun geram je kadg2 dgn anak2...

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 03:22 PM | Show all posts
WawaRaRa replied at 30-6-2016 07:02 AM
kesiannye bini dia... x tau di untung lelaki tu...

dah meninggal pun..

sakit2 pun, masih kena pergi kedai beli barang,jalan slow2..

pesakit cancer ni kena kuat semangat utk melawan
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 03:37 PM | Show all posts
cucuq replied at 30-6-2016 11:22 AM
betul tu makwa.cucuq ade kenal sorang ni isteri die dah tahap 4 kanser..kesian tunggu masa jer...y ...

zalimnya..

tunggu la balasan nanti
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 04:21 PM | Show all posts
mak_wa95 replied at 30-6-2016 03:37 PM
zalimnya..

tunggu la balasan nanti

amin...sekarang bekas isteri dia still kimo sampai dah botak kepala..suami dok belai2 bini baru n anak tiri..kadang2 gi usha kat fb dia huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 04:21 PM | Show all posts
mak_wa95 replied at 30-6-2016 03:37 PM
zalimnya..

tunggu la balasan nanti

amin...sekarang bekas isteri dia still kimo sampai dah botak kepala..suami dok belai2 bini baru n anak tiri..kadang2 gi usha kat fb dia huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2016 08:36 PM | Show all posts
cucuq replied at 30-6-2016 04:21 PM
amin...sekarang bekas isteri dia still kimo sampai dah botak kepala..suami dok belai2 bini baru n  ...

kimo ni luruh habis sampi ke bulu mata..


harap isteri dia kuat demi anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2016 03:23 PM | Show all posts
semoga wanita tu tabah dan sabar menghadapi semuanya..
sedih sangat..aduhh..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2016 12:35 PM | Show all posts
suami tidak tau diuntung mau enak aja istri susah terus ditinggal aja.. pasti krana somi mau nikah lagi, istri ga rela di madu jadi lebih baik dicerai.. moga kakak ini cepat smebuh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2016 02:09 PM | Show all posts
CrowneGlory replied at 30-6-2016 11:05 AM
semoga heshe mendapat kanser kote tahap 4 very soon...

pergh doa
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2016 02:10 PM | Show all posts
lurve82 replied at 30-6-2016 12:29 PM
sbb tu aku masih terus bekerja..sbb lelaki xblh dipercayai...sedgkan sihat pun dorg blh buat mcm2...

cian kan. nsb la iols baik
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 04:15 PM GMT+8 , Processed in 0.080918 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list