CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pavlovachoc

minyak wangi artis

[Copy link]
Post time 21-6-2016 07:06 AM | Show all posts
erm kuat ke bau minyak wangi depa eh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2016 07:53 AM | Show all posts
aku beli Che Ta punya perfume Gorgeous dan Precious...rasa2 tu aje lah tak nak repeat lagi....spray dia tak best....lagipun bau dia cam minyak wangi murah je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2016 09:30 AM | Show all posts

Tu la nk tau jgk best ke x best minyak wangi neelofa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2016 09:31 AM | Show all posts
Shirley23 replied at 21-6-2016 03:03 AM
Tak pernah beli perfume retis.... minyak wangi local saya suka Syahirah jewel... baunya lembut, taha ...

nk try jgk la syahira jewel tu .. mcm menarik
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 09:32 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2016 09:32 AM | Show all posts
iniaroonz replied at 21-6-2016 07:53 AM
aku beli Che Ta punya perfume Gorgeous dan Precious...rasa2 tu aje lah tak nak repeat lagi....spray  ...

kan ... bau dia mmg agak menyakitkn hidung jgk la ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif tiada umat diskusi perfume remy kepam dan stacy laki bini?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Perfume britney spears best gilaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2016 09:49 AM | Show all posts
famri7 replied at 21-6-2016 09:41 AM
Motif tiada umat diskusi perfume remy kepam dan stacy laki bini?

budak ofis aku pakai perfume remy...dia ckp bau sedap...susah nak cari bau mcm tu...
aku mintak dia bw nk bau tp hr ni dia x dtg la pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cintakapuri replied at 21-6-2016 02:05 AM
Me too, repeat order stunning dah 2x, nak try april eleven, bau dia best x ??

Iols suka bau april eleven tu. Tapi nk habiskan stunning dulu. Classy iols kurang sikit bau dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:21 AM | Show all posts
april eleven RR mmg best baunye...i pun dh repeat order..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:30 AM | Show all posts
Esmiria replied at 20-6-2016 06:11 PM
mahal ke minyak wangi diorang?

perfume RR rm49.90
perfume Fasha rm39.90 (klau x salah)
perfume cikta rm39.90
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:34 AM | Show all posts
Fasha kot tp nampak sgt minyak wangi ciplak., xde bau yg tersendiri..sebijik bau cam lancome miracle.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 11:42 AM | Show all posts
Minyak wangi Nabil masuk sekali tak..
De' Xandra
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 11:42 AM | Show all posts
tadi baru perasan member jual perfume neelofa rm55

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 11:51 AM | Show all posts
aku bli chet ta pya...bauk haukkk....
lps pd tu mls aku nk bli perfume retis2 neh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2016 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
pr3ttytw33ty replied at 20-6-2016 11:36 PM
bape hengget sebotoi? mist or edp?

Rm 49.00..edp..sbb tu lasting
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 11:55 AM | Show all posts
Simplysiti (2012)
Sempena ulang tahun SimplySiti yang kedua, jenama kecantikan yang diasaskan oleh penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Tarudin melancarkan satu kategori produk baru iaitu SimplySiti Eau De Parfum (EDP). Buat para penggemar minyak wangi, harga sebotol SimplySiti Eau De Parfum hanya RM69.90

NING (2013)
Proses untuk melahirkan NING memakan masa selama dua tahun.  NING dilahirkan daripada syarikatnya, HappeNING (M) Sdn Bhd mendapat kerjasama daripada suami tersayang, Omar Dalton dan juga rakan niaganya bagi memastikan impiannya itu terlaksana. Prosesnya mengambil masa dua tahun sebelum dipasarkan.

Precious by RCW
Minyak wangi Precious by RCW ini antara minyak wangi yang paling mendapat sambutan.  Rozita Che Wan sendiri mengakui agak terkejut dengan penerimaan peminat terhadap minyak wangi ini.Dua tahun kemudian, Che Ta mengeluarkan pula haruman terbaru yang bernama Gorgeous. Base note masih sama, rose sebagai nota haruman utama

Menyusul ibunya, anak Che Ta yang bernama Ammar Effendy turut mengeluarkan perfume jenamanya sendiri yang diberi nama 93 by AE

Mystical by Fazura
Fazura mengorak setapak langkah lagi dengan mengeluarkan semburan wangian badan (body mist) menerusi jenamanya sendiri iaitu Mystical by Fazura di bawah label, Doll Domination.

Matahari by Sheila Rusly
Penerbit dan pelakon Sheila Rusly juga kini tampil dengan perniagaan minyak wangi iaitu Matahari by Sheila Rusly.  Minyak wangi 30ml Matahari ini hanya berharga RM45.  Nama Matahari dipilih atas kehendak Sheila sendiri yang mahu menggunakan nama berbahasa Malaysia.

Adorable By Rita Rudaini
Rita Rudaini tampil dengan minyak wangi  di bawah jenama Adorable by Rita Rudaini. Hadir dalam dua haruman iaitu Stunning dan Classy, minyak wangi uniseks ini dijual pada harga RM49.90 dalam botol 35 ml. Tahun ini, Rita menambah koleksi minyak wanginya dengan haruman yang diberi nama April Eleven  

REVOLUTION dan FOR HER by BUNKFACE
Selepas Rita Rudaini dan Shiela Rusly, band indie, Bunkface pula mengeluarkan haruman mereka dalam dua jenis. Masih mengekalkan nama band mereka sebagai label haruman mereka cuma diasingkan dengan jenis perfume untuk lelaki dan wanita. Ini artis pertama yang keluarkan perfume untuk lelaki dan wanita dalam masa yang sama. Hanya untuk lelaki sahaja diberi nama Revolution.

DAC VERSATILE dan DER AMAZE by Dato' AC MIZAL
Rasanya tahun ni ramai artis atau selebriti Malaysia keluarkan perfume jenama sendiri. Tidak ketinggalan pengacara Dato' AC Mizal juga mengeluarkan perfume jenamanya sendiri. Hebatnya Dato' AC bila dia keluarkan serentak dengan jenama isterinya juga. Ada dua jenis haruman. Untuk Lelaki dan wanita. Untuk lelaki diberi nama DAC (mungkin singkatan untuk DATO' AC) VERSATILE mana kala untuk wanita DER (mungkin singkatan untuk Datin Emylia Rosnaida) AMAZE.

KRIEZ by KAKA AZRAFF
Selepas Bunkface dan Dato AC Mizal dengan Evolutionnya, Kaka Azraff pula tetap tidak mahu ketinggalan. Muncul dengan haruman pertamanya yang diberi nama KRIEZ.


RUMI by REMY ISHAK
Baru sahaja dilancarkan pertengahan Februari lalu, REMY ISHAK telah mengeluarkan perfumenya sendiri yang diberi nama RUMI. Dikeluarkan dalam dua versi iaitu For Her dan For Him. Katanya sudah bertahun dia merancang hendak mengeluarkan perfume jenamanya sendiri, hanya baru tahun ini dia berjaya mengeluarkan minyak wanginya sendiri.


D' HAJA by FASHA SANDHA
Selepas Rozita Che Wan, Shiela Rusly, Rita Rudaini, Remy Ishak, Dato' AC, Bunkface dan Kaka Azraff, kini aktres terkenal Fasha Sandha pula mengeluarkan produk harumannya. Perfume yang diberi nama D' Haja ini menurut Fasha berbau floral, soft dan fresh. Didatangkan dalam kuantiti 30ml

OP by ATITA HARIS
Blogger terkenal, Atita Haris turut melancarkan jenama minyak wanginya sendiri yang diberi nama OP
#opiatitaperfume pada Februari tahun ini.


OBSESS by AKIM & STACY
Pasangan selebriti Akim dan Stacy turut melancarkan jenama wangian mereka sendiri yang diberi nama Obsess for Him & Her dan berharga
RM65/RM70 SS


NEELOFA by NEELOFA
Terbaru Bintang Paling Popular,
Neelofa melangkah setapak lagi dalam bidang perniagaaan
dengan menghasilkan minyak wangi dengan jenamanya sendiri ‘Neelofa’.
Neelofa melancarkan Koleksi Hari Raya Naelofar dan Naelofar Hijab di Hotel Raya Chulan, Kuala Lumpur baru-baru ini sekaligus memperkenalkan minyak wanginya pada majlis tersebut.Majlis tersebut turut ditaja oleh jenama terkenal seperti Swarovski dan Lancome




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 11:58 AM | Show all posts
Edited by MistrezHermanaz at 21-6-2016 12:01 PM
MistrezHermanaz replied at 21-6-2016 11:55 AM
Simplysiti (2012)Sempena ulang tahun SimplySiti yang kedua, jenama kecantikan yang diasaskan oleh pe ...




























Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 12:21 PM | Show all posts
Hasil info dari teman2 opis iolz yg hadap retis... Umoq 23, 26,27,30, 34, 38 gitew lahh..

RCW - Out. Bau tengek dan color melekat kat baju..

RR - Ade kate sedap,  ade kata bau tak melekat dan ade kate baunye cam anak dara sunti (ni aku taknak tanye lelebih ape makne kawe ni ckp)

Fasha - Bau sedap tapi common wangian jenama popular. Ciplak ker? Cumer ringan sangat cam EDT. Tak melekat.

Neelofar - Yang baru ni smua ckp sedap dan smua pakat nak belik nak pakai raya.


Nampaknye Mek Lopa cam dah hit the target. Cumer competitive la sikit psl ramai retis belumbe nak kuar perfum2 ni.


Apepun iolz tetap dgn Miss Dior.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 08:51 AM GMT+8 , Processed in 0.078694 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list