CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2413|Reply: 1

Kejayaan Pendidikan di Finland

[Copy link]
Post time 16-6-2016 03:54 PM | Show all posts |Read mode



aku baru je tgk movie documentari micheal moore tajuk "Where to Invade Next" dalam tu ada la sedutan pasal kejayaan pendidikan di Finland. Terpegun juga aku bila dapat tahu rahsia kejayaan mereka nih.. apa pon ni aku share sedutan dari youtube untuk korang.. agak2 kalau terapkan sistem ni kat Malaysia bole pegi jauh tak??!

selain tu.. dlm movie ni gak, ada mention pasal free universiti di Slovenia, pastu cara budak2 sekolah kat france makan kat kantin sekolah depa





Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-6-2016 03:09 PM | Show all posts
kalau kat malaysia ni tak ada homework nanti budak2 tak pandai katanya.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.075192 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list