CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2119|Reply: 11

Suka Teh Kundur Sebab Faizdickie? Cepat Beli Dan Boleh Terus Menderma

[Copy link]
Post time 4-6-2016 10:52 AM | Show all posts |Read mode


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Ling Angie


Yeo’s Ceria Ria Beramal Bersama Bintang lagi? Mestilah kami semua nak mengajak anda sertai bersama-sama program mesra Ramadan yang dianjurkan oleh Yeo Hiap Seng (Malaysia) Bhd "Yeo’s" ini.

Penglibatan Personaliti Online Popular, Faizdickie dengan watak Sarabanon yang sering muncul di laman Instagram ini adalah julung pertama kalinya. Faizdickie mengajak anda menyumbangkan nilai derma kepada rumah kebajikan yang diwakili beliau iaitu Rumah Bakti Nur Syaheera yang terletak di Cheras.

Nilai derma atau sumbangan yang diberikan adalah cukup mudah. Anda hanya membeli sebarang produk minuman dan makanan Yeo’s serta sertainya melalui laman rasmi WeChat Yeo’s Malaysia.

Oleh itu, Faizdickie mengajak anda semua untuk menyokongnya dengan menyumbang nilai derma dengan membeli Yeo's Kundur. Layari laman web www.yeos.com.my untuk maklumat lanjut.

Musim panas ini sesuai sangat jika kita minum air Teh Kundur kerana ia boleh menyejukkan badan selepas berbuka puasa nanti. Selamat Menyambut Ramadan untuk semua ya.

Jangan lupa, beli produk Yeo's sambil derma kepada yang memerlukan tau! - CARI Infonet

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak mau ahh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 12:42 PM | Show all posts
antara jenis marketing strategies targeted to ummah bimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2016 04:01 PM | Show all posts
kira faizdickie tu mengajak orang beli yeos punya air kundur, tanpa pengetahuan yeos lah ye?

Sesaja je ajak la ye. Ha.... gitu. Dah beli ayer kundur yeos atau apa je la , kena masuk website pulak. Hoh. Meh bagi alamat rumah kebajikan tu, aku nak bagi terus derma kat diorang. Tak mau beli apa apa, boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2016 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal sape si faizdikki nie dan tak minum jus kundur nie..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
tak suka mamat ni sbb nama dia mengingatkan aku dgn ayat lucah. Team apam? team terung? errrr..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2016 08:17 AM | Show all posts
tak suka teh kundur dan tak suka faizdickie
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2016 09:24 AM | Show all posts
hari tuh bukan kata nak diet ke...tembam je ak tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 05:39 AM | Show all posts
kalau online pakai fon mesti eklan teh kundur bersama heshe ni keluar.
so semak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 07:17 AM | Show all posts
dap ke...cam x jek
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2016 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow pemess dah faiz dickie ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2016 10:19 AM | Show all posts
annoying gila bila keluar iklan pop up faizdickie kat forum cari ni.
tembam dan berkerak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.084069 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list