CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: admin6

[Tempatan] Penukaran wajah baru CARI. Masalah teknikal sila maklum disini

[Copy link]
Post time 3-6-2016 11:07 AM | Show all posts
saya cadangkan perlantikan smod terbaharu. @ip_lepat


dengan kewujudan spammer yg bermaharajalela dan mod2 / smod tido

telah tiba masanya menggulingkan takhta yg sedia ada.

Comments

tkde keroje aku. duk goyang kaki je lagi senang  Post time 3-6-2016 01:20 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 11:07 AM | Show all posts
bukan la teruk.
cuma
porumer susah nak moved on.
kalu sakit mata tu tukar la kaler kegemaran.

masing2 tak berani terima pembaharuan n selesa dok takuk lama
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:08 AM | Show all posts
Waktu topik topik dibuka kat indeks dah tak ada. Mohon dikembalikan
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:12 AM | Show all posts
kembalikan page lame !!!!!!

#CommentSuciMurni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:12 AM | Show all posts
colum utk forum makin mgecik ak rasa..

colum belah kanan tu..makan space agak besar...

tambah iklan sana sini..atas..bawah..kanan..mcelah kt tgh2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:14 AM | Show all posts
Edited by Jagendas at 3-6-2016 11:16 AM

background sila letak some colour yang gelap2 skit.
sbb bila background putih. agak susah mata nak membaca input dalam thread or topic thread.
bila background cerah . agak silau dan agak memenatkan mata


so bila tick kat Care mode . still ade kecerahan sedikit di dlm tajuk2 thread.

#KecamSayaJanganJangan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:23 AM | Show all posts
ada kan function kita block sesetengah lalat dari mengekori kita, boleh?....

nak kasi dia ketap bibir...


Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:46 AM | Show all posts
akak lagi suka yang lama dik

kalau ini permanent, akak redho aja.. tapi font kecik amat..kesian makcik2 ni nak baca, jenuh la nak zoom in pc utk web cari je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 11:57 AM | Show all posts
what's the Cinta&Famili, Explore Rasa etc menu hanging there for?
Dah la Transparent mode.
Dah ada 2 layer floating menu, cukup la kot.

And the avatar pembuka thread kat list of threads tu?
FOr what? serve no purpose pon. Waste of space and resources jek.

And please have a border line or alternate color for the list of threads.
Cursor highlight tak perlu pon rasanya.

Better keep it simple dari sumbat segala yg boleh, tak perlu fancy2 sangat la.
Semak!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Admin tambah laa emoji utk mobile version... time nak reply comment ja baru keluar pilihan emoji yg lain itu pun tak byk...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 12:02 PM | Show all posts
internet pakej murah menggigil nak bukak CARI ni,, berat !

banyak sangat FLASH..

member2 yg pakai pakej internet Zimbabwe, memang  kurang minat nak masuk CARI lg.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bluemenx replied at 3-6-2016 12:02 PM
internet pakej murah menggigil nak bukak CARI ni,, berat !

banyak sangat FLASH..

cuba off javascript kalau guna chrome kat hp.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku slh sorang porumer yg xley move on ngan format baru ni..nak lame balek bley
Tp aku akn meredha kan dri tuk trima pmbaharuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Versi mobile- sila wujudkan button latest reply dlm thread tu sebelah button next..skrg ni blh klik next shj..kalau threas berpages pages, kena scroll sampai abis utk cari page berapa yg latest
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 01:56 PM | Show all posts
Dzeko replied at 3-6-2016 10:30 AM
please introduce the ignore mode or mute button

kan.. list aku dah berjela nick yang agak annoying post diorang.. nak mute/block tak boleh.. terpaksa scroll laju laju..

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 02:08 PM | Show all posts
asal bila click menu cth forum >>info dunia..head masih warna biru..merujuk pada theme sebelum ni ke?

nampak serabut ya amat la theme baru ni..sorry
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-6-2016 02:25 PM | Show all posts
saya suke je, sebab nampak padat... cume, boleh tak buat function favourite, tuk kite favourite benang2 yg kite minat, so senang nak cari... taknak la gune button favourite yg chrome, nanti bercampur2 dgn website lain lak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 02:33 PM | Show all posts
kaau boleh background bagi gelap sikit boleh tak?
sakit mata tengok cerah sangat..
and mintak besarkan sikit tulisan..
makin lama makin kabur rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 02:42 PM | Show all posts
yes agreed with pretty
tulisan kasi besar sikit
mata kena kecikkn baru nampak
background pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 02:47 PM | Show all posts
untuk ruang yang lebar sila tekan F11 supaya tak rasa semput dan boleh bernafas


tick Care Mode untuk perasaan sejuk nyaman

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:30 AM GMT+8 , Processed in 0.141417 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list