CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2554|Reply: 15

adakah theist buat baik semata2 ganjaran 72 bidadari?

[Copy link]
Post time 26-5-2016 12:02 AM | Show all posts |Read mode
ikhlas kaa apa yg kamu kerjakan?  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-5-2016 12:25 AM | Show all posts
i learn from ZEUS  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 06:08 AM | Show all posts
Kalo jadi Atheist.. apa yang baik? Apa yang tak baik?

Ubah jantina (LGBT) baik? Pastu perempuan jadian masuk tandas wanita baik ke?
Makan babi boleh tak? Ke kena makan vege je? Makan manusia boleh (yang dah mati)?
Orgy boleh? Incest? Asalkan suka sama suka semua okay kan?
Baju nampak pusat okay? Nampak bra okay? Bogel terus? Apa yang boleh apa yg tak boleh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 06:15 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 25-5-2016 10:08 PM
Kalo jadi Atheist.. apa yang baik? Apa yang tak baik?

Ubah jantina (LGBT) baik? Pastu perempuan  ...

apakah kau buat baik semata2 takutkan neraka?  


adakah bererti jika agama kamu tak cipta neraka khayalan, maka kau akan merompak dan membunuh seperti nabi kau?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Acong2003 replied at 26-5-2016 06:15 AM
apakah kau buat baik semata2 takutkan neraka?  



Ahak ahak ahak oku tak bertelur meroyan lg.. ahak ahak mode pggl sepital bahagia ada org gila kat sini... aku dah ketawa terbahak bahak ni.. kalah nabil zizan tarap lawak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 07:51 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 26-5-2016 01:08 AM
Kalo jadi Atheist.. apa yang baik? Apa yang tak baik?

Ubah jantina (LGBT) baik? Pastu perempuan  ...

yang jadi atheist ni samada ahli pemikir yg merasakan akalnya lebih hebat...atau fonen yang jadi atheist semata2 mahukan haknya sebagai gender ketiga.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-5-2016 08:31 AM | Show all posts
@Acong2003  kalau Atheist tu macam kau pounya topik....  cuba berikan satu sahaja tempat dalam alam ni.....  satu sahaja samada masih wujud tempat atau dah tak wujud....  undang-undang common law yang asal dan asas nya Atheist punya common law.

Mesir?
Rome?
Viking?
langkasuka?
Communist!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 08:53 AM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 26-5-2016 09:08 AM
Acong2003 replied at 26-5-2016 06:15 AM
apakah kau buat baik semata2 takutkan neraka?  

Hal buat baik tu.. tu citer lain. Ni citer takdir manusia ada dua je, pilih syurga atau pilih neraka. Pilihlah.. allah tak halang pun kalau kau pilih neraka sekalipun. Takdelah pilihan nak mati jadi debu je. Orang Islam yang faham pasal Allah, neraka ni takde dalam minda dah, diorang aim nak buat sehabis baik. Result, terpulang pada Allah lah, sebab apalah sangat nilai ibadah (buat baik semua lah) kalau nak dibandingkan dengan syurga. Iblis laknat pun tunduk pada Tuhan. Setan pun sama. Mana ada makhluk yang tak tunduk pada Tuhan, atheist je.. golongan sombong pelik.

Nabi Muhammad perompak? Ape yang Nabi Muhammad nak rompak? Tak paham aku. Kat mekah dia dari kaum paling mulia, pakcik2 dia leader pegang Mekah. Dia boleh mintak apa saja kat pakcik dia kalo dia nak. Dia selalu jadi 'storage space' bagi orang ramai kat Mekah, famous sebab dia punyalah amanahnya tolong simpan barang orang. Tu sebelum malaikat jumpa n lantik dia jadi nabi lagi. Lepas jadi nabi, dia tinggal kat pondok buruk je, emas seketul dia punya pun dia sanggup tukar jadi duit dan dermakan semua pada orang-orang memerlukan kat pasar. Balik rumah tanya isteri kalo ada makanan, dia makan, kalo takde dia berpuasa je.

Pembunuh? Bila? Islam diusir keluar dari mekah kebulur berapa lama kena tindas. Sampai madinah, tubuh kerajaan, tu pun sebab orang Islam dialu-alukan ke madinah. Kemudian orang kafir g kacau, g serang. Bila Muhammad menang, orang kafir tak puas hati terjadi perang lain lagi. Dia defend je. Dah kuat kat madinah, buat perjanjian ngan kafir mekah, tapi kafir mekah langgar perjanjian tu yang Muhammad balik semula ke mekah, setitik darah pun tak jatuh masa tawan mekah. Tang mana nya pembunuhnya? Dalam semua perang ni, tentera Islam sikit sangat berbanding tentera lawan, ada tahap kena makan daun siap sebab perang punya pasal. Takkan elok2 dok kat rumah tetibe nak g makan daun mati ramai2 sebab gila perang kot? tak logik citer. Semua perang pun.. terpaksa. Tentera vs tentera sahaja, tak beri bunuh selain tu dan pokok pun tak boleh rosakkan. Pe cer pembunuh pulak.

Please la Acong, membaca la sikit Acong kalo nak bash agama pun. Ni pakai meme je, tak valid tau takat pakai meme. Malu atheist je. Ingatkan atheist jenis cerdik, atheist pemalas upernye. Tu yang dok pakai tuhan zeus bagai tu, senang kan? Benda tak logik amek zeus jadi point untuk riject kewujudan Tuhan. Benda logik depan mata, Islam, tak nak amek pulak. G la baca Quran, fahami, takot sangat ke nak pegang belek2 quran?





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-5-2016 05:50 PM | Show all posts
Edited by Acong2003 at 26-5-2016 10:20 AM
ibnur replied at 26-5-2016 12:31 AM
@Acong2003  kalau Atheist tu macam kau pounya topik....  cuba berikan satu sahaja tempat dalam alam  ...

betul laa kau buat baik semata mata ganjaran bidadari.....

jika takdak neraka, aku rasa ko nie laa paling berpeluang menjadi pedofil... betul tak?  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 06:19 PM | Show all posts
Lagubestbest replied at 26-5-2016 12:53 AM
Hal buat baik tu.. tu citer lain. Ni citer takdir manusia ada dua je, pilih syurga atau pilih nera ...

aku pilih yg ke 3.....  tuhan, syurga & neraka kau adalah PALSU
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 06:27 PM | Show all posts
Acong2003 replied at 26-5-2016 05:50 PM
betul laa kau buat baik semata mata ganjaran bidadari.....

jika takdak neraka, aku rasa ko nie  ...

Atheist belajar buat undang-undang semua dari orang ugama.

yang dia buat sendiri tu communist.  nak yang baik sikit tu socialist.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 06:34 PM | Show all posts
Edited by Acong2003 at 26-5-2016 10:36 AM
ibnur replied at 26-5-2016 10:27 AM
Atheist belajar buat undang-undang semua dari orang ugama.

yang dia buat sendiri tu communist.  ...

kitab kau tu pun manusia yg tulis...... lagi mau sembang

dan agama kau tu ciplak drpd agama judaism & kristian  

pasal tu kiamat nanti nabi isa akan selamatkan umat nabi muhamad
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 06:38 PM | Show all posts
Acong2003 replied at 26-5-2016 06:34 PM
kitab kau tu pun manusia yg tulis...... lagi mau sembang

dan agama kau tu ciplak drpd  ...

ye lah ye lah...  okay dah....  puas hati tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 06:41 PM | Show all posts
@Acong2003 kalau dah puas hati jawab soalan aku di thread pasal sains.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 06:43 PM | Show all posts
ibnur replied at 26-5-2016 10:41 AM
@Acong2003 kalau dah puas hati jawab soalan aku di thread pasal sains.....

ikut suka laa aku nak jawab atau tidak......

ko nie attention seekers?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 06:45 PM | Show all posts
ibnur replied at 26-5-2016 10:41 AM
@Acong2003 kalau dah puas hati jawab soalan aku di thread pasal sains.....

bila nak kembali ke kristian?

atau ikut aku sembah ZEUS
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 05:48 PM GMT+8 , Processed in 0.158350 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list