|
BOYS BEFORE FLOWERS - JIB 12~Lee Min Ho/Go Hye Sun/Kim Hyun Joong
[Copy link]
|
|
nite & nony
nk terjah satu hal...takut tkde masa yg sesuwei pulak..nih tetibe..kalo tk leh la plan awal2 nk terjah... |
|
|
|
|
|
|
|
Ley
ko nk kejo abe JH n ss501 ker? mmg deme tgh shoot mv utk coming album mende tah.. smlm deme sampai KK n balik 3hb, tp kalo dpt permit, 3hb tu deme singgah KL utk fan meeting wuwuw... tah tataw kat ner n kul baper... me rasa nk folo aaa... arap2 dapat ler... http://k-popped.com/2009/09/ss501-fan-meeting-in-kuala-lumpur-on.html
kaka jel, jom gi stalker sampai KLIA jommmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
cam x caya jerk.... JH sunbae berpijak di negara yg same ngan ai..... 1Malaysia
huhuhuhuuuu  |
|
|
|
|
|
|
|
hana
hana ai beze ngan keje lagik...masa tuh yg tkde... |
|
|
|
|
|
|
|
kalu btl2 derang jdk singgah kl.... pm lh muun okkkk...
nak g jugak !!!!!!! sunbaeeeee   |
|
|
|
|
|
|
|
Ley.. kita tawakal aje.. nanti me jadi wakil utk mu k..
Muun, ko kena dok lepak kat umah dable S kat AC tu,.. senang dpt news... takut kang kalo tunggu orang PM mmg payah ler.... bkn takmo tolong tp ramai sgt yg nk diinform wakakaa... |
|
|
|
|
|
|
|
kacut
wakakaka adoi BTS... me rasa koman2 pun abe JH wat kat Korean Tourism ofis depan menara KL tu, tak pun KLCC or kat KLIA ajeww.... isk, tensen coz tinggal tak sampai 2 hari aje nk cari info... arap2 dpt aaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
kacut.. kalo wat kat area mu tu mmg wajib me terjah hehe.. Le Coq's .. |
|
|
|
|
|
|
|
bole kaka ley...harus la kaka ley byk2 doa dpt kawin ngan org korea.... |
|
|
|
|
|
|
|
hah? wehhh... aku nak pegi nengok.... aku dapat info diorang kat gayana resort 3 hari ni... |
|
|
|
|
|
|
|
wakakakkaa..... |
|
|
|
|
|
|
|
Triples Malaysia >> All the fans who want to go in the signature session must buy cd on the spot
Date : 3 September 2009
Time : 6:00pm
Venue : One World Hotel ,Bandar Utama,Petaling Jaya
Ji Hoo sunbae, here i comeeeeeeeeeee... gidarilkye.. |
|
|
|
|
|
|
| |
|