|
nk tanya sape2 ada xperience booking hotel thru booking.com. dah 3x masuk info kad kredit asyik kena ...
kaknofaz Post at 18-2-2011 13:16
bez book guna booking.com juga. pegi EU, UK pun guna booking.com.
singapore, stay kt hotel royal. fort canning lodge tu dekat dgn orchard tp ke dalam sket..dlm kehijauan gitu (run by YWCA, tau kan?). double check ur credit card number..no space...cuba try lg.
kalau takleh tak, cuba book direct dgn logde tu.
kak no pg naik apa? |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1076# kaknofaz
pd bez, elok book siap2. sebab selalunya rate internet tak sama dgn walk in..
internet rate (earlier booking) selalunya half dr actual price. |
|
|
|
|
|
|
|
Ni lak kat area Merlion Park
Singa besar
Singa kecik |
|
|
|
|
|
|
|
im,
tempat tu namanya lau pa sat. kt sini, famous sate.
kampung glam cafe pun best. yg ni terletak kt arab st. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1081# im_comey
wah cantik2 gambar...! sy org singapore pun baru 1 kali dpt masuk istana tu pun masa sekolah dulu...;) botanical garden sejak di baikpulih blm pernah masuk wlaupun tak jauh dari rumah..! |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1095# syasya99
aáh lau pa sat .. keke .. lupa lak namanye .. tgk dlm gambar x berapa clear laks .. thanks sbb betulkan
masa im gi tuh masih lagi mood cuti perayaan .. so tak banyak gerai buka .. sate ada juga org jual sambil2 jalan .. tp kitorang tak makan ler sbb dah banyak kali makan kat KL nih .. hehe |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 1096# ira_229
biasa ler tu ira .. klu dah dekat mana nyer nak gi sbb bila2 pun boleh gi .. im dul KL, Menara KL tak sampai lagi |
|
|
|
|
|
|
|
Lau pa sat nih kat area apa? mrt terdekat apa ek? Nampak menarik, macam pernah kuar kat afc |
|
|
|
|
|
|
|
lau Pa Sat mmg pernah kuar di AFC.. jalan-jalan cari Makan (t. Maria) dan byk lagi...
nearest MRT is Raffles Place MRT Station. |
|
|
|
|
|
|
| |
|