|
BOYS BEFORE FLOWERS - JIB 13~Lee Min Ho/Goo Hye Sun/Kim Hyun Joong
[Copy link]
|
|
mmg hampeh le yg PMP tu..igtkn yg PMP bagus, so me suggest chingu me beli yg PMP..skali aritu me pinjam tgk, abes seme lagu derang tukar..spoil mood betul nk tgk..rs nk hempuk2 je..giler x best sbb dlm kepala mmg dah set lagu yg original yg setiap scene tuh..sbg peminat tegar BOF hrs la dah mmg hapal lagu apa yg keluar kat scene2 tuh..mengong tul..dah le dvd set tu mahai..seb bek me x beli lagi..pasni klu me nk beli, harus beli yg version laen..huhu~~~ |
|
|
|
|
|
|
|
1079# minho_nora
bleh kot kalo ada resit.. tp kene pastikanlah kat box die tulis suara korea bkn language lain....ori ke x nih... |
|
|
|
|
|
|
|
mmg hampeh le yg PMP tu..igtkn yg PMP bagus, so me suggest chingu me beli yg PMP..skali aritu me pinjam tgk, abes seme lagu derang tukar..spoil mood betul nk tgk..rs nk hempuk2 je..giler x best sbb dl ...
wbsJUE Post at 19-12-2009 21:05
waaaaa..madusku tk beli lagikkk..pk kita jer nih yg tk beli2 lagik |
|
|
|
|
|
|
|
aku nk denga JD sebut orang utan..agak2 buleh denga tak |
|
|
|
|
|
|
|
mmg hampeh le yg PMP tu..igtkn yg PMP bagus, so me suggest chingu me beli yg PMP..skali aritu me pinjam tgk, abes seme lagu derang tukar..spoil mood betul nk tgk..rs nk hempuk2 je..giler x best sbb dl ...
wbsJUE Post at 19-12-2009 21:05
chingu mu bli dvd yg background song lagu cam 8tv ka.. |
|
|
|
|
|
|
|
Post Last Edit by hhhhh at 19-12-2009 22:24
Dulu aku beli jugak dVd keluaran PMP. Tapi bila dapat tahu banyak scene kena potong, dah tak kuasa nak beli. Drama yg ada director's cut version beli online je. Tapi harga mahal giler!! Harga dvd D -cut YAB Rm 500. Sbb dah minat, aku order jugak.
BOF ni aku ada 2 version. Satu KBS nya dan lagi satu DVD ripped version yg jual kat Koreanya. Aku donload dari cb. Mmg puas hati. Clear, scene, bgm semua sama dan takda logo KBS. |
|
|
|
|
|
|
|
@mnk sulung~
gyaaaahhh..best nye mung..hrs jeles ngn mnk sulung neh..mcm2 adoo~~
@maduss kaka Ley~
keke..hrs la kite ni bermaduss kekdahnye..me pun igt me je yg x beli lg..klu mu nk me belikan pun xpe..t bleh me pos skali ngan brg2 mu yg ada kat me neh..tp amek ms la sket..t me free, me compile seme mende, then me send kat mu ne..
@kaka ewiks~
tataw le sama ke x ngan kat tb tuh..sbb ai x dpt lagi tgk yg kat tb tuh..huhu..tp misi ari senin neh, misi nk balik awal...hrs nk tgk epi 4 tuh..uwaa...mntk2 dpt balik awai..huhu~~ |
|
|
|
|
|
|
|
@mnk sulung~
gyaaaahhh..best nye mung..hrs jeles ngn mnk sulung neh..mcm2 adoo~~
@maduss kaka Ley~
keke..hrs la kite ni bermaduss kekdahnye..me pun igt me je yg x beli lg..klu mu nk me belikan pun xpe..t bleh me pos skali ngan brg2 mu yg ada kat me neh..tp amek ms la sket..t me free, me compile seme mende, then me send kat mu ne..
@kaka ewiks~
tataw le sama ke x ngan kat tb tuh..sbb ai x dpt lagi tgk yg kat tb tuh..huhu..tp misi ari senin neh, misi nk balik awal...hrs nk tgk epi 4 tuh..uwaa...mntk2 dpt balik awai..huhu~~ |
|
|
|
|
|
|
|
lupe lak nk ckp..me pun mmg pasni banned PMP...dulu slalu beli PMP sbb rs sub drg bleh tahan la jgk..dah jadi camni, mmg x beli dah la pasni..mengong tul.. |
|
|
|
|
|
|
|
1096# hhhhh
scene yg director cut citelah sikit... kasik spoiler.. huhuhuhu.. mmg x dpt nengok scene cut nih.. dlm youtube x adekan..owg upload x? |
|
|
|
|
|
|
| |
|