|
[SBS]Midas-Jang Hyuk, Lee Min Jung/Noh Min Woo♥~ starts 22nd Feb 2011
[Copy link]
|
|
tunggu siaran kat astro malam esok. jom kita tgk ramai2 bg yang tak mendownload... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 79# sue87
me x tgk tazza. tazza tu cite psl judi ke? ade han ye seul kan?
me masih pending cite midas ni.. br tgk ep1.. ni nak donlod ep smlm.. |
|
|
|
|
|
|
|
baru tgk ep1...x dpt nk teke lg ape motif pengarah 2 amik do hyun keje kat ctu n siap jd partner bagai...pas2 yu in hye 2 cam jht jerk... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 84# sue87
mst ade motif kan laki tu amik do hyun tu keje situ.. me xknal in hye.. xpnah tgk die b'lakon b4 ni..
check withs2.. da release sub ep4.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 74# nata_girl
24-7 ni ada 3 orang, diorang tu pelakon. salah sorang tu si dojin dalam smile donghae.. konsep pop ballad la kalu tak silap. |
|
|
|
|
|
|
|
min wooo................. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply 87# blankie
I lilke min woo show off his guitar skill in dis drama..mmg jjang la..love him... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply blankie
I lilke min woo show off his guitar skill in dis drama..mmg jjang la..love him...
nata_girl Post at 25-3-2011 16:15
guitar skill ke piano?.. |
|
|
|
|
|
|
|
guitar skill ke piano?..
nour2001 Post at 25-3-2011 19:04
I think both guitar & piano skill..tapi cita Midas ni,rating nya makin menurun..mula2 menaik then drop blk..mybe psl business ni is not really cup of tea korean people kot..tapi me nak tgk min jung n min woo je..min woo jatuh sakit then min jung akan jadi nurse dia..memula min jung dtg umah min woo,dia tkejut dpt tau yg min woo ada lah pesakit vvip tu..quite a good acting la min woo as a cancer patient..( Tp me xtau la dia sakit kanser apa) ..hope he can end up with min jung but if min woo die at d end..mustahil lah kan.. Uwah... |
|
|
|
|
|
|
|
bila tgk jung & woo rasa sgt sedih..tak tau napa..min woo rasanya dpt pancreatic cancer..don't think he will live long, tapi harap sblm mati tu jung & woo dpt sama2 say saranghae..let min woo die in peace and happy, at least he found someone to love and loved him back even for a short while... |
|
|
|
|
|
|
|
bila tgk jung & woo rasa sgt sedih..tak tau napa..min woo rasanya dpt pancreatic cancer..don't think ...
nour2001 Post at 26-3-2011 10:34
Skrg cita ni dh smpai ep bape? U tgk kt mana?streaming ke dwload.. Apa perkembgan jung n woo tu skrg..mmg min woo cnfirm akan mati ke?..me tgk smpai ep 7 je..tu pun without sub..huhu..lmbt gak kuar yg sub tu..wat2 paham je la..lgpun me skip2 tgk part besh2 je hehe |
|
|
|
|
|
|
|
dah tgk sampai ep 9..sepatah haram aku tak phm...nak pi viki tak leh lah upload, not in the region for viewing..bnyk songeh btl.. |
|
|
|
|
|
|
|
tgk cite nih sb ni minwoo jer |
|
|
|
|
|
|
|
aku pon sme pasl bisnes 2 aku x phm sgt...in hye 2 baik ke jht...sian giler tgk jung yeon 2 dah la kawin x jd...do hyun 2 plak tamak giler nk kaye jerk... |
|
|
|
|
|
|
|
cuci mata tgk min woo aje.. |
|
|
|
|
|
|
|
dah tgk sampai ep 9..sepatah haram aku tak phm...nak pi viki tak leh lah upload, not in the regio ...
nour2001 Post at 26-3-2011 11:37
nour..tak tau u suka k-drama..sekaki kita
aku baru habis episode 7..best cite ni lain dari lain jln cite nya
try tgk kat www.natnatvip.org
selalu website ni yg latest keluar episode baru |
|
|
|
|
|
|
|
bila tgk jung & woo rasa sgt sedih..tak tau napa..min woo rasanya dpt pancreatic cancer..don't think ...
nour2001 Post at 26-3-2011 10:34
tapikan aku masih nak jung dan do hyun bersama semula |
|
|
|
|
|
|
|
nour..tak tau u suka k-drama..sekaki kita
aku baru habis episode 7..best cite ni lain dari lain ...
Nisda_ Post at 28-3-2011 17:52
itulah penangan drama korea ni..dulu tiap kali balik malaysia selalu tanya my sis apa latest korean drama..la ni dia plak tanya .nowadays pun dah jarang sgt tgk tv..bukak tv pun pagi2 sbb tgk morning tvshow je..
western drama pun dah tak pandang..hehe..jiwa asia kan tak leh nak buang..
ada site lain eh...terima kasih ye..
selalu pi mysoju, dramacrazy,viki je.. |
|
|
|
|
|
|
| |
|