View: 4654|Reply: 25
|
DA RICHEST MODEL ( PIC n INFO)
[Copy link]
|
|
tyra banks tak masuk senarai ker??? |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #2 pokokbunga's post
ntah aku pon xtau ... maybe nie list model yg still active dlm catwalk kot..
maybe tyra bank da kira bersara so xmasuk dlm list.. |
|
|
|
|
|
|
|
yg kat atas tu list 'The 15 top-earnings model in da world'
[ Last edited by masrogue at 19-7-2007 02:42 PM ] |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #4 masrogue's post
ERMMM....TYRA DA ADER SHOW SENDRI...DA XDER ORG NAK UPAH DIERR..HUHUHUU...ERM AKU RASE MEREKA YG DIBAYAR ATAS CATWALK SENDRI KOT..... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #6 teky's post
tau xper.. hehehe...tp picture..penat den kena cari sendirik.. |
|
|
|
|
|
|
|
bley thn gak gaji d0rg neyh... |
|
|
|
|
|
|
|
jauh gile beza gaji Giselle dengan yang lain......... |
|
|
|
|
|
|
|
suke giselle still the no.1 supermodel, tp aku budget, income die next year kurang skit sbb contract die dgn VS dh hbs dh... , dgr citer, giselle demand a raise drpd 5 million USD/year yg die dpt tp VS x nak naikkan gaji die |
|
|
|
|
|
|
|
Adriana Lima = |
|
|
|
|
|
|
|
sebelum Gisele,ada model yg kaya dari Gisele...tak silap Latetia casta rasanya... |
|
|
|
|
|
|
|
kalu tak salah entertainment network pon ada mentioned, out of 5 top models...3 mesti dari latin america... |
|
|
|
|
|
|
|
suka tgk dorg ni dalam Victoria Secret Show...tapi dlam vIctoria show tu ada sorg model yg ada lesung pipit..very sweet n cute...sape nama dia erk??Jessica Stam tu ke?dah lama aku carik nama dia tak tahu...huhu... |
|
|
|
|
|
|
|
Jessica Stam
gambar buruk
gambar lawa
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaya gila Gisele. Tapi good to know model-model yang dah lama but still beautiful macam Carolyn Murphy is still making money. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by timeoutzone at 21-7-2007 12:17 PM
Jessica Stam
http://rds.yahoo.com/_ylt=A9iby4eC_J5GG8EA8DOjzbkF/SIG=134senig7/EXP=1184910850/**http%3A//cdn-90.cdn.buzznet.com/assets/users13/triinu/default/msg-116793084244.jpg
gambar buruk ...
neyh p0wn lawa gakkk.. |
|
|
|
|
|
|
| |
|