Gosip Tempatan

Rhyno Lv.15

Fav
Edited by Rhyno at 7-11-2021 05:24 PM



Sidang Akhbar / Press Conference   :   10 November 2021 (Rabu).

Konsert pengenalan   :   21 November 2021 (Ahad) LIVE di Astro Ria.
To admire the
There are 1 People reward the building owner
7.9K Views
2003 Reply Reverse order

Mawar91 Lv.7 2#

Dengar2 ade Nikki Palikat tu

Rhyno Author 3#

angin sepoi2 bahasa.....

1. Nikki Palikat
2. Sheila Abdul
3. Adibah Noor
4. Aliff Aziz
5. Kopratasa
6. Nico G

mojarean_X Lv.10 4#

Rasanya Ning Baizura join ni. Sbb sejak setahun ni dia gigih upload nyanyiannya di rumah dlm youtube dan vocal beliau semakin baik. Nmpk mcm dia sdg berlatih utk sesuatu

Rhyno Author 5#

Quote: mojarean_X replied at 25-10-2021 11:05 PM
Rasanya Ning Baizura join ni. Sbb sejak setahun ni dia gigih upload nyanyiannya di rumah dlm youtube ...

rambut bersanggul dalam teaser tu Ning kot...


mojarean_X Lv.10 6#

Quote: Rhyno replied at 25-10-2021 11:13 PM
rambut bersanggul dalam teaser tu Ning kot...

Tulah...rasa mcm semenjak dua ni dia cuba memainstreamkan diri dia. Berlakon drama melayu, upload nyanyian kt youtube. Ning yg typical biasanya very private and exclusive. Nk wat comeback dgn image baru kot yg mudah diterima semua

mojarean_X Lv.10 7#

Mohon Diva AA jd hos gegar vaganza.

anak_bunian Lv.7 8#

Vince AF1 pun ada katanya....


anak_bunian Lv.7 9#

Quote: mojarean_X replied at 25-10-2021 10:20 PM
Mohon Diva AA jd hos gegar vaganza.

Astro tetap setia dgn hos telinga capang lerrrr....

mojarean_X Lv.10 10#

Edited by mojarean_X at 25-10-2021 11:32 PM
Quote: anak_bunian replied at 25-10-2021 11:23 PM
Astro tetap setia dgn hos telinga capang lerrrr....


Astro cuma setia dgn rating sahaja bkn individu. Btw masih kt auditorium MBSA lg ke tahun ni

anak_bunian Lv.7 11#



iols team Nikki Palikat.

anak_bunian Lv.7 12#

Quote: mojarean_X replied at 25-10-2021 10:28 PM
Astro cuma setia dgn rating sahaja bkn individu. Btw masih kt auditorium MBSA lg ke tahun ni

MBSA lagi la tu....tiap2 tahun situ je...kalau nak buat di Stadium Bukit Jalil bajet tak cukup....

aHoi83 Lv.12 13#

Suki
Adibah noor
Ani mayuni

Katanya

mojarean_X Lv.10 14#

Edited by mojarean_X at 25-10-2021 11:52 PM
Quote: aHoi83 replied at 25-10-2021 11:43 PM
Suki
Adibah noor
Ani mayuni


Ohhh i miss Suki. The one who defeated Dayang, Faizal Tahir & Aliff Satar

Rhyno Author 15#

Quote: aHoi83 replied at 25-10-2021 11:43 PM
Suki
Adibah noor
Ani mayuni

tak sia2 iols melobi @mat_arof untuk masukkan Suki dalam list....


sukacactus Lv.14 16#

Suki & nikki palikat, bakat2 muda yg stop awal lps kawin

mojarean_X Lv.10 17#

Ada one hit wonder tak yg join GV kali ni?

irvene Lv.7 18#

nk vokalist kumpulan arrow

Rhyno Author 19#

Edited by Rhyno at 26-10-2021 12:19 AM
Quote: mojarean_X replied at 25-10-2021 11:48 PM
Ohhh i miss Suki. The one who defeated Dayang, Faizal Tahir & Aliff Satar


Rhyno Author 20#

Quote: irvene replied at 26-10-2021 12:11 AM
nk vokalist kumpulan arrow


1234.. 101Next

Use your browser's share button
to share with your friends

Click me to copy the link