nadie90 Publish time 31-7-2016 08:16 PM

Edited by nadie90 at 31-7-2016 08:18 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:54 PM
aku pun dok gila ni...

tergamam......!!

Part yg KC masuk ke dunia realiti mmg{:thumbo.....mmg amaze tgk part niePart KC kenyit mata tu cheq pun cair tgk:$

Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 09:57 AM

ismaha replied at 30-7-2016 12:44 AM
Hai syik berpaling arah nj...ko nak curng dgn dec.LJH ke

dec LJH di hati ku..
tpi dec LJH tak penah kenyit mata kt aku...

KC kenyit pastu senyum2 nakal...dug dig dub hati ku..

Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 09:59 AM

naqibnasuha replied at 30-7-2016 08:47 AM
daebak scene!!!

scene paling wow..!!

meremeng bulu2 ku...

tergamam..


Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 10:01 AM

dauswq replied at 30-7-2016 09:19 PM
kau patut berterima kasih pd cinematographer yg buat keje drama ni dgn details

betul... aku rasa nak tunduk hormat kt cinematographer...

serius...

memang aku tau yang KC akan dtg ke dunia realiti..

tp cara cinematographer olah scene nie memang sgt WOW..

Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 10:02 AM

dauswq replied at 30-7-2016 09:20 PM
suko bebenor kau dgn wink dak cine bukit ni

aku sampai sekargn tak faham kenapa semua org panggil dia cina bukit..hahaha

Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 10:47 AM

Edited by Syik_Gojet at 1-8-2016 10:48 AM

wima replied at 29-7-2016 11:40 PM
Ost part 1 dh release kn..where are u..jung joon young..best gak dgr...lain sket dr ost drama yg s ...
aha...

baru perasan OST dah keluar...

tapi yang part dok masuk dlm drama cuma part awal2 yang haaa..haaa..haaaa...


V-q5cdBqTTE

dah la aku minat jung joon young sejak dok layan 2 days 1 night...

part haaa..haaa..haaa memang berhantu..huhu

wima Publish time 1-8-2016 11:25 AM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 10:47 AM
aha...

baru perasan OST dah keluar...


Best jugak bile dh dgr byk kali ost ni..wima pun tgk dia dlm 2 days 1 night..x penah dgr dia nyanyi..

Bile part chorus bestla..sbb rock2 sket kn..style dia la kan..awal2 tu x sedap dia nyanyi kt telinga iols ni... ;P;P

Laduree Publish time 1-8-2016 01:40 PM

best sgt W ni...
lain dari kdrama yg lain..
abes kwn2 kt opis i hasut soh tgk drama ni..;P

apahal LJS tu hensem sgt dlm drama ni..haha
Han HyoJoo pon cantik..{:3_85:}

rosa_canina Publish time 1-8-2016 02:19 PM

maknanya masih terlalu awal nk conclude ayah yeon-joo yg dtg nk bunuh kang chul ekk :dizzy:

wpun nmpk dia yg beria2 nk kang chul mati :shutup:

naqibnasuha Publish time 1-8-2016 02:20 PM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 10:47 AM
aha...

baru perasan OST dah keluar...


suke ost citer ni...mmg best..lambtnya hari khamis:'(

naqibnasuha Publish time 1-8-2016 02:21 PM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 10:01 AM
betul... aku rasa nak tunduk hormat kt cinematographer...

serius...


kan..blh npk perbezaan colour dunia webtoon dgn real life.....diorang ni mmg teliti.....

naqibnasuha Publish time 1-8-2016 02:22 PM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 09:57 AM
dec LJH di hati ku..
tpi dec LJH tak penah kenyit mata kt aku...



nas dh lama angau dgn sukie ni....sejak zaman i hear ur voice lagi;P

wima Publish time 1-8-2016 02:43 PM

naqibnasuha replied at 1-8-2016 02:22 PM
nas dh lama angau dgn sukie ni....sejak zaman i hear ur voice lagi

Wima baru nk korek2 drama2 jong suk sblm ni...yg mana plg best nk lyn?

Syik_Gojet Publish time 1-8-2016 03:06 PM

Edited by Syik_Gojet at 1-8-2016 03:21 PM

wima replied at 1-8-2016 02:43 PM
Wima baru nk korek2 drama2 jong suk sblm ni...yg mana plg best nk lyn?
pinacchio...

mmm..itu je y iols tau..
tak silap jong suk memang suka berlakon drama y ada kuasa luar biasa..hehe



wima Publish time 1-8-2016 03:45 PM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 03:06 PM
pinacchio...

mmm..itu je y iols tau..


Ok..nnti nk lyn pinocchio...selama ni x minat nk lyn drama2 dia..lpas tgk w berminat plak... :$

Ketinggalan sgt iols...rsnya byk lg drama2 best yg iols lum lyn lg ni...sbb selama ni duk lyn pelakon2 yg kenal je..or yg org rekemen..

dauswq Publish time 1-8-2016 06:33 PM

wima replied at 1-8-2016 02:43 PM
Wima baru nk korek2 drama2 jong suk sblm ni...yg mana plg best nk lyn?

Secret garden boleh?;P

I hear your voice punyai jalan cerita yg bagus compared to pinocchio.

Doctors plg tak best:)

wima Publish time 1-8-2016 07:17 PM

dauswq replied at 1-8-2016 06:33 PM
Secret garden boleh?   

I hear your voice punyai jalan cerita yg bagus compared to pinocchio. ...

Iols x suka cite secret garden daus..

Iols anti sket cite tukar gender ni..x leh hadam..iols rs cite secret garden tu merapu abih..dgn klise darjat bagai lg..tp ms tu iols tgk gak smpai abih sbb time tu iols naif lg drama korea ni..tgk pun mana sumber yg ada je..

Iols rs sbb watak jong suk dlm tu yg iols x berminat nk tgk drama2 dia lps tu kot..hihi..

Satu2 nye yg best psl secret garden ost dia je.. ;P

Iols nk lyn i hear your voice dgn pinocchio la..

naqibnasuha Publish time 1-8-2016 11:55 PM

Syik_Gojet replied at 1-8-2016 03:06 PM
pinacchio...

mmm..itu je y iols tau..


dia suke berlakon yg byk main emosi dlaman....plg best i hear ur voice...mmg gile sgt2citer tu that time :lol:

naqibnasuha Publish time 1-8-2016 11:59 PM

wima replied at 1-8-2016 02:43 PM
Wima baru nk korek2 drama2 jong suk sblm ni...yg mana plg best nk lyn?

nas suke dua drama lakonan sukie ni psl dua2 drama dari writer yg nas suke hasil kerjenya...sb dua2 drama mmg nas plg suke ostnya...smpai skrg msh duk main dlm hp..
:lol:

olnkrm Publish time 2-8-2016 01:15 AM

Plg meremang bile tgk epi 4 ni bile die reveal time KC kena tikam kt ats bumbung tu die da kuarkan tgn. Tgn tu yg dok tarik baju YJ. Gle ah. Mmg best la cite ni.

KC da tau mcm ade dunia lain. Patotla ms epi awl ituari ms YJ tlg cucuk pen kt KC tu KC dok mcm tenung die. Tu yg die ckp YJ kunci kehidupan die. Die da tau awl2. Perghhh. Meremang. Best2.
Pages: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
View full version: (MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]


ADVERTISEMENT