dauswq Publish time 29-7-2016 12:10 PM

ismaha replied at 29-7-2016 11:10 AM
nak kena kasi kredit tak ni?semua kenyataan diatas adalah benar2 belaka




mastermind tu diselebungi misteri lahai....ko rasa ayah Hj hantr jugk ke?
epi ni tak da countinue kan
ahh epi 3 ni bersambungan satu siri chapter..

spt yg diketahui, kang chul persoalkan kenapa ape2 jd kt dia tak de motif dan tak leh trace mcm ia boleh terjadi padanya guna logical mind
sbb tu klu perasan,assasin yg menyerang kang chul tu tak de muka yg mane ia ialah bayangan watak yg diwujudkan webtoon creator utk bunuh kang chul..ini kerana segala tindakan berlaku ke atas kang chul ialah hasil kreativiti dan kehendak penulis (regardless how logic the situation is) dan kang chul melawan kehendak penulis tu utk survive dlm dunia webtoon


dauswq Publish time 29-7-2016 12:14 PM

naqibnasuha replied at 29-7-2016 07:45 AM
Citer ni buat nas angau blk....btl2 gilerlh....duk tbyg kang chul je ni....citer yg unpredictable... ...

ost pun stail org2 tua nyanyi berbentuk countryside (lagu country) , sebijik mcm signal
dh tau pengarah muzik suka amik thiller mood bukan jenis2 ballad mcm DOTS :lol:

Syik_Gojet Publish time 29-7-2016 01:41 PM

sapa tak tgk lagi..

Meh kasi SPOILER..

kang chul keluar dari dunia webtoon ke dunia sebenar..

epi kali ni ada kasi penjelasan macam mana heroin boleh masuk dunia webtoon masa mula2..

kalau bapak heroin tau kang chul dah sampai dunia ni mesti terketar dia.. itu la benda y dia paling takut.. takut kang chul balas dendam kt dia

Syik_Gojet Publish time 29-7-2016 01:50 PM

Edited by Syik_Gojet at 29-7-2016 01:54 PM

dauswq replied at 29-7-2016 12:01 PM
berkenaan penjelasan camne hyeo joo leh masuk pertama kali,
epi 4 ni ade penjelasan


memang terasa sgt doremon...haha

tapi masa part ni aku kagum gila.. terus sebut WOW...

smart gila doh.. bila kamera berpusing, screen tu terus jadi lukisan... sapa2 yang buat ni mesti sorg yang sgt teliti.. susah siot..

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4011/4130/original.jpg?w=800&h

ada bagusnya dari kecik2 selalu layan doremon.. at least boleh terima cete yang tak berapa nak logik ...hahaha.. siap enjoy lagi..

Syik_Gojet Publish time 29-7-2016 01:54 PM

dauswq replied at 29-7-2016 11:57 AM
fucking twist la epi 4
tak leh bayang perasaan overexcited smpi aku terduduk tergamam tgk


aku pun dok gila ni...

tergamam......!!

memang dah leh agak kang chul akan dtg ke dunia sebenar..

tp cara penceritaan tu memang sempoi habis.. best sgt...

aku tak sangka epi 4 kang chul tau dia dlm dunia webtoon.. cepat gak story ni berkembang..

ni buat kita sentiasa excited..


mohtip kang chul kenyit mata hati aku berbunga bunga....!!!

arghhh...

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4014/9036/original.gif?w=800&h

naqibnasuha Publish time 29-7-2016 03:07 PM

santubung replied at 29-7-2016 11:25 AM
iols nak predict boleh?

masa episode final nanti ..... rupa2nya OYJ cuma bermimpi semata2. KC h ...

Wah cepatnya buat predict ending... ;P lmbt lg noh nk ending..br episode 4.. :lol:

naqibnasuha Publish time 29-7-2016 03:14 PM

Anyway..kumawoo kat team W yg bring back my mood lyn kdrama balik...tiba2 rase down lyn kdrama.. skrg mood dh mai..berkobar2 duk repeat citer ni....:lol: nas suke citer fresh camgini....rase nk tau pe yg akn berlaku...@ dauswq..engko punya expectation kt citer ni mmg btl eh...rase berhantu lyn drama ni...:lol: nak2 ms ep 4 yg kang chul kuar dari dunia komik dia...seriau skjp..pastu terselit monitor ayah yeon joo kt situ.....ni yg x thn nk nunggu ni

naqibnasuha Publish time 29-7-2016 04:43 PM

Dh kemaruk gile lyn drama ni...ni kali ketiga kot repeat epi 4....mlm.ni tgk kat ohk plak....dh channel ni free 2 bln..:lol:

melati_kesuma Publish time 29-7-2016 05:11 PM

naqibnasuha replied at 29-7-2016 04:43 PM
Dh kemaruk gile lyn drama ni...ni kali ketiga kot repeat epi 4....mlm.ni tgk kat ohk plak....dh chan ...

mel pun dh ulang2 hehhe...malam ni nak tengok episode 4...serius mel menjerit kc sanggup tembak kan...hero tembak heroin :L ...first time mel tengok drama mcm ni

melati_kesuma Publish time 29-7-2016 05:18 PM

ada secretary kata Kc ni lama duduk hospital kan...so dr situ nampak dia lain sikit....:L..YJ ok ajan lakonan dia ..mel suka dia mcm ni...kalau reality kena menangis nak balik...mel x nak scene mcm tu:lol:

melati_kesuma Publish time 29-7-2016 05:19 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:54 PM
aku pun dok gila ni...

tergamam......!!


suka Kc mcm ni...handsome kot...mmg watak utama :$

mel dh angau ni :lol:

naqibnasuha Publish time 29-7-2016 06:48 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:54 PM
aku pun dok gila ni...

tergamam......!!


Nas dh lama kena panahan mata si sukkie ni:$;Pfirst time tgk dia jd kaya..hahahahaha

rei_fiesya Publish time 29-7-2016 10:11 PM

Uishhhh..syok wehhh cite ni..woowww sgt
Music tu best..

hyie Publish time 29-7-2016 10:23 PM

yess iols dah berjaya folo sampai ep4...tu pun sebab dah tertengok kat cenel Oh!k sejak last week hahaa...mujurlah astro bagi tengok free sampai 31 ogos ni yahuuuu...

naqibnasuha Publish time 29-7-2016 10:25 PM

rei_fiesya replied at 29-7-2016 10:11 PM
Uishhhh..syok wehhh cite ni..woowww sgt
Music tu best..

Music diorang mmg kena pada situasi n keadaan...mmg terbaik...nas debaran jantung msh lg terasa masa babak akhir epi 4 walau dh tgk byk kali... ;P mcm org tgh angau bercinta ;P aura karakter utama sgt2 kuat...wtk smpingan rase cam penyeri je dlm citer ni..cume berharap raseketerujaan sampai ke endinglh..dgr kbr citer ni dh nk msk epi 10/11 dah utk shooting..

pysharil Publish time 29-7-2016 10:27 PM

rei_fiesya replied at 29-7-2016 02:11 PM
Uishhhh..syok wehhh cite ni..woowww sgt
Music tu best..

W for wow :lol:

pysharil Publish time 29-7-2016 10:32 PM

Pes time tgk citer tanpa skip sbb takut trlepas mklumat2 pnting:lol:

santubung Publish time 29-7-2016 10:54 PM

naqibnasuha replied at 29-7-2016 03:07 PM
Wah cepatnya buat predict ending...lmbt lg noh nk ending..br episode 4..

ha hahahhaha ha

iols dok tgk 2x utk episode 4. satu online, satu kat tv

sbb mmg suka citer2 kartun ni esp citer disney

x sabar nak tgk episode 5... kesian KC bila tahu dia hanyalah kartun :'(

bulan 7 ni bulan paling byk citer korea yg iols layan

Doctors, BM, W-Two World, Wanted, Secrets of Women ... malam lak Love Story in Harvad ... ayooooo dok support citer Korea!!!!

wima Publish time 29-7-2016 11:40 PM

dauswq replied at 29-7-2016 12:14 PM
ost pun stail org2 tua nyanyi berbentuk countryside (lagu country) , sebijik mcm signal
dh tau pe ...

Ost part 1 dh release kn..where are u..jung joon young..best gak dgr...lain sket dr ost drama yg selalu wima dgr..yup wima pun rs m ost signal....tp org muda la nyanyi..hihi..

wima Publish time 29-7-2016 11:43 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:54 PM
aku pun dok gila ni...

tergamam......!!


Wima pun sama syik..sblm ni mmg kalau cite jong suk ni x heran pun nk tgk..mmg tgk cite ni sbb hyo joo...tp dh crush abih plak kt jong suk or kang chul sbnanya...part kenyit mata tu.. :$:$
Pages: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
View full version: (MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]


ADVERTISEMENT