ismaha Publish time 30-7-2016 11:18 AM

runaway_dida replied at 30-7-2016 10:49 AM
Hi oppa LJS..
Feminat kipas sate cek in
Lambat check in dikala ep mengjangkau 4..


hai dujun busyukkk{:mlfart:}

ismaha Publish time 30-7-2016 11:18 AM

wima replied at 30-7-2016 01:16 AM
Amboi is..moyan nmpk..berderet posting...br abis tgk kang chul ek..?

yela...lepas tgk kena moyan terus kang lupa nnt:lol:

wima Publish time 30-7-2016 11:46 AM

ismaha replied at 30-7-2016 11:18 AM
yela...lepas tgk kena moyan terus kang lupa nnt

:lol::lol:

Iols rs mmg akan moyan setiap minggu ni..sbb rsnya epi seterusnya akan lg best n mengujakan...br epi awal iols dh rs excited yg amat ni...cane tu..hihi

runaway_dida Publish time 30-7-2016 12:18 PM

ismaha replied at 30-7-2016 11:18 AM
hai dujun busyukkk

Hep....:huffy::huffy:
Jeleslaa tu..

Nk moyan jugaaaaaa

MellyNad Publish time 30-7-2016 12:36 PM

naqibnasuha replied at 30-7-2016 08:47 AM
daebak scene!!!

time ni iolls dah menjerit-jerit soh dia masuk je dalam entrance tu. berdebar hokey

MellyNad Publish time 30-7-2016 12:38 PM

ismaha replied at 30-7-2016 12:33 AM
Ala epi 4 ni tak kiss pulak

gatal..hihihi..

tapi iolls pun tertunggu-tunggu jugak ;P


dauswq Publish time 30-7-2016 09:19 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:50 PM
memang terasa sgt doremon...haha

tapi masa part ni aku kagum gila.. terus sebut WOW...


kau patut berterima kasih pd cinematographer yg buat keje drama ni dgn details :$

dauswq Publish time 30-7-2016 09:20 PM

Syik_Gojet replied at 29-7-2016 01:54 PM
aku pun dok gila ni...

tergamam......!!

suko bebenor kau dgn wink dak cine bukit ni

:curse: :lol:

dauswq Publish time 30-7-2016 09:21 PM

epi 7/8 katenye plg unpredicatable

tak sabo...

dauswq Publish time 30-7-2016 09:23 PM

naqibnasuha replied at 30-7-2016 08:49 AM
W




signal jd masterpiece work kerana ending nya wrap up kesemua kepelikan kekurangan dlm epi-epi sblmnya dgn sempurna & exciting

terlalu awal nak kate best drama slps signal, but hope tu ade berdasarkan prestasi sehingga epi 4..
ending boleh rosakkan drama jika tak dibuat dgn baik

dauswq Publish time 30-7-2016 09:25 PM

MellyNad replied at 30-7-2016 12:38 PM
gatal..hihihi..

tapi iolls pun tertunggu-tunggu jugak

mane gerakan hapuskan terma cine bukit seterusnya diberi gelaran abam wink wink la ye? :lol:
boleh lagi join kah?
cc. @runaway_dida@ismaha

santubung Publish time 30-7-2016 09:57 PM

dauswq replied at 30-7-2016 09:20 PM
suko bebenor kau dgn wink dak cine bukit ni

hahahhahaha dak cine bukit ;P

aku pernah bg gelaran kat jang Hyuk ... apek jual sayur masa dia wat rambut kuning :lol:

melati_kesuma Publish time 30-7-2016 10:08 PM

wima replied at 30-7-2016 01:19 AM
Wima pun minat kang chul je...

Jong suk blum lg...hihi


mel menjerit masa dia tembak...gila betul mamat ni...kang mati naya aja :L
suka style kang chul..smart and handsome...bila senyum cair

stila_77 Publish time 31-7-2016 11:44 AM

hyie replied at 29-7-2016 10:23 PM
yess iols dah berjaya folo sampai ep4...tu pun sebab dah tertengok kat cenel Oh!k sejak last week ha ...

boleh tengok online.. newasiantv.to cepat upload episod yg dah ada eng sub. :loveliness:

stila_77 Publish time 31-7-2016 11:47 AM

haloo forumer kat thread ni.. first time nak komen ni, selalunya masuk utk baca komen ja utk tau citer best..

kali ni nak komen sebb citer ni best sgt! citer ni tiap episode akan buat kita nak tengok lagi, dan jalan citer dia cepat.. tak minat sgt hero & heroin tapi sekrg jadi minat plak.. hahhahhaha

Kang Chul tu memang perfect kan.. tak sabar la nak tunggu minggu depan...

MellyNad Publish time 31-7-2016 12:47 PM

dauswq replied at 30-7-2016 09:25 PM
mane gerakan hapuskan terma cine bukit seterusnya diberi gelaran abam wink wink la ye?
bole ...

Dida blh jadi ketua gerakan;P

hyie Publish time 31-7-2016 04:00 PM

stila_77 replied at 31-7-2016 11:44 AM
boleh tengok online.. newasiantv.to cepat upload episod yg dah ada eng sub.

tq2...iols selalu tgk kat dramabay je :loveliness:

nadie90 Publish time 31-7-2016 07:45 PM

ismaha replied at 29-7-2016 11:15 AM
ada harapan la kat kita tiap2 epi ada kiss dr KC & HJ

Haha kan...xsbr tggu ep akn dtg nt ad kiss scene:$:lol:

nadie90 Publish time 31-7-2016 07:54 PM

santubung replied at 29-7-2016 11:25 AM
iols nak predict boleh?

masa episode final nanti ..... rupa2nya OYJ cuma bermimpi semata2. KC h ...

Haha awai gila predict ending drama nie...jgn nt btul2 ending dia mcm tu sudah...nt rmai pkat p cri penulis skrip tu:lol:

nadie90 Publish time 31-7-2016 08:05 PM

Pntas perjlanan drama nie....smpai xtau mcm mna crita ni nt di ep akn dtg....adkh cinta mula berputik antara KC dgn OYJ sbb ad kiss scene depa 2 org di ep akn dtg....ataupun kiss untuk KC balik ke dunia webtoon (saja speku:P)
Pages: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
View full version: (MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]


ADVERTISEMENT