myralolx92 Publish time 15-8-2013 11:28 AM

abnxcess. sapa dah pakai?

aku plan nk pakai abnxcess
sbb bill astro+unifi dah rm200++
abnxcess baru rm98.99

ada sapa sapa yang dah pakai ke?
bole kasi review


aziz79 Publish time 15-8-2013 01:10 PM

berminat jugak kalau ada kat tempat aku..
tapi benda ni tak nationwide la..

mcm berkongsi cable dgn unifi ajer

myralolx92 Publish time 18-8-2013 12:56 PM

aziz79 posted on 15-8-2013 01:10 PM static/image/common/back.gif
berminat jugak kalau ada kat tempat aku..
tapi benda ni tak nationwide la..



sama la. kat area aku pun tak smpai lg.dia ckp dlm 6 bulan

tp baru baru ni maxis ada buat mcm unifi jgk.
maxis fibre tu + astro = rm180+
tu pun boleh kata murah jgk.
10mbps plak tu. lagi laju dari unifi. unifi baru 5mbps


-electrifying- Publish time 27-8-2013 06:20 PM

sspe dh pki tlg bg feedback, tngah survey abn ni, unifi mhl siak....

donpapachino Publish time 30-8-2013 01:00 AM

aku dok puchong, tak jauh dari ibupejabat abn ni. tapi macam tak yakin je dgn pakej internet dia. kata 10mb download, tapi 1mb upload. latency tak tau lak camana.

tapi channel yang dia bagi free, memang sampah. so siapa nak subscribe hanya untuk internet laju & murah, silakan.

rileks Publish time 30-8-2013 11:11 AM

company ni sapa punya

myralolx92 Publish time 1-9-2013 04:32 PM

rileks posted on 30-8-2013 11:11 AM static/image/common/back.gif
company ni sapa punya

tu aku tak tau. mungkin ada forumer yg keje abnxcess boleh share info ke

myralolx92 Publish time 1-9-2013 04:35 PM

donpapachino posted on 30-8-2013 01:00 AM static/image/common/back.gif
aku dok puchong, tak jauh dari ibupejabat abn ni. tapi macam tak yakin je dgn pakej internet dia. ka ...

tu la. aku pun tak yakin jgk sbb tak review lg
agak la. channel dia mmg bodo bodo pun


rileks Publish time 2-9-2013 08:32 AM

myralolx92 posted on 1-9-2013 04:35 PM static/image/common/back.gif
tu la. aku pun tak yakin jgk sbb tak review lg
agak la. channel dia mmg bodo bodo pun

sebab tu murah kot?

tp kalau tenet ok... chanel tu xkisah sgt la kan

takde yg guna lagi ke?

neotoxin Publish time 2-9-2013 12:43 PM

http://www.abnxcess.com/images/packages/internetpackages.jpg

Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?

myralolx92 Publish time 3-9-2013 11:44 AM

neotoxin posted on 2-9-2013 12:43 PM static/image/common/back.gif
Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?

mungkin. aku pun tak tau la.

trunks Publish time 3-9-2013 03:20 PM

kalau ada sports channel macam astro dan tempat aku ada cover,mungkin akan langgan.
sports penting

trunks Publish time 3-9-2013 03:21 PM

neotoxin posted on 2-9-2013 12:43 PM static/image/common/back.gif
Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?

call saja sana brotha tanya..

alepmama Publish time 4-9-2013 03:45 PM

takde review dari user lagi kan nampaknya

trunks Publish time 4-9-2013 05:56 PM

alepmama posted on 4-9-2013 03:45 PM static/image/common/back.gif
takde review dari user lagi kan nampaknya

boleh refer review di forum lowyat sini

https://forum.lowyat.net/topic/2603967/all


donpapachino Publish time 8-9-2013 02:40 PM

haha, servis nak pasang pun lembap. memang customer merungut.

alepmama Publish time 12-9-2013 02:32 PM

so kesimpulan dari review kat forum sana
toksah la bazir masa pasang mende alah ni
salah satu dari klon mitv yang dah berkubur dulu
stick je la dgn asterok dan rancangan berulang tu
marilah kita kaya kan anandha krishan lagi
ayuhhh

donpapachino Publish time 12-9-2013 10:26 PM

pakej baru maxis + astro iptv, rm249 sebulan. alasan nak naikkan harga lagi. :laugh3:

trunks Publish time 12-9-2013 11:07 PM

alepmama posted on 12-9-2013 02:32 PM static/image/common/back.gif
so kesimpulan dari review kat forum sana
toksah la bazir masa pasang mende alah ni
salah satu dari ...

ala bila lagi nak kayakan abang ananda..kalau kita tak kayakan dia
siapa lagi hehe

webxcrawler Publish time 19-9-2013 10:28 AM

myralolx92 posted on 18-8-2013 12:56 PM static/image/common/back.gif
sama la. kat area aku pun tak smpai lg.dia ckp dlm 6 bulan

tp baru baru ni maxis ada buat mcm u ...

Haih... kenapalah dari dulu sampai sekarang.. kalu janji maxis bab kelajuan tenet..kelajuan capaian internet...bukan kelajuan dalam sistem network maxis... memang tak percaya:dizzy:
Pages: [1] 2
View full version: abnxcess. sapa dah pakai?