azleen2010 Publish time 31-12-2010 10:23 PM

salam saya dealer amway dikedah,sesiapa yang ingin mengetahui lanjut tentang amway atau barangannya,adalah dialu-alukan supaya terus pm saya...thanks...

eRiKa Publish time 12-1-2011 04:00 PM

sesapa sini agen amway area putrajaya/dengkil..minat dgn produk nyee....lg satu nk tanya, betul ke b-complex amway elok utk ibu mengandung yg ade diabetes time ngandung je..kata lain GDM...is it true...?

treasnout Publish time 5-6-2011 07:47 PM

hi geng amway.... sy juga pengedar amway di terenganu. kawan2 di terengganu ni, terutama pemuda2 kalau nak buat business ni blh pm saya. sy blh share marketing plan bg siapa yg nak tahu. sesiapa yg berminat dgn barangan amway blh cari sy jugak..
salam berkenalan..... =)

sue_0586 Publish time 5-4-2012 04:55 PM

sape sini ejen? sy nak join member....leh pm me plz. tq

mamamanis Publish time 10-4-2012 04:12 PM

amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???

norman_n228 Publish time 13-5-2012 11:28 AM

inggin menjadi distributor amway, boleh hubunggi saya di nonbor 017 5990 457. tq

norman_n228 Publish time 16-5-2012 06:26 PM

amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???
mamamanis Post at 10-4-2012 16:12 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

salam...kalau nak pergi beli kena jadi member...

elks2855 Publish time 19-6-2012 04:35 PM

Post Last Edit by elks2855 at 19-6-2012 16:36

hai salam...

saya pengedar AMWAY kat area Klang, Selangor dan KL, Penang & melaka jugak.

hubungi saya email : elks2855@gmail.com {:thumbo

ayu_midori Publish time 19-6-2012 04:37 PM

Post Last Edit by ayu_midori at 19-6-2012 16:38

sesape yang duk area JB, bolehla pegi ke Mesyuarat Peluang Perniagaan AMWAY di Puteri Pacific Hotel, JB, 1 July 2012, Jam 2.00ptg. Free admission. Sesape yg signup on that day boleh dapat cabutan bertuah, hadiah best2 amway sponsor.

elks2855 Publish time 19-6-2012 04:41 PM

amway kat area gombak atau kawasan yg sewaktu dgnnyer kat mner yer.???
mamamanis Post at 10-4-2012 16:12 http://english1.cari.com.my/images/common/back.gif


    wangsa maju dekat ke?

JimmyAizat Publish time 9-7-2012 06:38 PM

kalau nak cari amway distributor area TTDI / Kota Damansara boleh PM

yaya_owez Publish time 12-7-2012 10:08 AM

ada sesiapa agent Amway di Putrajaya takk?

kay2269 Publish time 30-10-2012 02:51 AM

salam, produk amway memang baik dan menjimatkan... selepas 6 bulan menjadi pengguna dan merasa kebaikan produk ini, saya pun join jadi pengedar.. so kalau ada sesiapa area kl, selangor, seremban, melaka dan penang yang nak tahu tentang amway dan produknya,boleh hubungi saya ct2269@yahoo.com atau pm saya.

cmf_marshmallow Publish time 18-7-2013 11:27 AM

Saya memula 1st join sebab beli KitchenAid mixer+Philips juicer...memaang berbaloi-baloi...namanya MLM tp harga yg saya belitu jauh lebih murah di pasaran, tak percaya??? boleh compare harga dgn yg jual kt Parkson or Kitchenshop. Lepasni aim nak beli Philips pressure iron pulak..tunggu promo FREE iron board. Sesiapa berminat nak beli boleh PM saya..harga ahlijer FREE delivery seluruh Malaysia. Semalam pelanggan baruje dapat KitchenAid mixer yang dipos...1 harijer ambik masa..sangat cepat. 1 lagi sebab yg bagus AMWAY ni sebab PATUH SYARIAH..melabur hanya pada tempat yg PATUH SYARIAH sahaja.. ADA no 8443519. Tapi sekarang Amway dah tak bagi beli guna no. ahli orang lain dah. Boleh PM saya kalu nak beli apa-apa..Saya di area KUANTAN, kalu nk jadi downline sayapun bagus sebab saya di bawah team yang agak kukuh juga iaitu Intan Pengasas abg Harun & kak Murni (mmg dah tinggi ni pangkatni...)
Last edited by cmf_marshmallow on 18-7-2013 11:31 AM

GreyMichael Publish time 28-12-2014 08:02 PM

Sy Amway distributor jgk,tx pnh memaksa org lain utk beli produk atau menyertai biz ni.Saya cuma sharing apa yg sy tau kpd org lain utk bantu mereka. 017-4416931(Michael),WeChat:MichaelKCKC,Michael-Ang@hotmail.com,contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.:)

jlshawn Publish time 25-4-2020 11:18 AM

Klau sape2 nak jadi ahli ke, nak beli produk ke, leh roger I
wechat: imjlshawn
whatsapp: 0127195269

skrang jadi ahli ade harga promo, dan dapat voucher RM110!

yoana Publish time 10-7-2021 12:11 AM

Hai... I pon Amway Business Owner (ABO)... Sesiapa nk beli barang amway boleh pm i juganak join team i pon boleh

yoana Publish time 10-7-2021 12:11 AM

Hai... I pon Amway Business Owner (ABO)... Sesiapa nk beli barang amway boleh pm i juganak join team i pon boleh :$

totokreturn. Publish time 24-1-2022 06:54 PM

syukur shopee dah ada sekarang ni, belambak agent amway buang harga dekat shopee, jimat byk beli dekat shopee

airisa Publish time 30-1-2022 03:55 PM

totokreturn. replied at 24-1-2022 06:54 PM
syukur shopee dah ada sekarang ni, belambak agent amway buang harga dekat shopee, jimat byk beli dek ...

kan.. tu pesen beli stok byk2 utk cukupkan monthly target..

iols member tapi utk beli sendiri, family & friends je .. takde la nak mempromosi. bila nak baru order.
Pages: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15
View full version: AMWAY -- Everything abt AMWAY


ADVERTISEMENT