jiwarasa Publish time 20-2-2018 10:57 AM

Siapa pernah goreng telur mata mesti pernah rasa macam ni




https://scontent.fkul13-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27868112_2004868123111013_8120534974947733639_n.jpg?oh=4e86c09965b9f13f12aff2041f6e521b&oe=5B1F3627

manehnya Publish time 20-2-2018 11:07 AM

x pernah

sbb aku goreng telur sempurna ja manjang..

biskutsusu Publish time 20-2-2018 11:38 AM

jauh sangat pikirnya
kalau telur mata i buat tak cantik
i makan je
tanpa pikir apa apa dah

shernazz Publish time 20-2-2018 11:39 AM

Erm..iols ada rasa gitu
Sebab iols x.makan.telur.kuning

umbut Publish time 20-2-2018 11:45 AM

Adoi... hahaha
Depression ni

pearl.silver Publish time 20-2-2018 11:48 AM

Xpernah sbb selalu goreng telur mmg masak sepenuhnya..xsuka telur cair
Klu kuning telur pecah x perfect pun xde kacau perasaan..mkn je la

airmineral Publish time 20-2-2018 12:28 PM

hahahhaha memang stress kalau kuning dia pecahh

ladyflower Publish time 20-2-2018 12:34 PM

tenat sangat ni...

gummygummy Publish time 20-2-2018 12:38 PM

makan je la u ols. takkan nak gantung diri pulekkk. tapi plg tak suka bila telur tu meletup dalam kuali adoiiii

snazzydaisy Publish time 20-2-2018 12:48 PM

I mmg akan stress kalau telur kuning tu pecah sbb tak mkn yg kuning tu... so bila grg sendiri telur mata tu, I grg both sides so bhg kuning tu masak, prob solved! :P

noraidil_06 Publish time 20-2-2018 12:49 PM

Hahahahhahahahahah ape ke teruk beno efek goreng telur dik!!!!

noraidil_06 Publish time 20-2-2018 12:50 PM

manehnya replied at 20-2-2018 11:07 AM
x pernah

sbb aku goreng telur sempurna ja manjang..

I like.konfiden itu penting

noraidil_06 Publish time 20-2-2018 12:50 PM

@mradidas awaaa pernah ke rase gini?

ikinbest Publish time 20-2-2018 12:53 PM

Haha overthinking tullll ...:lol:

ibuaq Publish time 20-2-2018 12:55 PM

Nasib baik saya goreng telur cantik je kuning dia :loveliness:

irlene_hana Publish time 20-2-2018 01:50 PM

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

epis Publish time 20-2-2018 03:15 PM

Saya pernah kene tapi bukan masa goreng telur, tapi mase bt something yg simple dan mudah tapi x menjadi.. time tu mmg rasa fedup dgn hidup dgn dunia ni, dah la miskin, hodoh, x cantik, kawan sume bz, ramai yg dah kawen, tinggal sesorg, gaji sikit, harga takde.. mmg rasa down even pada bende yg simple je..

Mary_jane Publish time 20-2-2018 03:42 PM

Uncle ramesh ni banyak sangat fikir. Boleh mental dibuatnya.

Emperor95 Publish time 20-2-2018 11:00 PM

Tidak pernah pun rasa begitu.
Sayang sangat pada telur goreng itu.

mieymiey Publish time 21-2-2018 08:56 AM

Takper, asal masih boleh makan. Jangan dah goreng cecantik perfect bagai tetiba jatuh ke lantai :lol:
Pages: [1] 2 3 4
View full version: Siapa pernah goreng telur mata mesti pernah rasa macam ni