kucen_miang Publish time 21-2-2018 10:07 AM

hahahahahahahah nak tumpang gelak jer.

missinpiece Publish time 21-2-2018 11:21 AM

Tension la sket bila kuning telur tu meleleh masuk kuali...:'(:lol:

rainbowrainz Publish time 21-2-2018 12:20 PM

Hahahahaha...stress niiii

rainbowrainz Publish time 21-2-2018 12:22 PM

X suka btol Klo telo kuning x masak {:1_518:}

Ahcheng101 Publish time 21-2-2018 02:28 PM

Hahahah. Paling paling stress sikit je la sbb punya cantik haku goreng tapi pecah jgk. Tapi makan je la, idok la nak jauh camtu pikir, yang penting perut kenyang.

goss79 Publish time 21-2-2018 03:09 PM

hahaha ini bukan frust pada telur goreng dah ni...

ahlisihircute Publish time 21-2-2018 07:43 PM

:lol::lol: luahan perasaan nie..

swimswim Publish time 21-2-2018 09:56 PM

X pernah pun rasa mcm tu

riantika Publish time 27-2-2018 02:21 PM

:lol::lol:;P;P

riantika Publish time 27-2-2018 02:22 PM

:lol::lol:;P;P

riantika Publish time 27-2-2018 02:22 PM

:lol::lol:;P;P

vanilla_vell Publish time 27-2-2018 11:34 PM

kau je kot mcm tu.

Pineapple_Roll Publish time 28-2-2018 08:31 AM

Tak pernah sebab tak suka makan telur.. telur rebus dalam laksa & nasi lemak makan la

missDollie Publish time 2-3-2018 09:25 PM

Hahahahahahaha..

carisha Publish time 3-3-2018 01:51 PM

Tak pernah. Sebab tak suka telur kuning cair.

Suhainurraysa Publish time 3-3-2018 05:09 PM

Hahahahaa...mmg stress sgt oiii..perasaan dia lagi frust dr ambik result SPM..

vanilla_vell Publish time 4-3-2018 03:41 AM

emosional sgt tu..chill chill sudah:bye::bye:i

Anna_Chasez Publish time 4-3-2018 11:37 PM

Hahah.. takde pulak gitu..

DeLafee Publish time 4-3-2018 11:47 PM

Not even once... But I know the feeling...

simatakucing Publish time 4-3-2018 11:51 PM

Hahahh:lol::lol::lol:
Pages: 1 [2] 3 4
View full version: Siapa pernah goreng telur mata mesti pernah rasa macam ni