CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penahanan Rosmah Tindakan Melampaui Batas, Bidas Nooryana Najwa

4-10-2018 01:03 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6594| Komen: 58

Description: Malaysiakini melaporkan, anak perempuan isteri bekas Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor tidak dapat menahan kesedihan apabila ibunya ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) petang ...

Malaysiakini melaporkan, anak perempuan isteri bekas Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor tidak dapat menahan kesedihan apabila ibunya ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) petang semalam. 


Kredit foto: https://selliyal.com

Dalam satu hantaran di Instagram peribadi miliknya, @yananajib petang semalam, Nooryana Najwa berkata dirinya tidak boleh terima penahanan ibunya yang hanya merupakan seorang isteri kepada seorang lelaki yang pernah berkuasa dan beranggapan tindakan itu melampaui batas. 

“Saya boleh menerima apa yang menimpa terhadap lelaki yang pernah berkuasa (Datuk Seri Najib Razak), namun apabila membabitkan isteri kesayangannya adalah satu tindakan yang melampaui batas."

“Saya terima panggilan paling ditakuti pada jam 4 pagi (tadi). Terlalu sedih untuk ditangisi, terlalu marah untuk menjerit. Saya bangun lalu lantas mengambil wuduk dan sembahyang tahajud untuk ibu."



Selain berdoa, Nooryana berharap ibunya tenang kerana beliau akan mula bimbang terhadap keadaan seluruh keluarga di rumah, lebih-lebih lagi cucunya.

“Bagaimana Gina akan menghadapi situasi ini? Saya harap dia pergi kelas hari ini? Adakah Adam OK?” kata Nooryana berhubung perkara yang akan terngiang-ngiang dalam fikiran ibunya.

Menurut Nooryana, sesukar manapun keadaan yang menimpa ibunya, beliau akan sentiasa berdiri teguh di belakang wanita yang melahirkannya.- CARI


27

Bagus
39

Marah
22

Terkejut
31

Sedih
11

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (148 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 4-10-2018 01:09 PM
Emmm.. tindakan mak ekau pd rkyt dulu pun melampau.. tak.cukup.cukup.. terima aje laa{:thief
Quote zidane_ziege 4-10-2018 01:09 PM
Edited by zidane_ziege at 4-10-2018 01:13 PM

Kau salahkan la macai umno..diorg hari2 meratib bila najib rosmah nk didakwa dan dijel..
Quote monsterwife 4-10-2018 01:12 PM
Watdehek hantu gigi ni.tak habis2 meroyan
Quote oak.balustrade 4-10-2018 01:19 PM
Mohon sisthur ellie suriaty calm down anak kakmah ni, ololo siannnnn
Quote oak.balustrade 4-10-2018 01:19 PM
monsterwife replied at 4-10-2018 01:12 PM
Watdehek hantu gigi ni.tak habis2 meroyan

Hantu gigi? Hahaha
Quote sarahmirza 4-10-2018 01:23 PM
Who r yusss je pompuan ni.
Quote Mulan 4-10-2018 01:24 PM
Go to the tallest cliff and jump off there. Ok?
Quote KILL_NANCY 4-10-2018 01:29 PM
mak aku pun tak suka mak kau.
Quote buapakperut 4-10-2018 01:35 PM
sedih sebab got caught je kekdahnye.baru meroyan minta orang kasihan
Quote cik_chili 4-10-2018 01:38 PM
Terima kasih pembangang krn doa bila nak dakwa njib dan mah...

Doa makbul.
Quote nurrlisa 4-10-2018 01:49 PM
Masih acah acah bapak kau tahanan politik Ke? Masa kawin juta juta Bunga, Kami pun Tak dapat terima tau, cuma Kami Tak meroyan di insta.
Quote kosukeconan 4-10-2018 01:51 PM
bangang jgk anak dia yg sorang ni
Quote kiambang 4-10-2018 01:56 PM
Kesian meroyan ... masa kawin dulu tak ingat mana mak dan bapak hang dapat duit  mana? . laki kau mana ? Bukan orang kaya ke boleh tolong ..
Quote Sang_Pencinta 4-10-2018 02:00 PM
Siapa nak set rambut kak mah nanti di tahanan? Satu malam je ke?
Quote slavehunter 4-10-2018 02:01 PM
Mak kau pernah buat statements kat Tv masa ada program beri bantuan kat rakyat....comment mak kau yang aku ingat ialah..."kepada yg menerima jangan la selalu meminta minta".......
Padahal belakang tabir mak kau la paling boros songlap. So cash la.
Quote Buritan 4-10-2018 02:03 PM
slavehunter replied at 4-10-2018 02:01 PM
Mak kau pernah buat statements kat Tv masa ada program beri bantuan kat rakyat....comment mak kau ya ...

O ye kee.. masa di atas sombong sgt..
Quote slavehunter 4-10-2018 02:08 PM
Buritan replied at 4-10-2018 02:03 PM
O ye kee.. masa di atas sombong sgt..

Bantuan kat org miskin dan ibu tunggal kot...bukan Brim. Macam buat kat function sambil duduk kat meja beri comment.
Quote Buritan 4-10-2018 02:11 PM
slavehunter replied at 4-10-2018 02:08 PM
Bantuan kat org miskin dan ibu tunggal kot...bukan Brim. Macam buat kat function sambil duduk kat  ...

Aku pernah tengok video dia bg ucapan raye nii beli baju rm60.udahlaa.. pas tuu beli kuih raye 2 tong udahlaa.. beejimatlaa...

Quote Victorioussss 4-10-2018 02:12 PM
Dekat negara wakanda anak pemimpin kawen pakai duit rakyat deco bunga je 3 juta. Phuii

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 11:04 PM GMT+8 , Processed in 0.084969 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top