CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Memang Rare! Burger Bersama Sos Nutella. Sedap Ke?

26-9-2018 10:21 AM| Diterbitkan: Cari-Faizal| Dilihat: 4361| Komen: 13|Original author: Oleh: Faizal

Description: Biasanya burger tidak kira burger ramly, burger crispy , burger macdonald dan burger KFC, semuanya menggunakan sos cili sebagai penaik rasa. Nak cuba sesuatu yang baru? Apa kata jom cuba rasa burger r ...
Biasanya burger tidak kira burger Ramly, burger crispy , burger Mcdonald dan burger KFC, semuanya menggunakan sos cili sebagai penaik rasa. 

Nak cuba sesuatu yang baru? Apa kata jom cuba rasa burger royal ayam atau daging bersama sos Nutella ni. Memang rare! Gerai burger Royal ini memang lakukan satu marketing yang berbeza dan produk unik betul! 


Burger yang lain dari lain ini menggantikan sos dan mayonis sebagai bahan seasoning.


Sebenarnya selain burger Nutella yang agar rare ni, terdapat juga burger-burger lain yang biasa dijual di gerai yang terletak di Sungai Buluh ini. 






Bagi anda yang nak mencuba burger-burger disini, jangan lupa untuk singgah di Gerai Burger Royal yang terletak di Sungai Buluh. Selain dapat mencuba burger yang rare harga juga sangat berpatutan.

Selamat mencuba! - CARI 

19

Bagus
11

Marah
25

Terkejut
17

Sedih
26

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (113 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 26-9-2018 10:48 AM
ermmm sori not my tatse

org skg blumba2 buat menu pelik2. sudahnya bniaga tak lama pastu bungkus.
Quote saviour_09 26-9-2018 10:54 AM
aahh no thank you
aku rela makan burger kosong takde benda2 macam ni

& most of the stalls ni skrg byk letak seasonig
black pepper sekilo, cheese meleleeeehhh la mayo lebiihhh la
not my kind of street burger
Quote snazzydaisy 26-9-2018 11:20 AM
Nutella? No, thank you! Mesti manis
Quote Gingerly 26-9-2018 11:30 AM
Haus idea ke sis.

Apa kata chef Ramsay
Quote syue86 26-9-2018 11:55 AM
this is inovatif!okeh akan try cari
Quote kaksal85 26-9-2018 01:05 PM
the combination doesnt click...
Quote mongoose_kidz 26-9-2018 01:35 PM
combination x sesuai...
baik je jual burger biasa tp kurangkan sos,mayonis blackpepper segala mala..
messy sgt burger org malaysia ni..dia kena just nice je...xleh byk meleleh2  
burger ni septutnya mkn tanpa mengotorkn tgn..tp yela...lain org lain taste
Quote RatuDunia94 26-9-2018 06:04 PM
Muakkkkkknyaaaa
Quote aku_best 26-9-2018 06:29 PM
Baca tajuk pun dah rasa temuak...
Quote gummiebear 26-9-2018 06:37 PM
Dapat sambutan ke tidok burger tu?
Quote 311210 27-9-2018 03:24 PM
muaknyaaaa
Quote serawadurian 2-10-2018 03:36 PM
pelik betul ni...selera ke?
Quote CardiGans85 2-10-2018 03:39 PM
Kalau fruit preserve/tomato jam/onion jam masuk akal la..konon ala2 mole ke apa?

Nutella + mayo = pelik dan mesti muak.

Orang lain ok kot

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

10-12-2023 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.071827 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top