CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Backup Arkib Portal Lihat artikel

Eh, Jijiknya! Bintang YouTube Cukur Kemaluan Secara Langsung

6-9-2018 05:21 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 12235| Komen: 34|Original author: Oleh: Suzy

Description: Tanpa sedikitpun berasa malu, seorang bintang siri realiti tv Big Brother German, Katja Krasavice mencukur bahagian intim tubuhnya di hadapan berjuta-juta penonton. Katja melakukan perbuatan tidak sen ...


Tanpa sedikitpun rasa malu, seorang bintang siri realiti Televisyen (TV) Big Brother German, Katja Krasavice mencukur bahagian intim tubuhnya di hadapan berjuta-juta penonton. 

Katja melakukan perbuatan tidak senonoh itu ketika mandi seolah-olah tidak menyedari kamera merakamkan tindak-tanduknya.


Foto: TheSun Uk

Perbuatan kurang sopan dan mengejutkan itu bukan pertama kali dilakukan Katja. Dia sebelum ini telah mencetuskan kemarahan orang ramai dan peminat setia program berkenaan apabila melakukan 'beronani' di hadapan berjuta penonton.

Bintang YouTube yang mempunyai lebih setengah juta pengikut itu berendam di dalam tab mandi yang berisi air hangat sebelum dilihat mencukur bahagian intimnya.


Foto: TheSun Uk

Minggu lepas, dia mengejutkan penonton dengan beronani menggunakan kepala pancuran mandian di dalam bilik mandi sama. Tindakan itu juga dikatakan tidak bijak kerana bilik mandi tersebut dikongsi dengan bintang lain. 


Foto: TheSun Uk

Hal ini bagaimanpun, telah dijangka kerana sebelum muncul dalam program itu, Katja telah memberitahu media German tentang keinginannya melakukan seks di dalam kediaman berkenaan.  

"Saya hanya mahu memuaskan diri saya sepanjang masa," katanya.


Foto: TheSun Uk

Aduhai, tebal betul mukanya seolah-olah berbangga perbuatan tidak bermoralnya mendapat perhatian ramai. - CARI
24

Bagus
44

Marah
29

Terkejut
34

Sedih
16

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (170 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 6-9-2018 05:49 PM
Pornstar ke shells?
Quote orgsepang 6-9-2018 06:35 PM
Laa, memanglah dia tak ada rasa malu. Kita yang masih ada rasa malu janganlah tengok
Quote umbut 6-9-2018 07:56 PM
Org putih apa nak heran..
Quote eyansss 6-9-2018 10:34 PM
orgsepang replied at 6-9-2018 06:35 PM
Laa, memanglah dia tak ada rasa malu. Kita yang masih ada rasa malu janganlah tengok

ala, terus insaf tak jadi gugel dedua video tersebut...  hahahaha...
Quote RatuDunia94 6-9-2018 10:35 PM
Dah kp siap ada camera live dlm bilik air..
Quote nishikido 6-9-2018 11:08 PM
Kenapa shave lam bath tub..tak timbul lak bulus2 tu nanti..lulz
Quote matkpop 7-9-2018 12:02 AM
video mana?
Quote Miming2 7-9-2018 01:53 AM
Kesian.. Dgn paip pun jadi
Quote bobo_beck 7-9-2018 09:35 AM
Quote MadameOnion 7-9-2018 09:44 AM
nampak sihat tapi sebenaqnya sakit mental
Quote tangen 7-9-2018 10:09 AM
akibat tak solat
Quote Foxey 7-9-2018 10:22 AM
euuwww...
Quote Foxey 7-9-2018 10:23 AM


Quote matkpop 7-9-2018 10:44 AM
Foxey replied at 7-9-2018 10:23 AM

Quote putput 7-9-2018 11:42 AM
janganlar tengok  ni dah kira pornstar..
Quote prettyuglybabe 7-9-2018 12:32 PM

ramai je solat tonggang terbalik tapi berzina juga..
Quote makbedah 7-9-2018 04:49 PM
Eww, memang tak malu kot. Nak famous je ni.
Quote makbedah 7-9-2018 04:49 PM
Eww, memang tak malu kot. Nak famous je ni.
Quote evlinne 9-9-2018 10:27 AM
Muka huduh ada hati onani depan juta2 penonton

Lihat semua komen(34)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.243697 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top