CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Banyak Komen Berbaur Lucah, Kilafairy Bercuti Di Maldives Pun Tak Senang

10-8-2018 05:43 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12613| Komen: 51|Original author: Oleh: Saiful

Description: Fuh! Memang hot habis. Dari dulu Kilafairy memang menjadi perhatian kerana wajah yang cantik selain bentuk badan yang menggiurkan.
Fuh! Memang hot habis. Dari dulu Kilafairy memang menjadi perhatian kerana wajah yang cantik selain bentuk badan yang menggiurkan.

Difahamkan sekarang ini Kila sedang bercuti di Maldives.



Tengok gambar-gambar di Instagram, serius cantik. Dah macam Kim Kardashian kata netizen.

Jom layan gambar-gambar anak kepada penyanyi Rohana Jalil ini di sana.






Tapi macam biasalah, ada juga komen yang berbaur lucah. 

Tak kurang juga yang menasihatinya agar berpakaian lebih sopan.



Apa pun Kilafairy memang meletup! Ada yang tiba-tiba teringin ke Maldives tak? -CARI
9

Bagus
21

Marah
16

Terkejut
26

Sedih
17

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (113 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tomaz 10-8-2018 05:44 PM
Balik kampung ke sis
Quote mawarika 10-8-2018 05:47 PM
Sopan je tgk... apa yg netizen mencapup ni?
Quote laksmanabentan 10-8-2018 05:55 PM
mawarika replied at 10-8-2018 05:47 PM
Sopan je tgk... apa yg netizen mencapup ni?

biasa2 aja kan.... takde la seksi bebenor pun...
idok ler pakai swimming suit ker...
idok ler terkangkang mcm gersang ker....
Quote de_ikea 10-8-2018 06:02 PM
Apa komennya? Dia ni ramai sgt ke followers?

Slmat bercuti kila. Maldives still dlm bucket list iols. Tp tatau bila boleh smpai.
Quote umbut 10-8-2018 06:03 PM
Dia memang suka org horny kat dia.. sebab tu suka masuk gambar tayang dada, bontot
Quote Shayang 10-8-2018 06:15 PM
Dulu ada soft spot gak kt dia nih, tp sejak dia membatu api masa kes nd-fs-jakel dulu dah ilang minat. Igt dia nih sejenis yg tak ambik kesah pasal hal org, tak cakap buruk ke apa.
Quote Shayang 10-8-2018 06:17 PM
umbut replied at 10-8-2018 06:03 PM
Dia memang suka org horny kat dia.. sebab tu suka masuk gambar tayang dada, bontot

Gambar dia byk kuar kt ig explore aku, mmg asik tayang belakang je. Pelik pun ada gambo2 tu sbb nmpk dia punya tu mcm gabak sgt.
Quote Sazida 10-8-2018 06:29 PM
Muka mcm alter jahhh.,,
Quote AvaAdore 10-8-2018 06:44 PM
Terkejut iols scroll gambar.. X seksi pon. Kalo abil lg seksi
Quote sharlenetexas 10-8-2018 06:47 PM
Cantik ke? Kt ig mmglah nmpk meletop sbb filter
Quote GegarVaganja 10-8-2018 06:51 PM
Ganja suka tgk hubungan dia dengan kawan2 sekolah dia.
Even sampai Rohana Jalil pun baik dengan kawan2 Kilafairy ni tau.
Siap komen2 kat IG lagi.
Kejap, betulkan Mak kilafairy ni Rohana Jalil?



Quote aammyy 10-8-2018 07:07 PM
Disebabkan iolls dari benang hajah di runaway, iolls rasa baju hajah lagi mengancam.
Quote Bangku 10-8-2018 07:11 PM
Ku ingat dia tayang bontot setalam dia...
Quote matkpop 10-8-2018 07:12 PM
tak lawa..
Quote Nenasketum 10-8-2018 08:13 PM
Gambar baju ungu tu lah muka dia yang betul. Kalau dalam tv muka ni yang aku nampak. Body dalam tv pun biasa2 jer.
Quote kucingitam 10-8-2018 08:58 PM
biasa je gambar dia..tin E lagi seksi..
Quote HannahMontana 10-8-2018 09:09 PM
ada org cakap bontot dia cun ke ?Sebab dia asyik  focus ke bontot tiap kali nya ambil gambar ,like a super mewah  jamban
Quote AyaqMeloSuam 10-8-2018 11:08 PM
Knp aku nmpk dia mcm org sana jugak eh.. tmbh2 1 photo tu dr angle jaw line... {:kill
Quote AyaqMeloSuam 10-8-2018 11:08 PM
Knp aku nmpk dia mcm org sana jugak eh.. tmbh2 1 photo tu dr angle jaw line... {:kill

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 03:08 PM GMT+8 , Processed in 0.138563 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top