CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pekerja Asing Berwajah Artis Bollywood, Wanita Tempatan Sanggup Lacurkan Diri

2-8-2018 01:48 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4589| Komen: 17

Description: New Straits Times melaporkan terdapat sebilangan besar wanita tempatan daripada golongan keluarga berpendapatan rendah, bertindak melacurkan diri mereka sebagai pekerjaan sambilan.


New Straits Times melaporkan terdapat sebilangan besar wanita tempatan daripada golongan keluarga berpendapatan rendah, bertindak melacurkan diri sebagai pekerjaan sambilan.


Difahamkan sasaran pelanggan mereka adalah pekerja asing dari negara Bangladesh dan Myanmar.


Kredit foto: https://friscomedia.blogspot.com/

Menurut Ketua pendakwa Syarie Kelantan, Zaini Sulaiman, itulah trend terbaru buat pelacur sambilan di negeri tersebut. 

Tambah Zaini, dia percaya wanita tempatan mungkin kerana tertarik dengan pekerja asing tersebut itu yang berwajah tampan seperti artis Bollywood.

"Biasanya mereka akan memilih hotel bajet yang berada di kawasan pendalaman kerana rata-rata beranggapan kelakuan maksiat mereka sukar diketahui pihak berkuasa." - CARI

34

Bagus
52

Marah
39

Terkejut
23

Sedih
40

Lawak
42

Bosan

Friends Rank (230 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Foxey 2-8-2018 02:21 PM
astagaaa... bukan takde keje lain yang halal akak2 oiy...
Quote Buritan 2-8-2018 02:30 PM
Sis changa mesti suke nii.. rogolla aku rogolla aku katanya dlm pelukan hitrik roshan
Quote prettyuglybabe 2-8-2018 02:51 PM
sekurang-kurangnya dorang cari duit tak menyusahkan orang ramai..
dari yang beratur amik gambar mintak derma dengan alasan anak ramai..
Quote buapakperut 2-8-2018 03:15 PM
pening hakak sape yang muka bollywood ? wanita tempatan atau pelanggannya? ke mesti sama2 muka bollywood .wiwowow rare ni.
Quote pokaibanktokyo 2-8-2018 04:54 PM
Pekerja New Straits Times pemalas hidup susah berhutang along keliling pinggang reka cerita macam ini pun bappk bapok kat sini layan
Quote giyomi 2-8-2018 05:38 PM
bau badan bawang merah campur bawang putih, sedap jer asal muka ala2 artis
Quote whitePoison 2-8-2018 06:37 PM
untung la lelaki itu, tak perlu keluar duit untuk dapatkan supplier
Quote BoLapciOus 3-8-2018 10:28 AM
ingatkan ada ghope bangla persis retis boliwood tu..yg aku plak benci ngan pak gad kat uma tu!keja nk meroyan jer..aku repot baru taw!

Semoga kembali ke pangkal jalan..
Quote mieymiey 3-8-2018 02:12 PM
Wajah melayu pompuan tu tak minat ker? Ker sebab saiz 2B?
Quote nobrightside 4-8-2018 12:42 AM
Ish. Rahan je la dgn bau bdn tu. Lagi satu, clientele dorang setakat bangla je ke? Lumayannke?
Quote estrelle 4-8-2018 11:20 PM
Moga tak kena sipilis lah.
Quote putericahaya999 5-8-2018 04:16 PM
mana satu wajah bollywood
Quote pokaibanktokyo 5-8-2018 04:46 PM
Rupa bollywood  sama saja  dengan rupa hamba abdi mangsa sindiket pemerdagangan manusia  dan rupa bangla yang jual jubo sendiri di KL ini. Pelacur tak peduli. Semua bangsa, semua rupa mereka layan
Quote fatinandreanna 6-8-2018 12:11 AM
Ketua pendakwa syarie percaya wanita tempatan tertarik pd pekerja asing yg berwajah tampan bak pelakon bollywood. Haha gelihati aku baca.
Quote fatinandreanna 6-8-2018 12:23 AM
Artikel ni tulis pelacur partime tu low income group. Means gaji yg ada xckupla or single mum yg exhubby xbayar nafkah anak. Bukan sbb nk kaya cepat. Pada aku disinila peranan jbtn agama memastikn mereka diberi bantuan zakat supaya xperlu lagi buat kerja begitu. Klu buat juga baru jelkan.
Quote pokaibanktokyo 6-8-2018 06:52 AM
@CARI-LTS
Adik engko di Jalan Alor, Bukit Bintang sanggup jadi pelacur kelas bawahan sebab pelanggan di sana rata ratanya pekerja asing berwajah bollywood. Boleh gitu ?
Quote hotmak 6-8-2018 09:42 AM
lalu pulak tu bukan myanmar dgn bangla ni body odor ya ampun

Lihat semua komen(17)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-4-2024 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.049886 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top