CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Kamal Adli Sah Kini Solo, Ramai Pula Gadis Yang Cuba Nasib

10-7-2018 12:10 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12584| Komen: 74|Original author: Oleh: Azza

Description: "Ya, sudah hampir satu setengah tahun saya bersendiri. Ramai yang menyangka saya menyambung cinta dengan Kamal, tetapi sebenarnya tidak. Kami pernah berusaha untuk memperbaiki segala kesilapan dalam ...


"Ya, sudah hampir satu setengah tahun saya bersendiri. Ramai yang menyangka saya menyambung cinta dengan Kamal, tetapi sebenarnya tidak. Kami pernah berusaha untuk memperbaiki segala kesilapan dalam tempoh terbabit, tetapi ada saja halangan. Rasanya lebih elok kami berkawan baik saja dan menyokong usaha antara satu sama lain."

Itu jawapan Emma Maembong kepada sebuah akhbar harian semalam berkenaan hubungannya dengan Kamal yang masih dilihat bersama dalam beberapa acara, tetapi ia sebenarnya sebagai rakan artis sahaja.

Rentetan itu, Kamal Adli pula dilihat memuat naik status di laman Instagramnya terlebih awal bagi mengesahkan yang dia masih solo.

Foto : IG

Maka, berduyun-duyunlah peminat perempuan yang memujinya kacak sentiasa.




Tidak hanya di Instagram, ada juga pengikutnya yang meninggalkan komen di laman Twitter.



Nampaknya, ramai juga pengikut Kamal yang bergurau mengatakan ianya jodoh.



Ada juga yang meminta Kamal supaya jangan bersendirian, pilihlah pasangan hati yang serasi.




Malahan, ada yang menyunting gambarnya bersama Kamal Adli, semata-mata untuk menarik pelakon nan satu ini. Wah! Gigih ya. 


Jadi, benarlah cinta dan sayang tidak semestinya bersatu. Biarpun kali pernah dilihat bersama di majlis harijadi atau konsert, mereka sebenarnya tidak lebih daripada rakan seperjuangan.




Semoga Kamal dan Emma bertemu pasangan yang terus ke jinjang pelamin hendaknya.  - CARI 

3

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pngky 10-7-2018 12:14 PM
emm still nampak kepam
Quote scarflicious 10-7-2018 12:21 PM
Emma is bodoh...
Quote kimika 10-7-2018 12:26 PM
akhirnya....
Quote mieymiey 10-7-2018 12:29 PM
Akhirnya terlepas juga KA dari permainan tarik tali budak ni.
Quote hyie 10-7-2018 12:31 PM
apa cer ex heols intan ladyana ye? lama tak dengar...
Quote Nsz1314 10-7-2018 12:38 PM
haritu nampak kamal dkt wangsa walk sebelum raya time die jual biskut raya .elok je die main dgn anak si yaya maembong , seri ,,ingtkan die ngan emma lg ..hahaa
tp iols menyesal x take selfie ngan die ,padahal tak ada org time tu , dah laa die pandang iols dan iols pandang die . pastu iols berlalu pergi acah2 x heran dgn penyesalan di kemudian hari .
Quote fushimi 10-7-2018 12:59 PM
si kamal ni kadang nampak kepam kadang nampak menyelerakan
Quote gebugebas 10-7-2018 01:06 PM
Thanks Kamal sebab trsedar Dari bodoh..buat me bertambah2 syg dkt u..
Quote Nana_Man 10-7-2018 01:09 PM
Jap... kalau dah satu setengah tahun tak ngan si kamal, makne nyer early 2017 dah tak bersama kn? Dah tu asal kecoh2 pasal zahirah/kamal tu dulu? Ke i salah baca article tu..
Quote gebugebas 10-7-2018 01:10 PM
Aik..hampir satu tahun stgh Emma ni ckp??..abis Thun lepas yg die meroyan psl Kamal dgn zahirah  Tu hape
Quote gebugebas 10-7-2018 01:12 PM
hyie replied at 10-7-2018 12:31 PM
apa cer ex heols intan ladyana ye? lama tak dengar...

Intn skrg tgh seronok ikut kerabat p***** bercuti sane sini..nth bile nk kwen..usia mkin meningkat
Quote gebugebas 10-7-2018 01:15 PM
Nana_Man replied at 10-7-2018 01:09 PM
Jap... kalau dah satu setengah tahun tak ngan si kamal, makne nyer early 2017 dah tak bersama kn? Da ...

Kan..bnyk putar belit kembung ni
Quote de_ikea 10-7-2018 01:15 PM
Masa couple dulupun ckp kawan saje. So oklah. Rebut ajelah
Quote nishikido 10-7-2018 01:18 PM
Pernah tengok depan2 he ok lah handsome,tinggi..and sangat humble xsombong.masa nak selisih bergesel bahu tu I dah perasan dia lama tapi he jalan cam biasa je, xdelah diva bajet semua orang kenal.masa kitorg terpandang sesama sendiri pon he yg senyum dulu..pastu tengok lam TV pon he jenis sempoi and kelakar jugak.untonglaa sapa jadi gf..
Quote Badigol 10-7-2018 01:32 PM
Ye la tu..pdhl malam raya hari tu baru je ikut emma balik terengganu beraya bersama..propa sgt korg ni..xkn bff sampai ikut balik bercuti sana sini kan.
Quote Nana_Man 10-7-2018 01:49 PM
gebugebas replied at 10-7-2018 01:10 PM
Aik..hampir satu tahun stgh Emma ni ckp??..abis Thun lepas yg die meroyan psl Kamal dgn zahirah  Tu  ...

Kan... kesian si zahirah jd mangsa...
Quote Nana_Man 10-7-2018 01:50 PM
gebugebas replied at 10-7-2018 01:15 PM
Kan..bnyk putar belit kembung ni

Tu lah.. cara ckp mcm EMKA ni couple.. rupenye tidak..
Quote hijau88 10-7-2018 02:13 PM
So, kapel EMKA ni bengong la? Fitnah org lain ganggu ‘hubungan’ korg konon? Sdgkan korg xde apa2 setahun lebih lepas? Berdasarkan statemnt kat atas.
Nak menumpang populariti artis yg korg fitnah?

Selayaknya korg dicerca. Hrp drama EMKA flop. Sekian.
Quote sitiaria 10-7-2018 02:15 PM
hyie replied at 10-7-2018 12:31 PM
apa cer ex heols intan ladyana ye? lama tak dengar...

Kannn. Rasanya takda berlakon dah

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.056926 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top